FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Zenga!

Adi06.03.2005 08:09

Sunt sigur ca multi dintre voi deja anticipeaza plecarea lui Walter din vara. Si eu sunt sigur ca in maximum un an va pleca, va ramine pentru Champions League la vara. De fapt este normal sa plece, el are un mare viitor, va fi un mare antrenor si daca vreti sa fiu sincer am asa o senzatie de placere deosebita cind ma gindesc ca noi Steaua Bucuresti avem ocazia sa fim antrenati de un antrenor care va antrena peste ceva ani pe Inter, va lua titluri si cupe, va fi urmasul lui Cappelo, Lippi, Trappatoni etc. Acest gind ma face mindru si cind imi imaginez ca peste citiva ani el va spune intregii lumi ca prima echipa la care a cunoscut succesul ca antrenor a fost Steaua Bucuresti, simt ca zbor. Trebuie sa fim mindri ca lucram cu Walter Zenga- un mare antrenor!

Virgil06.03.2005 08:45

Ceea ce ai scris reflecta admiratia pe care o ai fata de maestrul Walter Zenga.Nici pe departe nu anticipez plecarea sa de la Steaua.Mai ales daca prezenta i-ar fi încununata cu cel de al 22-lea titlu si eventual Cupa UEFA.In acel moment el nu ar trebui sa plece de la noi.Ar trebui sa râmâna si sa confirme.Si sunt sigur ca asa va face.

Singur a afirmat ca se va casatori cu Raluca si se va stabili în România.

De ce te grabesti sa-l vezi plecat?

Ai vreun as în mâneca?

Sa nu-mi spui de Mourinho,sir Alex,Arsene Wenger;ca nu te cred...

In rest sa fim mai atenti la ce vorbim.Nu de alta,dar WZ e pentru noi acum,omul potrivit la locul potrivit.

Walter Zenga,

dbd06.03.2005 10:37

e nu sunt de acord cu plecarea lui Zenga nici in vara...dar nu pot eu sa-l opresc...nu ?