FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Drept la replica al stelistilor din Spania

fcsteaua.ro18.06.2007 23:06

La 1 zi de cand cotidianul "Prosport" prin persoana lui Dan Vlad a anuntat ca tensiunile din Spania a inceput de la un baner care le vizau pe sotiile fotbalistilor, un roman din Spania ii ofera replica.

Tin sa precizez eu sunt unul dintre cei care au scris mesajele afisate si ca nu a fost afisat niciun mesaj la adresa sotiilor jucatorilor, mesajele pe care le-am afisat fiind: SUNTEM GOLANI SI VA IUBIM, NU Becali, OUI Thereau, NU TE VOTAM, NEBUNII CASTELLON, un steag al Marii Britanii pe care este scris Armata, si steagul Romaniei.

Acestea sunt mesajele pe care le-am realizat si pe care le-am afisat. In aceasta seara o sa incerc sa postez poze facute de noi cu toate mesajele. Am incercat sa iau legatura cu autorul articolului din Prosport pentru a-mi oferi un drept la replica, dar din pacate nu am reusit. Sper ca pe acest site sa fiu lasat sa postez acest drept la replica.

Pentru Steaua traim, Pentru Steaua murim!

"nebunii"_castellon

SteauaToronto18.06.2007 23:23

Foarte bine ca ne-ai adus la cunostinta acest lucru, castellon. Ma bucur ca am postat articolul pe sitem, asa merita presa asta, sa fie taxata la orice greseala.

alice4steauaBUC18.06.2007 23:37

De la bun inceput, de cand am auzit de chestia asta nu am crezut-o....oricum e bine ca s-au lamurit treburile...ar fi trebuit trimis ceva si la acel ziar...asta asa sa-i faceti un pic de rahat :cool:

kosm1n19.06.2007 00:24

Nu intelegeti ca orice stire cu samanta de scandal se publica? acum raul e facut degeaba se mai informeaza prea putzini or sa mai citeasca un articol cu revendicari! Asta e presa din Romania scrie numai bazaconii, ca sa nu mai vad bine vad pe GSP cum ca Barça l-ar lua pe Mutu :)))))))))) tot respectul Mutu dar cu totii stim ca nu ar avea loc acolo! Deci presa din Romania e cam dusa cu pluta!! Numai bn din Spania!

nebunii_castellon19.06.2007 00:30
De la bun inceput, de cand am auzit de chestia asta nu am crezut-o....oricum e bine ca s-au lamurit treburile...ar fi trebuit trimis ceva si la acel ziar...asta asa sa-i faceti un pic de rahat :cool:

Am incercat sa iau legatura cu ziarul respectiv insa nu am fost bagat in seama din pacate, o sa public toate pozele cu fiecare mesaj, daca se poate vreau sa public aici dreptul la reprila care am vrut sa il trimet prosportului.

DONNATELO19.06.2007 00:59

era si normal sa nu fie adevarat toti basiti scriu de rau despre Steaua suporteri au ce au cu Oli si cu Becali ce treaba sa aibe cu sotiile fotbalistilor e o aberatie !!!!!!

EuCuMine19.06.2007 01:13

Luni 18 06 2007 s-a programat la stadionul Ghencea o intalnire intre cineva de la conducere si suporteri. As vrea sa stiu ce s-a discutat in legatura cu patronul Stelei si cu suporterii Stelei daca s-a discutat asta?

onlySteaua19.06.2007 04:56

e bine ca s-a clarificat lucrul asta. despre banerul respectiv se vorbise doar la o singura televiziune si apoi intr-un singur ziar (tvr si prosport, daca bine am retinut eu) si de aceea am fost de la inceput circumspect. de fapt, tot tvr-ul parca spunea ca actiunea a fost organizata de AISS. Este adevarat ? :grin:

inca o data, felicitari!

kodak19.06.2007 06:19

e tare faza...

forza Steaua, mandru ca sunt stelist!

greco19.06.2007 08:09
actiunea a fost organizata de AISS. Este adevarat ? :grin:

Nu, e o minciuna sfruntata. Felicitari celor care au avut ideea.

greenyes19.06.2007 09:01

Se plangeau nesimtitii si se aparau unii pe altii ca ditamai golanul la batut pe reporterul ala cu lantul frate pana la sange..... nesimtitul asta ce merita???? Asta merita batut cu biciul! Jegul, a putu sa scrie ca majoritatea fanilor s au luat de "cei doi tre instigatori", mie scarba, nesimtitule.

Asta merita prins si batut! Cine l judeca pe asta acum?

Forza Steaua! Respect pentru cei care au protestat importiva.........nu merita mentionat!!!!

bumbum19.06.2007 09:35

ce kestie....de ce mai lauda atunci ca "au" peste tot suporteri cand se comporta ca niste jogodii cu ei...daca a ajuns un necunoscut ca Olaroiu sa isi bata joc de niste suporteri si sa i dea afara de pe stadion pe niste oameni care stiu ce inseamna culorile clubului si care vin cu inima si platesc pentru a-i vedea pe jucatori.... tocmai el si-a gasit sa vorbeasca.....mana dreapta a lui "master" Jiji.....de acum inainte i voi spune Gollum lui Cosmin pasarin Olaroiu' !

bobochyka1719.06.2007 10:22

Daca ar fi existat ar fi aparut in poze, nu? Practic asta ar fi dovada existentei acelui banner. Cum naiba scrii despre ceva si atasezi poza articoluilui dar, nu cu ceea ce ai scris in pricipal si anume banner-ul cu pricina ci cu celelalte bannere.

Daca ar fi existat ar fi facut macar o poza si cred ca ar fi incercuit textul banner-ului, nu credeti? Plus ca la stiri nu s-a zis nimic de asa ceva si nu cred ca le-ar fi scapat.

Respect, pentru cei care au facut acest mic protest!

axl2319.06.2007 10:25

Sa exagerat pe tema asta de m-am saturat. Poate o fi fost vreunul ametit, a strigat odata "va iubim femeile", l-a auzit vreun aiurit de reporter si gata stirea. Imi vine greu sa cred ca a fost o scandare generala sau vreun banner cu asa ceva, mai ales dupa ce stirea a fost dezmintita de cineva care a fost acolo.

Tupac Amaru19.06.2007 10:55

Adevaratii conducatori ai Romaniei: ziaristii. Orice buletin de stiri incepe cu ce a mai zis Soros.

Iar noi platim ca sa aflam infamiile acestui dusman al poporului roman, care ma tiganizeaza in mod oficial. Adica rom de la roman.

Nu mai am nimic de zis. Oricum acest protest nu are nici o valoare.

UltrasInter19.06.2007 11:14

Tamaș cãtre fanii Stelei: "De v-ar cãlca vreo mașinã!!!"

2007-06-19 13:30:00

Gabi Tamaș a avut parte de o primire mai specialã, la sosirea sa pe aeroportul Henry Coandã. Reperat fiind de cãtre un grup de suporteri steliști, fundașul spanilolilor de la Celta Vigo a fost rugat sã se transfere în Ghencea. Replica fostului dinamovist a fost un murmur dezaprobator, care printre altele a a conținut și expresia: "De v-ar cãlca vreo mașinã!"

:|:| ce tzaran.. ca sa nu zic altcv.. :D

si nu sunt singurele vb urate adresate Stelei.. sau suporterilor Stelisti... insa.. credeam ca s-a schimbat.. dar nu.. a ramas acelas tzaran... spurcat p deasupra..

DanStan19.06.2007 11:27

L-or fi luat aia la misto. Iar daca au vorbit serios in nici un caz nu erau suporteri stelisti. Poate erau oamenii lu' Jiji, ca doar astuia-i place sa se umileasca in fata potailor. Un stelist n-ar 'ruga' niciodata o potaie.

foreminescu2419.06.2007 11:44

e bine ca din ce in ce mai multi stelisti se intorc impotriva acestui homo sapiens, Becali pe numele lui adevarat.

altceva e mai important: auziti cum vorbeste un jucator de echipa nationala:.............

Gabi Tamaș a avut parte de o primire mai specialã, la sosirea sa pe aeroportul Henry Coandã. Reperat fiind de cãtre un grup de suporteri steliști, fundașul spanilolilor de la Celta Vigo a fost rugat sã se transfere în Ghencea. Replica fostului dinamovist a fost un murmur dezaprobator, care printre altele a a conținut și expresia: "De v-ar cãlca vreo mașinã!"

S-o calce masina pe [...] aia de nevasta-ta tamas, nu pe fanii Stelei, spurcatule de 2 bani!!!!!!!!!!!!!

m..e tamas,m..e tamas, hei, hei!!!!!!!

1. Atentie la limbaj.

2. Daca ai ceva de adaugat mesajului tau foloseste butonul EDIT.

3. imbecilitatea lui tamas a mai fost postata deja in alte cateva topicuri. Cred ca era suficient. Oricum e off-topic

Moderatorii

ant_ali19.06.2007 12:01

oamenii cu oamenii iar puricosii cu puricosii..........

vasilestelistul19.06.2007 12:51

PROSPORT ZIAR DE KKT.ASTIA NUMA MINCIUNI STIU SA SPUNA

ANTI-PROSPORT

cris20.06.2007 06:32

Scuze pentru greseala anterioara , ce am vrut sa spun este ca nu stiu de ce ne miram cand vedem astfel de articole aiurea ( vieri la Steaua , Neaga s-ar putea sa nu mai vina , etc ) . Niste ziaristi morti de foame scriu si ei doar tampenii ca sa isi justifice si ei de ce sunt platiti . Eu nici nu ii mai bag in seama , cu povestile lor inventate , ma deranjaza ca nu este un ziar decent in tara asta dupa care poti sa te iei si sa stii ca tot ce este scris acolo este adevarat .