FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gurita, one man show (Prosport)!

fcsteaua.ro18.06.2007 00:46

2088716086_362-48258-untitled1.jpgDesi are 34 de ani, "Guri-gol" a fost ieri unul dintre remarcatii antrenamentului.

Pe o temperatura de 30 de grade Celsius, Cosmin Olaroiu si-a scos ieri elevii la un nou antrenament, în a doua zi a cantonamentului de la Oliva. Tehnicianul ros-albastrilor a urmarit în mod special finalizarea fazelor de atac, în urma centrarilor venite din lateral.

Proaspatul venit în tabara vicecampionilor, Mihai Gurita, a concretizat cele mai multe astfel de faze, demonstrând ca este capabil sa lupte pentru un post de titular în ofensiva Stelei cu Nicolae Dica si Vali Badea.

In a doua parte a sedintei de pregatire, Cosmin Olaroiu a împartit lotul în doua echipe, trecându-se la un joc-scoala pe jumatate de teren, la care a participat chiar si antrenorul stelist. Mihai Gurita, luând loc în avanposturi alaturi de Victoras Iacob, a facut parte din aceeasi echipa cu Olaroiu si a fost din nou printre cei mai activi jucatori de pe teren.

In lipsa fundasilor Dorin Goian, Sorin Ghionea (ramasi acasa) si Mirel Radoi (capitanul Stelei s-a antrenat separat), Oli a încercat la echipa îmbracata în maieuri albe o formula inedita de aparatori, alcatuita din Petre Marin, Ovidiu Petre, Eugen Baciu si Gigel Coman.

De remarcat ar fi si forma buna a celor doi portari, Cornel Cernea si Andrei Vâtca, acest lucru demonstrând ca lupta pentru titularizare între buturi va fi destul de apriga

DONNATELO18.06.2007 07:00

sa speram ca nu va fi doar in cantonamente si in amicale si ca va demonsta ca inca mai poate si in meciurile importante sa fie one man show !!!!!!!!! steagcruce2 steagcruce2

olostun18.06.2007 07:27

E normal ca Gurita sa fie unul dintre remarcati......pina ce va intra in supertactica lui Oli

grizzly18.06.2007 09:17

ce rezerve de fundasi avem : ov Petre, Baciu, g Coman. uff...

axl2318.06.2007 10:06
Tehnicianul ros-albastrilor a urmarit în mod special finalizarea fazelor de atac, în urma centrarilor venite din lateral.

Pai cum altfel?

pda18.06.2007 10:10

"Tehnicianul ros-albastrilor a urmarit în mod special finalizarea fazelor de atac, în urma centrarilor venite din lateral."

Ce vrea sa insemne asta, ca tot jocul ala jenant il practicam cu mingi bubuite si centrate in careu din benzi, nu stiu zic si eu, presupun.

Le: axl23 mi-a luat-o inainte :-D

Tupac Amaru18.06.2007 10:47

Urmatorul pas: clauza de reziliere de 50 de milioane de euro, ca se misca mai bine decat Banel!

Sa moara dusmanii lui Becali

axl2318.06.2007 10:54

Poate sunt eu prea carcotas, dar faptul ca i-a folosit pe Mihai si pe Victoras in aceeasi echipa ma duce cu gandul la centrarile lui Banel. Pe de alta parte, inseamna ca in cealalta echipa atacul era format din Dica si Badea, ceea ce schimba oarecum datele problemei.

@pda

trebuie sa fii fasnet in situatii din astea.

ariell18.06.2007 13:13

In cantonament e ceva, cand o juca cu Barcelona o sa fie altceva, sper sa ne fie util macar in campionat..

andyro18.06.2007 16:07

Oarecum off-topic (poate face cineva un articol pe tema asta).

Observ in ultimul timp, mai mult decat de obicei, un proces de spalare a imaginii practicat in mod dizgratios de organul (de presa) Prostsport.

A inceput cu interviul cu Oli, facut parca in mod special pentru a-i construi o imagine in ochii suporterilor. Sau de a o modifica pe cea existenta. Se vorbea despre tot felul de SFuri, se atingeau puncte sensibile pentru suporteri, Oli era antrenorul pe care l-am visat atat timp.

A urmat articolul de azi, in care Gurita este prezentat ca achizitia verii, un jucator genial care lupta, e exact ceea ce ne trebuie, jucatorul minune care lipsea atacului Stelei si care o sa il faca uitat pe Thereau.

Si nu in ultimul rand, modul jegos in care a fost prezentata actiunea suporterilor din Spania. Ni se spune ca era vorba de 2-3 suporteri, ca toti ceilalti suporteri au fost impotriva lor, si in general, modul in care este prezentata intamplarea (niste scandalagii potoliti "in mod politicos de Cosmin Olaroiu"" este jenant.

Astept sa vad ce mai urmeaza...

JDERUL18.06.2007 19:43

Eu am incetat demult sa mai pun baza pe gogosile asazisilor reporteri sportivi care sunt de fapt niste amaratzi de scribi care pentru,,o bere si-un mic"scriu ce li se comanda.

Sforza18.06.2007 19:43
Oarecum off-topic (poate face cineva un articol pe tema asta).

Observ in ultimul timp, mai mult decat de obicei, un proces de spalare a imaginii practicat in mod dizgratios de organul (de presa) Prostsport.

A inceput cu interviul cu Oli, facut parca in mod special pentru a-i construi o imagine in ochii suporterilor. Sau de a o modifica pe cea existenta. Se vorbea despre tot felul de SFuri, se atingeau puncte sensibile pentru suporteri, Oli era antrenorul pe care l-am visat atat timp.

A urmat articolul de azi, in care Gurita este prezentat ca achizitia verii, un jucator genial care lupta, e exact ceea ce ne trebuie, jucatorul minune care lipsea atacului Stelei si care o sa il faca uitat pe Thereau.

Si nu in ultimul rand, modul jegos in care a fost prezentata actiunea suporterilor din Spania. Ni se spune ca era vorba de 2-3 suporteri, ca toti ceilalti suporteri au fost impotriva lor, si in general, modul in care este prezentata intamplarea (niste scandalagii potoliti "in mod politicos de Cosmin Olaroiu"" este jenant.

Astept sa vad ce mai urmeaza...

foarte jenant, acelasi lucru l-am simtit si eu, cred ca s-au platit bani grei pentru incercarea de reabilitare a imaginii lui Oliza

strezahuzum18.06.2007 20:01

Am ramas fara glas cand am vazut articolul si mi-am dat seama ce super-vedeta a transferat Steaua. Si eu habar n-aveam. E clar, cu Gurita si Vatca n-avem cum sa ratam finala CL sezonul asta. Si daca raman vedetele Coman si Lovin, avem sanse 90% s-o si castigam.

Cypry19.06.2007 19:07
"Tehnicianul ros-albastrilor a urmarit în mod special finalizarea fazelor de atac, în urma centrarilor venite din lateral."

Ce vrea sa insemne asta, ca tot jocul ala jenant il practicam cu mingi bubuite si centrate in careu din benzi, nu stiu zic si eu, presupun.

Le: axl23 mi-a luat-o inainte :-D

Ma eu zic ca tot d Elton e nevoie sa putem sa urkm decat sa bubuim mingii nu

>>>

neaga520.06.2007 09:11

n-am fost pe faza la momentul accidentarii lui Ghionea, dar mi se pare ca lipsestecam mult... ma poate cineva lamuri cu ce s-a intamplat?! merci