FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Thereau va reveni pe 25 iunie (Prosport)!

fcsteaua.ro16.06.2007 04:37

736596199_thereauc.jpgDupa ce si-a exprimat dorinta de a nu mai juca la Steaua, Cyril Thereau a revenit la sentimente mai bune.

El a afirmat ca va face parte din lotul lui Olaroiu în stagiul de la Kaprun începând cu 25 iunie.

"In urmatoarele zile voi fi în Franta pentru a-mi vizita familia. Nu m-a sunat nimeni de la Steaua pentru a merge în Spania, la Valencia. Oricum, pe 25 ma întorc în România, la antrenamentele Stelei", a declarat Thereau.

antimanelist16.06.2007 05:46

foarte bine...era pacat sa nu joace in continuare steagcruce2

fedora16.06.2007 06:38

Eu nu am vazut o astfel de declaratie a lui Thereau.

Astia de la ProSport devin din ce in ce mai dubiosi, dupa asta si interviul "cosmetizat" cu Olaroiu.

costy_k1_G.16.06.2007 06:54

Problema e ca vine in Ghencea cu sufletul sau vine de nevoie...orcum ma bucur ca revine la Steaua dupa multa tensiune creata.

Raul198816.06.2007 06:56

"Sînt în vacanțã"

Thereau spune cã nimeni nu l-a anunțat despre startul pregãtirilor pe 15 iunie și crede cã o suspendare n-ar ajuta pe nimeni

Absent de la reunirea Stelei, francezul Thereau a explicat ieri cã a lipsit în primul rînd fiindcã nimeni din conducere nu l-a anunțat cã antrenamentele reîncep pe 15 iunie: "Eu știu de 25 iunie, așa cã sînt în continuare în vacanțã".

Atacantul în vîrstã de 24 de ani a subliniat apoi cã nu se teme de o eventualã suspendare: "Nu mi-a vorbit nimeni de la club despre o asemenea variantã. ªi, oricum, eu am spus deja cã am luat hotãrîrea de a nu mai juca la Steaua. Am explicat și motivele, iar acum aștept sã vãd ce se întîmplã în discuțiile de transfer la FC Bruges. Nu mai știu exact care e stadiul negocierilor în momentul de fațã, dar ar fi bine pentru toatã lumea sã se ajungã la o înțelegere. Nu cred cã o suspendare ar rezolva situația".

gsp

sa nu ne bucuram prea repede :neutral:

bibbi16.06.2007 07:10

daaaaa!!!! sooooooper...era pacat daca pleca!...sa fim seriosi,dupa .Badea el si Dica sunt golgheterii!!!!!

Inainte,acum,in continuare fular-campionii

steauaforever0816.06.2007 07:45

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. macar ramane theraau da sa ramana si Elton si is happy...

DanStan16.06.2007 07:50

Thereau va pleca. Daca nu acum atunci in maxim 6 luni.

ariell16.06.2007 08:31

Citind ce scrie si in Gsp incep sa am dubii in privinta credibilitatii acestui articol, m-as bucura sa fie adevarat, dar am oaresce dubii..

makaan16.06.2007 09:06

Imi vine greu sa cred ca un jucator de asa un caracter sa se lase calcat in picioare in asa hal cum il calca ciobanul asta infect si oribil...eu cred ca va pleca,s-au zis prea multe si probabil s-au intamplat si mai multe pe care noi nu le stim inca...

bobochyka1716.06.2007 10:57

Daca e pe bune ........... e genial, extraordinar.

Danny16.06.2007 10:59

Bravou lui , sunt sigur ca nu va veni inmapoi din cauza lu Becali , ci din cauza lnoastra , ca il iubim , ca il sustinem . Si trebuia sa isi termine si contractu :P Forza Cyril :D

Mely_stelista16.06.2007 11:08

sooper...ce bine ca revine:D:D:D Fortzza Steaua:*:*:*:*:*:*:*

godfather8616.06.2007 11:19

Ba da ce aveti ma?

Cu ce strica Becali ca asta nu vrea sa se intoarca. Declara pe toate posturile ca nu vrea sa se mai intoarca si tot Becali e de vina. Nu vedeti ca el vrea sa pleca din Romania. Motivele printe altele si plecare lu MM. Dar vrea sa plece asa ca nu mai injurati pe Becali ca vrea sa plece el. Oricum daca vroia sa stea in Romania invata si el romaneste in 10 luni , nu vorbea tot in franceza. Hamu a invatat romaneste dihn rusa iar el nu a invata romaneste din franceza, o limba de sorginte latina. Ganditi-va mai mult va rog.

cris16.06.2007 11:57

Sper sa fie adevarat , in sfarsit mai avem parte si de o veste buna . Forza Cyril !!!!

rez16.06.2007 13:54

oameni buni....Thereau era singurul jucator al Stelei care nu vroia sa plece....si dintr-o data a zis ca vrea sa plece....mie mi se pare ca cineva il preseaza...sincer.el e un talent si are si un caracter de milioane...dar cu tzaranu de Becali...ce sa mai zici...dam afara ce e bun si il pastram pe Gigel...ca e normal...pana si Andrey merita sa ramana....si el are talent...ca nu s-a adaptat e ceva dar talent are...asta se vede din plonjoanele de calitate care le face...va zic din cunostiinta de cauza pentru ca si eu sunt portar si va zic sincer...Andrey va ajunge mare portar in 3 ani.

allez Thereau allez Steaua!!!!

Thu[N]der16.06.2007 14:08

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! O sa rupem tot !! Daca ar ramane si Elton am face istorie !!! fular-campioniifularsteaua2 FORZA Thereau !

Kekea16.06.2007 17:50
Ba da ce aveti ma?

Cu ce strica Becali ca asta nu vrea sa se intoarca. Declara pe toate posturile ca nu vrea sa se mai intoarca si tot Becali e de vina. Nu vedeti ca el vrea sa pleca din Romania. Motivele printe altele si plecare lu MM. Dar vrea sa plece asa ca nu mai injurati pe Becali ca vrea sa plece el. Oricum daca vroia sa stea in Romania invata si el romaneste in 10 luni , nu vorbea tot in franceza. Hamu a invatat romaneste dihn rusa iar el nu a invata romaneste din franceza, o limba de sorginte latina. Ganditi-va mai mult va rog.

Stie sa vorbeasca romaneste.

DanStan16.06.2007 18:56

Thereau, spre deosebire de romani, nu are motive sa inghita unele magarii. Are valoare si nu depinde de un impresar roman pentru a ajunge sa joace in vest. Un roman ar fi terminat daca ar refuza sa se supuna ordinelor. Un francez insa dispune de mai multe posibilitati de a-si rezilia contractul si a continua sa joace la nivel inalt pentru un alt club. Conducerea Stelei stie chestia asta. De ce urla razboinicul precum ca 'nu mai vrea straini' ? Nationalism ? Pe dreaq. Pe straini nu poti sa-i f*** cum vrea scu*a ta.

Raul198816.06.2007 21:34

eu nu cred ca el se va mai intoarce la Steaua :-(

Tupac Amaru17.06.2007 11:06

"In urmatoarele zile voi fi în Franta pentru a-mi vizita familia. Nu m-a sunat nimeni de la Steaua pentru a merge în Spania, la Valencia. Oricum, pe 25 ma întorc în România, la antrenamentele Stelei"

Profesionism desavasit.

Un "nenorocit" de strain, dusmanul Stelei si al lui Becali (manea pe versuri de Olaroiu).

Olaroiu de-abia il asteapta ca sa ne spuna "il bag cand vreau eu!"

Iar gunoiul vrea sa il bage cand ii comanda seful gunoaielor, Voievodul Fecali Intaiul.

Ce gluma a devenit Steaua!

Si ce vremuri ne asteapta!

stelistu_nemurito18.06.2007 15:03
[/size]te vom iubi mereu !te vom iubi mereu !trup si suflet pentru culori Thereau Forza Thereau!
kosmyn66618.06.2007 23:48
Ba da ce aveti ma?

De unde a aparut individul??? Cred ca e fan Becali. Or mai fii multi??? Allez Thereau, allez Thereau.

wov.cyril.19.06.2007 14:13
De unde a aparut individul??? Cred ca e fan Becali. Or mai fii multi??? Allez Thereau, allez Thereau.

ooooo...da! Cyril te iubim!!

Suiram8719.06.2007 18:10
Thereau, spre deosebire de romani, nu are motive sa inghita unele magarii. Are valoare si nu depinde de un impresar roman pentru a ajunge sa joace in vest. Un roman ar fi terminat daca ar refuza sa se supuna ordinelor. Un francez insa dispune de mai multe posibilitati de a-si rezilia contractul si a continua sa joace la nivel inalt pentru un alt club. Conducerea Stelei stie chestia asta. De ce urla razboinicul precum ca 'nu mai vrea straini' ? Nationalism ? Pe dreaq. Pe straini nu poti sa-i f*** cum vrea scu*a ta.

Foarte Adevarat !!!