O asemenea minge, originala, costa in jur de 500-600 RON. Mingea de 90 RON e o imitatie ieftina, fabricata in Asia probabil. La fel si cu tricourile.
E un inceput cu magazinul oficial, dar calitatea produselor ramane la fel.
e o problema la noi cu preturile si calitatea produselor, daca ar fi numai produse oficiale si de calitate extraordinara preturile ar fi pe masura, si nu cred ca ar mai fi multa lume dispusa sa le cumpere.
Multi obiecteaza cand pretul biletului este mai mare de 100 de mii, ce sa mai spunem de un tricou de 2 milioane.
Pe de alta parte daca nu ar fi aduse si produse gen "europa", adica mai proaste iar incepem, "pai da a pus Jiji preturi mari, sa le cumpere el". Mi se pare corect ca sa fie produse pentru toate buzunarele.
Cat despre minge, cati ar mai cumpara daca aceasta ar fi undeva la 7-8 milioane? ce aia de 500 de mii nu merge? Stiu ca nu se cade ca intr-un magazin oficial sa fie produse contrafacute sau replici, dar totusi la nivelul Romaniei cred este de acceptat si ar trebui ca treptat sa fie inlocuite replcile cu produse orginale.
din ce am vazut in poze, nu mi se pare cine stie ce magazinul, adica este destul de mic si cu putine produse, am vazut doar tricouri, fulare, treninguri si alte cateva produse, cred totusi ca trebuia mai mult si nu numai limitat la imbracaminte.
(imi doresc atat de mult sa gasesc caiete cu emblema si culorile Stelei, sper sa aibe ca daca mai astept 2,3 ani nu mai am ce sa fac cu ele
) chiar creioane si compas or avea?
uitati aici pozele despre care am vorbit (sper ca le stiati deja)
http://www.suportersteaua.ro/showthread.ph...5372&page=2
Noroc