FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Magazinul oficial a fost inaugurat

fcsteaua.ro15.06.2007 17:49

Jucatorii Stelei au participat, vineri, la inaugurarea magazinului oficial al clubului, "Suporter Steaua", amplasat la tribuna oficiala a Stadionului din Ghencea.

Presedintele CA, Valeriu Argaseala si noul manager sportiv al clubului, Adrian Ilie, au taiat panglica inaugurala, dupa care jucatorii au intrat in magazin pentru a fi primii cumparatori.

A fost prezentat primul tricou inscriptionat simbolic cu data inaugurarii, suporterii putand sa-si personalizeze tricourile chiar in magazin.

Incepand de luni, magazinul va fi deschis si pentru public, dupa urmatorul program:

LUNI - VINERI 10 - 18

In zilele in care Steaua va juca pe teren propriu, magazinul va fi deschis.

SteauaFC.com

Danny15.06.2007 17:52

NIMENI !!!!!! DA NIMENI !!!!!!!! DIN Romania SI NICI DIN EUROPA NU ARE ASA MAGAZIN !!!!! NIMENIII!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

dorea15.06.2007 19:58

Salut!sunt un fan al Stelei fularultras din RM.SPUNETI-MI VA ROG CIT COSTA UN TRICOU ORIGINAL IN ACEST MAGAZIN? dica10

w3bmaster15.06.2007 21:20

Incet incet se misca si pe la noi lucrurile

Sa vedem si muzeu .....

Pe cand Televiziune Intrari in stadion cu cartele etc etc ?????

bodanelu15.06.2007 21:33
Pe cand Televiziune

decat Becali TV mai bine fara :D

cryu15.06.2007 21:49

In sfarsit ceva european si pentru noi suporteri.Sunt interesat de preturi sa posteze cineva preturile.

FORZA Steaua

costy_a15.06.2007 23:17
NIMENI !!!!!! DA NIMENI !!!!!!!! DIN Romania SI NICI DIN EUROPA NU ARE ASA MAGAZIN !!!!! NIMENIII!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

sunt sigur de asta,amaratii aia de la barca si Manchester nici nu stiu conceptul de magazin....vai de mama lor

ultras_florin2016.06.2007 01:14

In sfarsit avem si noi un magazin la nivelul echipei de fotbal,ca cel di Brezoianu era de rasul lumii.

" Magazinul va fi deschis zilnic între orele 10:00 - 18:00, chiar și în zilele în care sînt programate meciuri în Ghencea. Poate fi gãsitã o gamã largã de produse: replicã tricou de joc (60 lei), trening (120 lei), minge (87 lei), fular (25 lei), fanion (10 lei), portofel (7,5 lei), insignã (3 lei), canã (11 lei), breloc (3-5 lei), ceas de perete (20 lei), ceas de mînã (179 lei). "

Sursa GSP

ariell16.06.2007 08:20

Tot de pe GSP :

Vezi prețurile produselor cu sigla Steaua care se pot achiziționa

2007-06-15 17:40:00

Tricou - 129-169 RON

Trening - 418-557 RON

Minge - 87 RON

Tricou Liga Campionilor - 35 RON

Fular - 25 RON

Fanion Steaua - 10 RON

Insigna - 3 RON

Portofel - 7,5 RON

Cana - 9 RON

Ceas de perete - 20 RON

Sincer mi-ar fi placut sa fie preturile spuse de cineva mai sus :(. dar chiar m-as fi mirat sa gasesti tricou Nike chiar si replica la 60 Ron

Tupac Amaru16.06.2007 09:17

Cineva zicea ca exista si hartie igienica cu chipurile lui Becali si Olaroiu.

Indiferent cat costa, cumpar un vagon!

stelist_4_ever9016.06.2007 09:18

sunt 2 feluri de tricouri cele la 60 care sunt la fel ca cele de joc dar nu au nike si cele la 170 care sunt nike dar nici acestea nu sunt ca cele de joc materialul fiind diferit.

frunji16.06.2007 10:49

Imi spuneti si mie :MINGEA CU Champions League CU Steaua costa 90 Ron???? steagcruce2 AVE< MAGAZIN URA URA steagcruce2

Joga Bonito16.06.2007 11:51

O asemenea minge, originala, costa in jur de 500-600 RON. Mingea de 90 RON e o imitatie ieftina, fabricata in Asia probabil. La fel si cu tricourile.

E un inceput cu magazinul oficial, dar calitatea produselor ramane la fel.

cris16.06.2007 12:13

Asa mai suntem si noi in pas cu lumea buna a fotbalului , este si asta un inceput totusi , nu?

Le reseau pansant16.06.2007 12:38
O asemenea minge, originala, costa in jur de 500-600 RON. Mingea de 90 RON e o imitatie ieftina, fabricata in Asia probabil. La fel si cu tricourile.

E un inceput cu magazinul oficial, dar calitatea produselor ramane la fel.

e o problema la noi cu preturile si calitatea produselor, daca ar fi numai produse oficiale si de calitate extraordinara preturile ar fi pe masura, si nu cred ca ar mai fi multa lume dispusa sa le cumpere.

Multi obiecteaza cand pretul biletului este mai mare de 100 de mii, ce sa mai spunem de un tricou de 2 milioane.

Pe de alta parte daca nu ar fi aduse si produse gen "europa", adica mai proaste iar incepem, "pai da a pus Jiji preturi mari, sa le cumpere el". Mi se pare corect ca sa fie produse pentru toate buzunarele.

Cat despre minge, cati ar mai cumpara daca aceasta ar fi undeva la 7-8 milioane? ce aia de 500 de mii nu merge? Stiu ca nu se cade ca intr-un magazin oficial sa fie produse contrafacute sau replici, dar totusi la nivelul Romaniei cred este de acceptat si ar trebui ca treptat sa fie inlocuite replcile cu produse orginale.

din ce am vazut in poze, nu mi se pare cine stie ce magazinul, adica este destul de mic si cu putine produse, am vazut doar tricouri, fulare, treninguri si alte cateva produse, cred totusi ca trebuia mai mult si nu numai limitat la imbracaminte.

(imi doresc atat de mult sa gasesc caiete cu emblema si culorile Stelei, sper sa aibe ca daca mai astept 2,3 ani nu mai am ce sa fac cu ele :D) chiar creioane si compas or avea?

uitati aici pozele despre care am vorbit (sper ca le stiati deja)

http://www.suportersteaua.ro/showthread.ph...5372&page=2

Noroc

frunji16.06.2007 17:17

Cat costa un tricou Steaua in care sa-ti pui numele si numarul pe spate? Astept raspuns PLS(Sunt din Drobeta Turnu Severin de unde e si Radoi) si fac un drum special pentru. acest magazin unde imi v-oi cheltui toti bani steaua_ro

vasilestelistul16.06.2007 18:53

de mult trebuia sa avem un astfel de magazin. O chipa ca Steaua merita toate aceste lucruri frumoase

FortuneTeller17.06.2007 05:58

Deasemenea s-au pus in vanzare iconite si poze oficiale ale echipei, cum ar fi Gigi la banchet cu fratele de cruce din Madrid, Gigi si ala din Lyon, Gigi si verii. Tricouri Becali de la numarul 1 la 11, carti despre razboinici al luminilor, casete cu muzica calugareasca, bilete de avion cu firma Air Becali si bilete pentru turul Palatului (urmeaza a fi inscris la UNESCO ca monument cultural) pot fi achizitionate la preturi competitive. Ah, si niste fulare acolo, da' sa fie scumpe, sa cumpere lumea d'alea cu Gigi. Tot inainte!

vlad_cj18.06.2007 09:06

as dori sa'i pun o intrebare ciobanului..."mai ciobane, cu cine e imaginea de fond a reclamei magazinului "FC Steaua"?! " ...iti zic eu...e cu "vagabonzii"...aceia care considera Streaua mai presus de orice...dar tu nu poti sa intelegi, nu ai cum...doar daca iti explica Dan Pavel pe hartie si iti face o schita, poate dupa iti vei da seama ca Steaua e a suporterilor, sau cum iti place tie sa le spui "a vagabonzilor"...Mi'e sila ca Steaua poate fi condusa de un asemenea om fara caracter...Pleaca! Nimeni nu te vrea! crezi ca daca ai bani poti intra in sufletul suporterilor?! sunt cateva fraze care imi plac foarte mult..."Cu bani Iti poti cumpara o casa, dar nu si un camin. Iti poti cumpara un pat, dar nu si somn. Poti cumpara un ceas, dar nu si timp. Poti cumpara o carte, dar nu stiinta. Iti poti cumpara o functie, dar nu si respect. Poti cumpara medicamente, dar nu si sanatate...SI PENTRU TINE, POTI CUMPARA SI O INIMA, DAR NU SI IUBIREA DIN EA! *Forza Steaua!*

AmuntBoy18.06.2007 09:16

care a fost azi la magazin?

sa ne prezinte si noua cateva poze cu tot ce e pe acolo si cat de mare este camera

cristian.rosu31.07.2007 21:35

salutare , cine i-mi poate spune cum fac sa cumpar produse online ( tricouri , fulare ..), pls un sfat sau un link ceva .

ms

steauacri08.08.2007 10:43
Jucatorii Stelei au participat, vineri, la inaugurarea magazinului oficial al clubului, "Suporter Steaua", amplasat la tribuna oficiala a Stadionului din Ghencea.

/>

Presedintele CA, Valeriu Argaseala si noul manager sportiv al clubului, Adrian Ilie, au taiat panglica inaugurala, dupa care jucatorii au intrat in magazin pentru a fi primii cumparatori.

/>

/>

A fost prezentat primul tricou inscriptionat simbolic cu data inaugurarii, suporterii putand sa-si personalizeze tricourile chiar in magazin.

/>

/>

Incepand de luni, magazinul va fi deschis si pentru public, dupa urmatorul program:

/>LUNI - VINERI 10 - 18

/>

In zilele in care Steaua va juca pe teren propriu, magazinul va fi deschis.

/>

/>

<span class="blueboldtext">SteauaFC.com</span>

/>

/>

/>]

Care stie unde pot gasi un fular ultras cu tot cu sigla???....cine poate sa faca rost sau stie ceva sa ma contacteze prin email [...]

CoSm1N12.08.2007 11:33

stie cineva kt costa un tricou personalizat la magazin??