FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

OFICIAL: Adrian Ilie manager la Steaua

fcsteaua.ro15.06.2007 17:33

Fostul jucator al Stelei, Adrian Ilie, a fost prezentat, vineri ca fiind noul manager sportiv al Stelei.

"Le multumesc celor care s-au gandit la mine. Sper sa fac o treaba buna si sa stau multi ani aici", a declarat Adi.

"Stim cu totii ce a insemnat Adrian Ilie pentru Steaua, nu are nevoie de prea multe prezentari. L-am primit cu bratele deschise si speram sa avem parte de multe momente de bucurie alaturi de fotbalistii Stelei", a spus presedintele CA, Valeriu Argaseala.

SteauaFC.com

cosminho15.06.2007 17:39

steagcruce2 e bine ca Adrian Ilie nu va bate suporterii!!! poate ca el ii va baga mintile-n cap lu' berbecali... si va aduce jucatori cu care sa nu ne mai facem de ras in Champions League!!! Adrian Ilie - A BIG STAR!!! steagcruce2

Danny15.06.2007 17:48

Adrian Ilie nu pot sa iti zic Bine Ai Venit !!! Si La Mai Mare !!! Mult succes in ceea ce faci , si sa aduci mult mult mult mult Succes Stelei !!! La Multi Ani !!! :D

Stelystull15.06.2007 18:01

Bine ai venit ! Succes ! fularultras

SSK15.06.2007 18:06

Sa fie intr-un ceas bun!

dr.adrian915.06.2007 18:09

eu cred ca Steaua nu va mai transfera pe nici un jucator

au zis aia de la Pro TV ca Steaua are buget de 30 mil

dar GB sa zgarcit si nu la adus nici macar pe aia din polonia

si se mai vorbeste de abbiati beluschi etc

Dinamo tace si face (din pacate )

eu cred ca nici la anul nu vom fii campioni

laca_715.06.2007 18:51

ba da multe mai crezi tu n-ar trebui sa taci(sqza-ti expresia)si sa astepti

andyro15.06.2007 20:37

Adrian Ilie va fi o figura in cadrul clubului (cum a fost si Lacatus), fara nici un rol in organigrama (reala, nu ce scrie pe foicica aia care e contractul de munca). Depinde de el cat va rezista, probabil putin mai mult decat Laca.

Nu, nu va face transferuri de 5 stele pentru ca nu va avea bani sa o faca, nu va iesi in presa sa apere numele Stelei (ar strica din aura razboinicului), nu le va lua apararea jucatorilor in fata lui Becali.

Adrian Ilie va avea un rol pur decorativ, si aducerea lui a fost doar un exercitiu de imagine.

Injurati-ma daca vreti, dar o sa va trimit un link la comentariul asta peste vreo 6 luni.

Felicitari pentru cariera de jucator Adi, ca jucator ai insemnat mult pentru Steaua. Din pacate, in mocirla oierului nu vei avea sansa sa faci nimic. Cu toate acestea, mult succes si sa speram intr-o minune.

w3bmaster15.06.2007 21:18

Un mare fotbalist

Sper sa fie la fel ca manager

Bine Ai Venit

danny234516.06.2007 03:30

Frumos din partea lui Becali ca ni l-a adus pe Adi Ilie... dar cred ca cu asta o sa ramanem.............

pentru ca Adi Ilie sa DEVINA un bun conducator este absolut necesar sa ia decizii exact acolo unde arde cel mai tare .... el TREBUIE sa spuna dupa un meci slab ca MECIUL A FOST SLAB, dupa un meci fara ocazii ca NU AM AVUT OCAZII, sau dupa un meci in care am jucat cu frica, CA AM JUCAT CU FRICA.

De aceea cred ca in etapa 3, atentie in etapa 3, toti cei care sunt cu capul pe umeri o sa isi dea seama exact cine va fi Adrian Ilie. Daca el va avea caracterul sa ia atitudine in aspecte de genul celor enumerate mai sus, atunci DA, Adi Ilie o sa fie exact cine ne dorim cu totii sa fie.

Adi, tot ce iti cerem este sa nu ne minti in fata, asa cum bine o facea Piturca, care avea o ocazie jumate pe meci si ne mintea in fata ca "echpa a jucat bine, am domniat si am avut ocazii o multime ocazii "...sau cum ne mintea Olaroiu, ca arbitrul "ne-a dezavantajat", sau mai ales celebra "am avut mult ghinion" si EXACT DE-AIA nu a castigat Steaua.

PS:

iti dau si un pont Adi, dupa ce-a aratat anul trecut, Steaua are o mare problema, asa ca te rog: fi cu ochii pe Oli... sau daca nu ma crezi, atunci raspunde-mi la intrebarea: cum poti sa ai echipa ofensiva cand joci cu 2 mijlocasi defensivi??????????????????????????????

Steaua43v3r16.06.2007 08:03

noi speram... ca suporteri, ca Adi Ilie va face ceva... ca va veni cu o mentalitate noua, ca va duce jucatori valorosi si ca poate va influentza comportamentului ciobanului... are tot creditul nostru, tot sprijinul, dar sa nu devina noul catelus cu ochii mari ce lucreaza la stana, sa reuseasca sa isi impuna punctul de vedere (kiar dak e foarte greu, dak nu imposibil) si noi asteptam aceste transferuri cu emotie, ... oare vedem si noi niste jucatori straini care sa stea mai mult prin Ghencea... steagsahmic

AdrianUltras2516.06.2007 08:11

"Nu m-am ocupat pînã acum de situația jucãtorilor Elton și Thereau. Ce vã pot spune e cã voi face totul pentru a-l pãstra în lot pe Cyril, este un atacant de mare, mare valoare"

Adrian Ilie

Am incredere in Adi Ilie.E un stelist adevarat si un profesionist si stie fotbal!

O sa faca lucruri bune la Steaua pentru ca e obijnuit cu performanta si nu o sa se multumeasca niciodata cu locul 2.

Sper sa reuseasca sa ii tina pe Elton si Thereau.

Succes Adi Ilie!

costy_k1_G.16.06.2007 08:12

Cu transferurile facute pana ACUM nu vom face fata sin campionat si in europa...e destula de grava situatia pe moment dar mai e timp...Cobra sa nu ne faci de ras!!! in fata javrelor sau in europa.Succes. Forza Steaua!

Dulah16.06.2007 08:13

Mult succes Adi!!!

Vezi poate reusesti tu sa-i bagi mintile-n cap lui Oli .

Forza Steaua

grizzly16.06.2007 10:52

@ andyro din pacate, scenariul tau pare cel mai plauzibil

bobochyka1716.06.2007 10:54

Sper sa ramana asa cum e si sa nu il schimbe Gigi. Astept de la el transferuri bune si foarte bune, daca nu doar foarte bune.

cris16.06.2007 11:49

Nu cred ca Adi Ilie se preteaza la asa ceva , este un om plin de caracter si nu cred ca se complace in postura de marioneta ca si alti ...

bad_joke16.06.2007 11:52

eu sunt sceptic in privinta lui Adi Ilie,nu se va face nici-un transfer mare la Steaua,nici anul asta,asa suntem blestemati noi,sa-l avem pe G.B. ca finataor,inafar de salari la timp pentru jucatori,nimic in rest,nimic pentru publicul stelist,cand toata lumea se asteapta la achiziti noi,sa vezi cum joaca ala nou,eu nu stiu cum sunteti voi dar eu personal,cand veenise Thereau dabea asteptam sa vad cum joaca si ati vazut ac era sa dea gol de la debut,dar cine stie e stranieri o sa vina,am mai zis:polonezi,lituanieni,macar de ar veni si dastia,dar s afie cunoscuti frate,numai de nationala,asta cere Steaua,asta cere emblema clubului asta

ariell16.06.2007 12:08

Eu inca mai sper in aducerea a 2-3 jucatori valorosi , m-as multumi si sa fie de 3 stele nu neaparat de 5 asa cum a declarat, vom trai si vom vedea..

pda16.06.2007 12:52

Cel mai important este sa-si pastreze coloana vertebrala, si sa nu se lase influentat ca olitza de deciziile lui Becali. Asteptam si alte transferuri de un nivel bun care sa ne aduca din nou in fata unde ne este locul.

Danny16.06.2007 16:17

Am auzit ca a zis Adrian Ilie , ca el se intereseaza de jucatori , ca vrea sa cumpere , chiar daca Becali nu ie zais un anumit buget .....si din asta rezulta , ca transferurile nu au loc din cauza lu ciobanu ......si pana acum a zis ca el nu se mai uita la bani , ca da la Steaua 30 de mil buget ......au ramas tot vorbe din pacate ....

bobochyka1716.06.2007 18:32
Am auzit ca a zis Adrian Ilie , ca el se intereseaza de jucatori , ca vrea sa cumpere , chiar daca Becali nu ie zais un anumit buget .....si din asta rezulta , ca transferurile nu au loc din cauza lu ciobanu ......si pana acum a zis ca el nu se mai uita la bani , ca da la Steaua 30 de mil buget ......au ramas tot vorbe din pacate ....

La ce altceva te asteptai? La fapte?

del piero17.06.2007 04:46

tu erai singurul om care poate sa ne scoata din aceasta situatie dificila.iti urez mult succes si la anul sa stralucim,ca avem un singur luceafar in Romania,acela este Steaua.forza steauaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

costy_k1_G.17.06.2007 07:44

Nu stiu daca Cobra se multumeste cu achizitiile pe care le-a facut dar io sunt putin revoltat. Uitativa la rapid si la javre...Mi-as fi dorit ca Varga, Albut si Herea sa vina la Steaua dar din pacate toti au drumul "Giulesti" si Zicu ar fi un transfer reusit dar avand in vedere ca de mic copil e in curtea javrelor era normal sa Nu vina la Steaua. Degeaba se lauda Jiji ca are bani daca nu face transferuri de valoare...

greenyes17.06.2007 12:35

Cu tot respectul pentru Adi Ilie, super jucator, ma pune pe ganduri o declaratie data de el, "Nu stiu nimic de situatia lui Elton si a lui Thereau". Eu unul am ramas masca. Cum sa nu stii nimic de ei??? Si nu vorbim de doi jucatori mediocri ci de cei mai buni jucatori ai Stelei. Cum sa nu stie nimic de ei????? Nu e posibil asa ceva!!!!