Frumos din partea lui Becali ca ni l-a adus pe Adi Ilie... dar cred ca cu asta o sa ramanem.............
pentru ca Adi Ilie sa DEVINA un bun conducator este absolut necesar sa ia decizii exact acolo unde arde cel mai tare .... el TREBUIE sa spuna dupa un meci slab ca MECIUL A FOST SLAB, dupa un meci fara ocazii ca NU AM AVUT OCAZII, sau dupa un meci in care am jucat cu frica, CA AM JUCAT CU FRICA.
De aceea cred ca in etapa 3, atentie in etapa 3, toti cei care sunt cu capul pe umeri o sa isi dea seama exact cine va fi Adrian Ilie. Daca el va avea caracterul sa ia atitudine in aspecte de genul celor enumerate mai sus, atunci DA, Adi Ilie o sa fie exact cine ne dorim cu totii sa fie.
Adi, tot ce iti cerem este sa nu ne minti in fata, asa cum bine o facea Piturca, care avea o ocazie jumate pe meci si ne mintea in fata ca "echpa a jucat bine, am domniat si am avut ocazii o multime ocazii "...sau cum ne mintea Olaroiu, ca arbitrul "ne-a dezavantajat", sau mai ales celebra "am avut mult ghinion" si EXACT DE-AIA nu a castigat Steaua.
PS:
iti dau si un pont Adi, dupa ce-a aratat anul trecut, Steaua are o mare problema, asa ca te rog: fi cu ochii pe Oli... sau daca nu ma crezi, atunci raspunde-mi la intrebarea: cum poti sa ai echipa ofensiva cand joci cu 2 mijlocasi defensivi??????????????????????????????