FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - SC MIERCUREA CIUC 4-3 (final)

Neaga8804.03.2005 23:07

Steaua a castigat in aceasta seara pe patinoarul Mihai Flamaropol ... cel de-al 38-lea titlu de campioni natzionali din palmaresul clubului ! Steaua a deschis rapid scorul in minutul 1 prin capitanul nostru Ioan Timaru, dar ciucanii au egalat la fel de repede dupa numai 3 minute prin Elekes ! Pana la sfarsitul primei reprize a fost o lupta continua care s-a terminat in cele din urma egala 1-1 ! In minutul 25, Fedor isi duce echipa in avantaj, deci 2-1 pt Ciuc. Exact la jumatea primei reprize, capitanul nostru, Timaru, l-a executat din nou pe portarul ciucan cu un sut la vinclul coltzului scurt ducand scorul la 2-2, ca imediat dupa reluare partidei ... la o alta actziune a echipei noastre ... Catalin Geru, cu "nasul spart", sa reuseasca sa intoarca iar rezultatul dupa un sut senzatzional, tot la vinclul portzii, asadar ... 3-2 pt Steaua ! Urmeaza o perioada in care jocul e tensionat ... ciucanii fortzand egalarea, daaar, in minutul 51, Zabludovsky, scapa singur cu portarul advers si il executa fara drept de apel : Steaua 4 - 2 Miercurea Ciuc ! De aici lucrurile s-au cam clarificat ... Steaua s-a descatusat .. iar Sport Club s-a resemnat ... un ultim gol totushi pt ciucani in minutul 59 prin Filip ... dar prea tarziu ! CAMPIOOOOONI, CAMPIOOOOONI, CAMPIONI SUNTEM DIN NOU !

dbd05.03.2005 11:06

am vazut...scorul doar...nu si meciul...CAMPIONI CA DE OBIECEI !!!

E stadionul plin de steaguri ros-albastreeee,

In vitrina e Cupa Campioniloooor !

Vezi mii de oameni aliniatzi precum o oasteeeee,

Ce cred cu totzii in Steaua looooor !

Cine este ultras veritabiiiiiiil,

Pana la moarte va ramaneee asa !

E suporterul inegalaaaaabiil ...

Ce striga : Steaua, Steaua, HAI Steaua !

ESTE Forza Steaua, ECHIPA NATZIONALA !

ORICE MECI IN Ghencea .. E O MARE GALAAA !

ESTE Forza Steaua, CAMPIOANA DE ELITA !

E IN LUMEA ASTA ... ECHIPA CEA IUBITAAAA !

Faza cu faza, din bara in baaaraa

Spectacol, emotzii, in orice loc din tzaraaaa !

Om langa om striga in cooooooor :

HAI Steaua ... VREM UN GOOOOOOOOL !

ORICE MECI IN Ghencea E O MARE GALAAA !

E IN LUMEA ASTA, ECHIPA CEA IUBITAAAAA !

Imi tot aduc aminte de Cupa Campionilor !

A fost un vis pe care .. cu totzii l-am visat !

Sperantza mai exista, si ea nu va muri,

si toata lumea striga : Steaua TE VOM IUBI !

ORICE MECI IN Ghencea, E O MARE GALAAA !

NU E-N LUMEA ASTA ... ECHIPA MAI IUBITAAAA ? ....

Virgil06.03.2005 09:07

Cred ca trebuie amintit ca la meci au asistat,alaturi de cei mai fideli suporteri ai culorilor ros-albastre,si cei mai reprezentativi exponenti ai FC Steaua Bucuresti.Primul conducator,primul tehnician si primul jucator.Nimeni altii decât Ciobanul,Walter Zenga si Mirel "el capitan" Radoi.Insotiti de alti numerosi colegi,prieteni,etc.

FELICITARI H.C.Steaua Bucuresti !

dbd06.03.2005 10:44

si care-i faza daca au venit si ei...daca nu veneau se schimba scorul cu ceva ?

Virgil06.03.2005 13:02

Am subliniat ca meciul a prezentat un mare interes pentru întreaga familie stelista.Inclusiv pentru granzi,care au tinut sa fie în mijlocul nostru.Pentru ca a fost un meci jucat cu titlul de campioni pe masa.S-a demonstrat astfel ca fotbalul iubeste hocheiul.

gianini06.03.2005 15:41
Cred ca trebuie amintit ca la meci au asistat' date='alaturi de cei mai fideli suporteri ai culorilor ros-albastre,si cei mai reprezentativi exponenti ai FC Steaua Bucuresti.Primul conducator,primul tehnician si primul jucator.Nimeni altii decât Ciobanul,Walter Zenga si Mirel "el capitan" Radoi.Insotiti de alti numerosi colegi,prieteni,etc.

[b']FELICITARI H.C.Steaua Bucuresti !

eronat au prezentat ca a fost al 38-lea titlu national.

a fost al 39-lea, am citit in prosportul de azi.

de fapt stiam dinainte.

dbd06.03.2005 16:59

atunci scuze...doar ca nu intelesesem care era faza :)

Virgil06.03.2005 19:51

a fost al 39-lea, am citit in prosportul de azi.

de fapt stiam dinainte.

Daca esti sigur ca a fost deja al 39-lea,atunci :

Spre 40

gianini07.03.2005 20:43

a fost al 39-lea' date=' am citit in prosportul de azi.

de fapt stiam dinainte.[/quote']

Daca esti sigur ca a fost deja al 39-lea,atunci :

Spre 40

spre 40 cu toata forza inainte.:)

Teoctist09.03.2005 10:26

Dumnezeu iubeste românii.Pentru credinta pe care o au în El.Dumnezeu a fost cu românii !