FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua l-a dat pe Stancu la Timisoara (OLS)!

fcsteaua.ro14.06.2007 17:22

Gigi Becali a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a vandut pe fundasul dreapta Stelian Stancu la Poli Timisoara, in schimbul a 200.000 de euro.

"Asa facem noi oferte, vindem la jumatatea pretului cu care cumparam. Facem niste afaceri de te doare capul", a spus, joi, Gigi Becali.

Stelian Stancu a fost achizitionat de Steaua de la Sportul Studentesc la inceputul sezonului trecut pentru 500.000 de euro, dupa ce jucatorul a fost aproape sa ajunga la Rapid, dar patronul George Copos a renuntat sa-l mai achizitioneze dupa efectuarea vizitei medicale, invocand faptul ca fotbalistul este deficitar la masa musculara.

Stancu nu este primul jucator care face obiectul unui transfer intre cele doua echipe, saptamana trecuta Becali a anuntat ca a ajuns la un acord cu presedintele Marian Iancu pentru schizitionarea fundasului nigerian Ifeany Emeghara, in schimbul caruia Steaua urmeaza sa achite 1,2 milioane de euro.

Becali a mai spus ca nu il mai lasa pe mijlocasul Florin Lovin sa plece de la Steaua: "Pe Lovin nu il mai dau pentru ca este un jucator care intra in planurile Stelei".

c.ronaldo1714.06.2007 17:23

Decat rezerva la Steaua mai bine titular la Fulgeru'.

AmuntBoy14.06.2007 17:24

Mai trebuie sa luam si noi ceva

Sa avem lotul complet, daca nu se cumpara sa se promoveze cativa tineri

dr.adrian914.06.2007 17:52

am o intrebare

cine crede ca Steaua va castiga la anul campionatu??

Danny14.06.2007 17:53

Se vinde , se vinde , si se vinde . Saptamana asta am auzit numai chesti de genu : "pleaca Iacob" , " pleaca Goian " , "pleaca Paraschiv" . Da nu am auzit deloc , da DELOC !!! "Vine la Steaua un jucator foarte bun " ( inafar de minciunile de pe sport.ro) . La Steaua Trebuia sa vina neaparat Neaga , si nea mai trebuia 2 mijlocasi buni , si doi fundasi buni ..... ca in rest avem lotu complet .

potra14.06.2007 18:39
La Steaua Trebuia sa vina neaparat Neaga , si nea mai trebuia 2 mijlocasi buni , si doi fundasi buni ..... ca in rest avem lotu complet .

si mai pe scurt trebuia inlocuita intreaga echipa plus rezerve, cu unele mici exceptii :)) a, si sa nu uitam plus antrenor.

sincer, in halul in care suntem acum....cireasa de pe tort fiind antrenorul de un nivel superior....nu cred sa avem vreo sansa la campionatul viitor....poate doar daca mai "ajuta" Becali cu vreo 2 mil de euro...cum a "ajutat" (sau cel putin asa pretinde) si sezonul asta...ceea ce sincer pe mine nu ma incalzeste cu nik, prefer locul 4 dar cinstit decat un podium furat ---> asta ca sa raspund la intrebarea doctorului de mai sus

Heart_For_Steaua14.06.2007 18:55
Mai trebuie sa luam si noi ceva

Sa avem lotul complet, daca nu se cumpara sa se promoveze cativa tineri

Dupa cate stiu eu , in cantonamentul din Spania au fost luati si doi jucatori de la juniorii Stelei unul de 14 si unul de 15 ani+ inca vreo doi sau trei de 17 ani.Cel de 14 si cel de 15 ani sunt cei doi pusti minune ai juniorilor Stelei: Florentin Matei si Andrei David . Deci sa speram ca macar cei 2-3 jucatori de 17 ani sa fie promovati la prima echipa . Ceilalti doi sunt prea tineri pentru prima echipa si chiar pentru Steaua 2 , dar peste 2-3 ani sa speram ca for fi noile vedete ale Stelei.

DONNATELO14.06.2007 19:15

mai bine il trimitea pe Gigel ca si asa e praf baiatu !!!!!!

tutankhamon_je14.06.2007 19:18

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jony_stelist14.06.2007 20:21

Pai pe Gigel nu il ia nimeni???cum plm ca doar e mare valuare........hai ma chiar nimeni(acu vb serios,mie imi placea asta,a facut unele meciuri bune,era bun de rezerva,na la nevoie intra si el :D)

Wally14.06.2007 20:37

Daca s-ar face echipa pe drept, si nu pe nepotisme, Gigel n-ar avea loc nici la Steaua II...

ariell14.06.2007 22:17

Daca Elton este cedat cui ofera 500000 euro, ma mira ca pe Stancu se mai cer si bani, nu este nici o pierdere plecarea lui la Poli, a avut un campionat intreg la dispozitie si nu a confirmat si gandul ma duce iarasi la Elton care nu a avut aceleasi sanse.

Drum bun Stancu, eu personal nu te regret...

costy_k1_G.15.06.2007 10:03

A facut si el treaba mediocra la Steaua dar noua nu ne trebuie mediocri...

Danny15.06.2007 15:26
Daca Elton este cedat cui ofera 500000 euro, ma mira ca pe Stancu se mai cer si bani, nu este nici o pierdere plecarea lui la Poli, a avut un campionat intreg la dispozitie si nu a confirmat si gandul ma duce iarasi la Elton care nu a avut aceleasi sanse.

Drum bun Stancu, eu personal nu te regret...

Io ma si mir cum la putut cineva cumpara pe Stancu asta , ca e cam de aceeasio inaltime cu Elton , e mai slabut decat Elton , si daca il pui sa dribleze cu mingea cade in cap . Asa saq tragem linie si sa vedem ce iese , din calculele mele reiese ca Steaua daca vroia sa il vanda pe Stancu dand bani la polli , in momentu in care Elton a costat DOAR 500.000 de euro .

w3bmaster15.06.2007 19:00

La revedere

Primu pas bun pleca o petarda sper ca si Gigel sa urmeze

Achizitii om vedea

Cat despre plecari nu pleaca Nici un Iacon nici Goian cat despre Thereu sa speram ca nu pleaca

Tupac Amaru16.06.2007 11:57

Sincer, eu m-as fi bucurat daca ramaneau Stancu si Coman, dar pleca (definitv!) Olaroiu.

Potentialul distructiv al acestui baiat care nu are vreo legatura cu fotbalul (si va veti da seama de asta in campionatul viitor, daca nu ati inteles inca) este urias!

ariell16.06.2007 12:26
Sincer, eu m-as fi bucurat daca ramaneau Stancu si Coman, dar pleca (definitv!) Olaroiu.

Potentialul distructiv al acestui baiat care nu are vreo legatura cu fotbalul (si va veti da seama de asta in campionatul viitor, daca nu ati inteles inca) este urias!

Cu Oli se pare ca e mai complicata treaba, ar trebui sa nu intram anul asta in grupele CL iar la anul sa terminam pe un loc care nu ne permite accesul in aceleasi grupe, doar asa daca pierde vreo 20 si ceva de mil de euro poate se indura Gigi sa ii faca vant, si eu sunt la fel de curios cum o sa jucam anul asta..