Salutare,
Citesc in gazeta sporturilor (www.gsp.ro) cum ca Arsenal il vrea pe Radoi si ca ar oferi si 5 milioane pe el. Cu toata valva asta din ultimele saptamani de la Steaua, pe cine sa mai cred?
Salutare,
Citesc in gazeta sporturilor (www.gsp.ro) cum ca Arsenal il vrea pe Radoi si ca ar oferi si 5 milioane pe el. Cu toata valva asta din ultimele saptamani de la Steaua, pe cine sa mai cred?
Gigi a zis ca nu il da nici pe 11..dar poate ca merita si el sa joace la Arsenal NU?si dak e sa plece sa plece din vara.
daca il vinde pe Radoi acum cu 5 milioane, e fraier. sunt insa convins ca va tine subiectul cald cu cei de la arsenal sau il va folosi pentru a-i incalzi pe altii, pana la sfarsitul traseului in UEFA anul asta. atunci va salta pretul!
daca Radoi pleaca, gigica va castiga de doua ori: o data banii, a doua oara isi vede finul "ajuns".
pentru ca, a juca la arsenal, este o onoare pentru un golan ca Radoi. chiar daca stie fotbal. daca insa ii vine mintea la cap si deschide bine ochii, acolo are sansa sa invete ce e ala fair-play, si asa poate ajunge un super-fotbalist. pentru ca fara fair-play, va ajunge sa fie imprumutat si el ca mutii, zicii, tamasii, etc
si cum in anglia au patru ligi profesioniste, ar trebui sa fie constient ca poate ajunge si balonul de aur, dar poate ajunge si in Liga a patra engleza.
eu ii doresc succes, desi nu pot sa il sufar. sunt convins ca Steaua nu ii va simti lipsa, ba dimpotriva!
numai pe 10 mil. de euro il da...Jiji
daca va pleca trebuie sa fim mandri pentru ca o va face la Arsenal...
Totusi cred ca din vara Jiji va spune da la 5-6 milioane de euro...
ai dreptate sorin_777 din vara va pleca Radoi...dar nu cred ca accepta nea Jiji sa il dea numai pe 5-6 mil. de euro...sa fin realisti...are nevoie si de bani ...
dracula si tu ai dreptate... pai chiar azi la sport am auzit cum ca oferta a fost de 7 milioane de euro si Jiji a refuzat-o... Eu sa fiu sincer nu stiu ce sa mai cred... Cred ca Jiji vrea sa ii demonstreze lui Zenga ca se poate pleca si pe 10 milioane din Romania... ![]()
cred ca ar face bine daca l-ar tine pana in vara. daca ii mai eliminam si pe villareal iar Radoi face meciuri beton sigur pretul lui are sa fie undeva intre 8 si 10 milioane. aici sant de acord cu gg. fratilor si ai nostri sant buni, nu numai ai vostrii. il vreti marcati banu asa cum trebuie!
eu cred ca pana in vara va ramane...
nu conteaza ce vrea sa demonstreze Jiji...important e ca nu-l da pe Radoi...
E foarte posibil sa plece.Totusi eu cred ca nasul nu se va lepada de fin înaintea de ultimul joc al Stelei în Cupa UEFA.
De ce sa nu mai astepte 2-3 luni pentru câteva milioane în plus?Iar pentru Mirel,pentru un salariu consistent.
bine ai revenit virgil...nu te-am mai vazut pe site de vreo saptamana si jumatate...si cat anume va avea Radoi salariu la Arsenal ?
Merci Dracula!
Nu stiu cât va avea,dar va avea sigur mai mult dupa câstigarea campionatului si disputarea mai multor meciuri în UEFA,decât acum.
si crezi ca Radoi sau Jiji sunt asa de disperatzi dupa bani ? :roll:
Nu are ce cauta disperarea aici.Dar e vorba de calitate.Tu ai vinde un inel de aur la pretul unui inel de tinichea?
Iar pe Radoi l-ai plati cu cât platesti un jucator de factura inferioara lui?
Tu nu te straduiesti sa te perfectionezi?Pentru a fi mai bun si pentru a castiga mai mult?Fa o paralela.
nu...dar revenind la subiect...Radoi nu va pleca de la Steaua asa usor ca si Neaga...o sa inceapa o noua poveste iar plecarea lui Radoi ii va pune capat...
Bine ai revenit Virgil...
Si acum despre plecarea lui Radoi...
Cand o va face ne va surprinde pe toti...
Merci Sorine.
Radoi va pleca la momentul cel mai potrivit pentru el si pentru club.
Atunci când postul lui va putea fi acoperit de un înlocuitor de nadejde.Si se pare ca va fi(Goian).
Când valoarea lui în euro va atinge un nivel apropiat estimarii facute de Ciobanul.Si acest lucru este foarte aproape de a se împlini.
Si când Radoi va considera ca pasul spre fotbalul de top este necesar sa fie facut si nu mai suporta amânare.
Cred ca timpul pe care Radoi il mai are de petrecut la Steaus depinde foarte mult de rezultatul meciului cu Villareal. oricum, in ciuda declaratiilor Gigi il va vinde pentru ca de asta l-a adus pe Goian. Oricum ar merita sa joace la Arsenal sau Valencia sau Bayer (am inteles ca si ultimele doua ar fi interesate). Oricum cred ca suma va fi in de maxim 6-7 milioane si ca dupa 6 luni va ajunge sa valoreze 15-20. Cluburile mari se platesc intre ele. Din pacate.
Referitor la replicile dintre Boloni-Balint vs Becali si implicatiile acestora asupra transferului lui Radoi...
Tin sa spun ca il sustin pe Becali de aceasta data... cu toate ca Boloni si Balint sunt personaje de elogiat oricand care au facut multe pentru Steaua. Cum pot sa afirme cei doi ca nici un jucator din Romania nu valoreaza mai mult de un milion de euro... Si Boloni care spune ca 200.000 de mii de euro e valoarea lui Cristea care ar creste mai bine la Rennes o echipa care nu a vazut cu ce se mananca un meci in Europa...
Rusine lui Boloni ca subevalueaza un jucator roman si lui Balint ca tranteste valoarea fotbalului romanesc in noroi prin aceste afirmatii.
Adica Radoi care este ofertat de Arsenal cu 7 milioane de euro nu e o certitudine?!?!?!
Am curaj sa afirm ca Steaua zdrobeste Galata oricand... Poate asa Balint se mai potoleste sa sustina un infumurat ca Boloni...
Doamne ce mi-ar place sa jucam cu Galata pentru calificarea in CL si sa o eliminam... sa auzim "Bye, bye Hagi!" in STAR...
desi nu tin cu arsenal as dori ca Radoi sa ajunga la ei pt ca e o echipa valoroasa si Radoi are valoare.
dar sa ramana pana la vara, atata vreau.
sa-l dea Becali pe Radoi?m-as mira!se tine cu dinti de el!si in plus e constient ca avem nevoie de Radoi in toate meciurile!eu nici nu cred ca Becali se gandeste sa-l dea acum pe Radoi,dar nici Mirel nu vrea sa plece acum de la Steaua!dak stam sa ne gandim mai bine Steaua ar putea scoate mai mult decat suma oferita acum de arsenal,bine asta in cazul in care trecem si de etapa asta in Cupa UEFA!deci nu cred ca Mirel Radoi pleaca acum de la Steaua,dar ne putem astepta sa plece la vara!
nu va luati dupa sumele vehiculate de presa noastra. nu va e clar de ce fotbalistii nostri vanduti afara pe 0,5 - 1 mil dolari sau euro ajung ca dupa cel mult un an sa fie vanduti pe mai multe milioane? acolo, in lumea civilizata, se declara toata suma incasata, nu ca la noi!
de ce credeti ca nu poate fi dat afara mitica Dragomir? de cate ori se ia careva de el, le aminteste care au fost sumele incasate din transferuri si care au fost sumele declarate, si asa ii reduce la tacere pe toti!
asa si cu Radoi. daca se spune ca pleaca pe 5 milioane, sigur au luat pe el cel putin 7-8!
nu va luati dupa sumele vehiculate de presa noastra. nu va e clar de ce fotbalistii nostri vanduti afara pe 0,5 - 1 mil dolari sau euro ajung ca dupa cel mult un an sa fie vanduti pe mai multe milioane? acolo, in lumea civilizata, se declara toata suma incasata, nu ca la noi!de ce credeti ca nu poate fi dat afara mitica Dragomir? de cate ori se ia careva de el, le aminteste care au fost sumele incasate din transferuri si care au fost sumele declarate, si asa ii reduce la tacere pe toti!
asa si cu Radoi. daca se spune ca pleaca pe 5 milioane, sigur au luat pe el cel putin 7-8!
Este o varianta foarte probabila... dar si afara cred ca se practica asemenea tehnici...
si pana la urma pleaca sau nu Radoi in vara
( stiu ca n-are legatura dar vroiam sa spun am vazut pe fcdinamo.ro ca au numai 780 de membri nu ca noi 2800 si ca pe prima pagina a membrilor sunt deja vreo 3 stelishti ...unu Ghencea altu Ultras intotdeauna...