FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Litu, Simion si Tudose imprumutati la Gloria Buzau (Prosport)!

fcsteaua.ro13.06.2007 19:13

Ilie Stan, al doilea antrenor principal al Gloriei, s-a întâlnit cu Adrian Ilie pentru a definitiva lista cu jucatorii pe care Steaua îi va împrumuta la Buzau. Dupa o discutie care a durat cel mult o ora si jumatate, Ilie Stan i-a luat pe Litu, Simion si Tudose.

"Daca Bostina, Stancu si Baciu nu îsi vor gasi echipe în strainatate, ei vor ajunge tot la noi. De asemenea, Bicfalvi mai este un nume care poate juca din sezonul viitor la Gloria. Daca Olaroiu nu va fi multumit de el în primul stagiu de pregatire, atunci Bicfalvi va fi împrumutat la noi", a declarat Ion Viorel.

Danny13.06.2007 19:31

Cine mai sunt ma jucatorii astia ?? Ce bine ca ia dat cu un imprumut , ca ne facem de ras cu ei , da acum nu ar trebui sa cumpere altii de valoare ca de 3 mil de euro ?? Mie miar fii placut foarte mult sa il ia pa Lituanianu ala de 4 mil de euro , da zgarcenia lu Becali nu are limite ...DIN PACATE :x

Portocalu`13.06.2007 19:33

imi place noua tactica a Stelei .. Cumpara jucatori .. si ii da apoi imprumut! .. De ce ? Probabil pentru ca sa se "rodeze" . Totusi .. imi pun intrebarea .. nu Gigi Becali era cel care dorea jucatori gata acomodati cu asteptarile de la Steaua ?!

nemilosul13.06.2007 19:42

un sfat pentru bicfalvi sa te uiti bine cum joaca Coman,ov Petre sau Lovin iar daca ii imiti o sa ramai sigur in echipa

stiu ca tu ca orice jucator profesionist crezi ca ai putea sa impresionezi prin siguranta,pase bune,goluri sau tehnica dar in echipa lui Olaroiu nu au loc asa jucatori

bine ai venit dar cred ca nu ai ales un moment bun sa vii la noi pentru ca aici se face echipa pe nepotisme si prietenii valoarea vine pe ultimul loc

David_Steaua200713.06.2007 19:57

Din pacate si-a facut oierul un satelit.O sa ajungem sa fim din ce in ce mai urati din cauza practicilor,sa le spunem neortodoxe, ale ciobanului.

Cu Steaua pana la moarte!!

cmcsteaua9013.06.2007 19:57

Ohoo are Banel oferta de 4 milioane.vrea Protasov sa dea pe el ata.Sa dea Dumnezeu sa accepte Gigi oferta.Cu 4 milioane ar lua 10 baneli.

axl2313.06.2007 21:11
Cine mai sunt ma jucatorii astia ?? Ce bine ca ia dat cu un imprumut , ca ne facem de ras cu ei

Danny, mananci rahat, postezi ca sa te afli in treaba.

Dulah13.06.2007 21:18

"Daca Olaroiu nu va fi multumit de el în primul stagiu de pregatire, atunci Bicfalvi va fi împrumutat la noi"

Pai cretinu asta e multumit de cum joaca Gigel coma' nu de jucatorii adevarati.

Daca am avea un antrenor strain cu alta mentalitate,care sa bage in teren pe cine merita cu adevarat ,cu siguranta am avea o echipa eficienta.

Bah Gigi dak vrei performatza ,bani sau ce dreq vrei tu ,schimba antrenorul ca asta e tampit.

Forza Steaua ...Oli e de Liga II

ariell13.06.2007 22:18

Ideea in sine nu e rea, decat sa faca tusa la Steaua e mai bine pentru ei sa joace si sa capete experienta fiind titulari, totusi lui Bicfalvi ar trebui sa i se acorde mai multa atentie in turneele de pregatire....

Daca confirma fiind si international de tineret nu vad de ce nu ar avea loc si in prima echipa mai ales ca la mijloc nu stam chiar extraordinar.

Strainii cum au curaj sa promoveze pustani de 17-18 ani ? Ne-ar trebui si noua un Wenger, :)

SteauaToronto13.06.2007 22:52
Cine mai sunt ma jucatorii astia ?? Ce bine ca ia dat cu un imprumut , ca ne facem de ras cu ei , da acum nu ar trebui sa cumpere altii de valoare ca de 3 mil de euro ?? Mie miar fii placut foarte mult sa il ia pa Lituanianu ala de 4 mil de euro , da zgarcenia lu Becali nu are limite ...DIN PACATE :x

Va rog sa-l ignorati pe Danny. La cei 15 ani ai lui a descoperit si el forumul si doar prostii scrie.

audiopixel13.06.2007 23:28

Mi se pare ca Steaua devine un fel de...Dinamo.

Quetzalcoatl14.06.2007 00:51

Audiopixel, a avut de unde invata.De la marele guru, Borcea. Pelerinajele cretinului in groapa-si spun cuvantul.

Ciobanul:"Gata. Nu voi mai avea emotii in sezonul viitor. Inca de la mijlocul campionatului "voi" avea un avans considerabil de puncte, fara emotii. Ma voi implica eu"

No coment.

sanbk200214.06.2007 05:57

Incredibil! Vorba cuiva de mai sus, ne transformam in spurcati.

Asta chiar nu stie de altceva de rezultate CU ORICE PRET! E echipa satelit care va sta capra cu noi, SI MA DERANJEAZA ASTA! Mai ia ciobanul doua-trei echipe asa si a rezolvat locul 2, ca pe el oricum nu-l intereseaza competitia, banii vin si de la locul doi.

Mai tineti minte meciul cu Bacaul de acum vreo 2 ani cand a plecat sudul de la meci cu scandarea "fara blaturi"!!! Foarte corect!

costy_k1_G.14.06.2007 06:01

E perfecta aceasta tactica pana la urma e ceva normal io as fi facut si cu Andrei si Elton la fel dar...asta e.

w3bmaster14.06.2007 10:30

Bun se intareste Buzau (is buzoian nah) deci la cum il stiu eu pe Ion Viorel nu va face nici un blat nu asta e problema problema e cum zicea cineva sus ..... De ce nu si cu Elton si Andrey nu sa procedat la fel ?

Si daca devenim un dinamu ne-am dt dracului ......

costy_k1_G.14.06.2007 13:10
Ohoo are Banel oferta de 4 milioane.vrea Protasov sa dea pe el ata.Sa dea Dumnezeu sa accepte Gigi oferta.Cu 4 milioane ar lua 10 baneli.

Sa stii ca Banel alearga cati 2 jucatori o data joaca pe mai multe posturi si flancuri asa ca pretul de 4 mil. $ cred ca e putin pentru el, chiar daca trece printr-o perioada proasta o sa revina si atunci o sa va rugati sa nu plece din Ghencea.

Wally14.06.2007 14:34

Noi tot asteptam ca Banel sa-si revina de un an aproape...si el nu-si mai revine...