Va amintiti de episodul Bodu in care Becali zicea ca denumeste Steaua Crestina si renunta la palmares etc.?
Eu am o mare nedumerire...
Stie cineva daca din puct de vedere legal, noua societate a mostenit si palmaresul si clubul in sine?
Va amintiti de episodul Bodu in care Becali zicea ca denumeste Steaua Crestina si renunta la palmares etc.?
Eu am o mare nedumerire...
Stie cineva daca din puct de vedere legal, noua societate a mostenit si palmaresul si clubul in sine?
Nu cred, pentru ca in aceeasi situatie cred ca e si Poli Timisoara, care trebuie sa renunte la palmares... chestii complicate pentru mintea mea de clasa a VIII-a!
N-are legatura... Poli AEK n-a avut niciodata treaba cu adevarata Poli din C, si de asta n-are palmares!
Exista o legatura intre cele doua Poli... pseudofanii aia, suporteri de ocazie...
Nu am nici un fel de argument care sa stea in picioare, dar presupun ca palmaresul este detinut de actuala Steaua Bucuresti. Probabil daca nu era asa, s-ar fi aflat si discutat prin presa...
In iarna lui 2002 spre 2003, Becali a pus stapanirea pe tot, incluzand palmaresul, iar singurule lucruri care le-au mai ramas fratiilor Paunescu fiind datoriile.
Din acel moment a pus stapanire pe 51% din actiuni, dar probabil ulterior a reusit sa le achizitioneze si pe restul de 49%, pe care le-a impartit nepotilor.
Da, deoarece cele doua societati au fuzionat. Partea financiara, cea cu datoriile, ne-a fost prezentata neclar.
De aceea, daca vechea societate, cea a fratilor Paunescu si care detinea si palmaresul echipei, nu si-a achitat datoria fata de stat, fiscul ar trebui sa recupereze banii prin scoaterea la licitatie a bunurilor mobile si imobile detinute de societate la data constatarii infractiunii, deci inclusiv a palmaresului.
Cert este ca atata timp cat nu cunoastem continutul contractului de fuziune, noi nu putem decat sa facem speculatii. N-ar fi exclus ca noua societate sa se foloseasca de brand-ul Steaua in regim de franciza.
AFC Steaua a fost declarata insolvabila si a fost lichidata... de aici deducem ca n-a fost fuziune... si in acelasi timp, deducem ca daca palmaresul si istoria erau la ea, nu mai era lichidata, ci era scoasa la licitatie pentru a recupera datoriile.
Palmaresul a fost preluat de FCS de la AFC atunci!
Faza cu Bodu a fost asa:
Oierul zicea ca nu a preluat si datoriile vechi!
Eu nu inteleg, chestia asta s-a intamplat de mult? Ca nici nu stiu ce inseamna AFC...
Vezi ca ziarele online au arhiva. Incearca sa o citesti! ![]()
Becali s-a folosit de o inginerie financiara. Palmaresul,sigla,culorile sunt ale FC Steaua. Nu vom ajunge ca si Poli.Cum a spus si cineva mai sus singurul lucru pe care nu l-a preluat Becali a fost datoriile.
Grea politica fotbaluluii , grea rau .... Da chiar , de ce ia pus pe Poli sa isi schimbe numele ?? ca era beton ala "Poli Timisoara " , nu aveau voie sa faca reclama la oras sau ce ?? Ca mintea mea ma lasa la greu .
Adevarata Poli Timisoara zace pe undeva prin div C. Echipa actuala e o echipa bucuresteana, numita Fulgeru Bragadiru, apoi AEK Bucuresti, apoi AEK Timisoara apoi Poli Aek Timisoara si abia apoi Poli Timisoara.
Si singurul care avea drept de folosinta asupra numelui de Poli Timisoara i-a dat in judecata si a castigat, iar actuala echipa a fost nevoita sa-si schimbe numele.