Ai cuvantul de incepere REDDOGY...
Ai cuvantul de incepere REDDOGY...
Pai vad ca l-ai avut tu. Deci, tot Stelistii contra Dinamovisti? Bine, ma, hai ca sunt la voi acasa. Trebuie sa ma adaptez.
o sa te adaptezi si la culorile ros-albastre nu ri-au intrat si in vis ?
In ultimul timp nu prea am avut cosmaruri, deci, nu, inca nu ma obsedeaza atat Steaua. Cu Dinamo visez frumos, daca s-ar si indeplini...Ati fi in D. :wink: dar nu ar mai fi nici un farmec.
ma car noi am exista in D ... dar voi nici nu ati mai exista... :lol:
Nu am exista fara voi? E si asta o ipoteza ciudata. Dar nici voi fara noi, deci...treaba e rezolvata!
nu asta vroiam sa spun cica daca noi vom fi in D...voi nu veti mai exista deloc pe acest pamant...
Haha. Pai, eu doar visam asta. Nu as vrea sa fiti in D, ce farmec ar mai fi fara voi? Cu cine ne-am mai bate noi la titlu si in Cupa Romaniei?
apropo cati ani ai / :?:
De ce atata interes in varsta mea? Are vreo relevanta? Nu cred.
nu dar spune-ai ca ne poti fi tata si de aceea intrebam...apropo m-am facut membru la fcdinamo.ro ca sa vad cum gandesc unele specimene :wink:
Si ce ai de gand? Sa faci si tu ca si alti stelisti? Sa intri odata sa injuri Dinamo si apoi, fiind banat sa te retragi? Sunt curios daca ai putea sa postezi ceva inteligent, fara sa jignesti. Apropo, ce parere ti-ai facut? Dar pe DOL ai intrat? ca tot e vorba de forumuri.
uitate pe site la Dinamo si vezi ce am de gand sa fac :twisted:
Hai sa te vedem de ce esti in stare.
Te avertizez sa nu depasesti limita totusi, nu mi-ar placea sa constat ca m-am inselat in privinta ta.
Hai sa vedem cat rezisti...
Eu rezist mult. Sunt caine de cursa lunga (desi era faza cu "cal"). Problema e ca tu deja te-ai aprins si...nu e de bine. :wink:
bai n-aveti un site rau ... dar e cam copiat dupa al nostru 8)
Nu ma fa sa rad... Asta de unde ai mai scos-o?
cel putin forum-ul este copiat...nu :?: :evil:
cel putin forum-ul este copiat...nu :?: :evil:
Vampirule, forumul, atat la noi cat si pe MII de alte siteuri, este PHPbb si este gratuit. Nu a copiat nimeni nimic de la noi. E ca si cum eu te-as acuza ca porti pantofi marca Nike pentru ca am si eu asa ceva. Capisci?
inteles am eu ...
Dracula, raspunzandu-ti la pm-ul primit de la tine, cu aceasta ocazie iti urez toate cele bune tie si altor stelisti de pe forum. Eu ma retrag si va las sa va spalati rufele in familie. Toate cele bune si multa bafta in meciul cu Vilareal.
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!
FORZA Dinamo!
Pa reddoghissimo...si sper sa te mai intorci ca nu mai avem cu cine sa ne certam ... :cry: :wink:
locked
neaga88, ai grija...