FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Video - Preoteasa - 60 de ani de glorie

fcsteaua.ro10.06.2007 22:32

Suporterii vin spre Preoteasa:

Ole Ole, Ole ole, 60 de ani de glorie:

Hagi si Balint intra in club:

Hagi vorbeste suporterilor:

Hagi cu fularul Stelei:

Ilie Dumitrescu apare in mijlocul suporterilor:

Ilie Dumitrescu vorbeste suporterilor:

Atmosfera incendiara pe Calea Plevnei:

Fortele de ordine incearca fara succes sa strice atmosfera de pe Calea Plevnei

Iubim Steaua:

Ce drog ciudat:

SteauaToronto10.06.2007 22:56
Dragoshel11.06.2007 05:53

mai este ceva de comentat la atmosfera care a fost acoloo??? HMmmm, io zic ca NU!

bodanelu11.06.2007 06:19

ha... vagabontilor, ce e cu cantecele alea? trebuia cantat vesnica pomenire :) :) :D :D

Pype_Steaua11.06.2007 10:39

imi spune si mie cineva va rog versurile de la melodia aia cu:Noi suntem stelisti adevarati...,ii melodia de pe finalul filmuletului cu:Ce drog ciudat...Va multumesc anticipat!!!Sunt din SM si nu vreau sa ma fac de ras cand ma duc la meciurile Stelei sa nu stiu vreo melodie,ca mor de rusine!!!Mersi mult MAGICA Steaua!!!Anti-bkl

AmuntBoy11.06.2007 10:47

Dar noi suntem stelisti adevarati

De nimeni intelesi , dar respectati ...

radical11.06.2007 11:21
imi spune si mie cineva va rog versurile de la melodia aia cu:Noi suntem stelisti adevarati...,ii melodia de pe finalul filmuletului cu:Ce drog ciudat...Va multumesc anticipat!!!Sunt din SM si nu vreau sa ma fac de ras cand ma duc la meciurile Stelei sa nu stiu vreo melodie,ca mor de rusine!!!Mersi mult MAGICA Steaua!!!Anti-bkl

Cand suntem toti baietii in peluza

Ca suntem huligani lumea ne`acuza

Dar noi suntem stelisti adevarati

De nimeni intelesi dar respectati

steagcruce2

Pype_Steaua11.06.2007 13:35

Mersi mult "radical"!!!Acuma si prin satu-mare se va auzi melodia asta!!!MAGICA Steaua!!!

ULTRASZ0R11.06.2007 13:41

Aveam nevoie de asa ceva.... felicitari AISS felicitari tuturor celor prezenti .... prefer sa nu dau nume... pentru ca as putea sa uit vre'un grup si nu ar fii frumos .... un pic m au suparat cantecele cantate separat de baietii de la nord... si apoi cei de la sud ... toti suntem o apa si'un pamant ..... ne ar sta bine tuturor intr o peluza.. :) felicitari AISS ..... alta data.... o s o facem si mai si mai lataaaaaaaaa... ------> 61 ! doamne.... stau si ma gandesc acum .... ce o fii in mintea spurcatilor .. ? defapt a tuturor.. cum sa le dam asa clasa? asa idee..... mandru rau de tot de voi baieti bravo AISS.... am sa completez formularele :) m ati convins .. .! steagcruce2

Dragoshel11.06.2007 14:04

@ Pype_Steaua sau uite aici in format .mp3 melodia Cand suntem toti baietii in peluza este a 2-a melodi

frunji11.06.2007 14:12

Nu mai punetiu Video cu Youtube descarcatile cu acel program special si le puneti site fular-campionii

Dragoshel11.06.2007 14:15

cred ca or sa fie puse si pe fcsteaua, la sectiunea video. ;)

EuCuMine11.06.2007 16:50

Sa ne vedem si peste 40 de ani cu mai multa daruinta in joc si cu mai multe trofee in vitrina! Inca odata spun La multi ani Steaua! Seara de 7 iunie a fost ceva inedit la noi in Romania o petrecere organizata de niste suporterii!! VA MULTUMIT AISS pentru SPIJINUL VOSTRU SI CA NE-ATI DARUIT O SEARA FOARTE FRUMOASA ALATURI DE NISTE LEGENDE ALE FOTBALULUI ROMANESC SI PE LANGA ASTA NISTE STELISTI ADEVARATI! VA MULTUMIM! LA MULTI ANI Steaua! SI IN URMATORII ANI VREAU CA CELE 2 PELUZE SA FIE MANDRA UNA DE CEALALTA!

roby_spartacus11.06.2007 18:15

BELEA ...:x:X::x:X:X::x:X fularsteaua2 cea mai frumoasa galerie steagsimplu suntem cei mai tari :>

axl2311.06.2007 18:55

Am vazut si eu filmuletele (multumesc Azzido) si mi-am bagat unghia-n gat ca n-am putut veni.

jigodia11.06.2007 19:30

Respect pentru toti care au participat . Respect AISS !!!!!

fularsteaua2 fularsteaua2 fularsteaua2

ultras_florin2011.06.2007 22:03

Va rog sa-mi scrieti si mie versurile melodiei "Ce drog ciudat" pentru ca sunt unele cuvinte pe care nu le inteleg din cantec.Va multumesc.

FORZA Steaua

forever_STEAUA12.06.2007 08:21

@ultras_florin20

Versurile cantecului "Ce drog ciudat" le gasesti AICI

LanDSharK13.06.2007 09:57

bai ultimele 2 inregistrari n`au sonor?

la mine nu se aude nimic. :( si chiar voiam sa ascult cum a ieshit "ce drog ciudat" si iubim Steaua :( ce as putea sa fac?

Dragoshel13.06.2007 10:08

ba au sonor, cred ca de la tine este, la mine se aud toate... mai incearca poate merge, sau incearca cu alt player.

Thu[N]der14.06.2007 08:55

Trebuia sa venim catevazeci de mii :)