Hagi cu fularul Stelei:
Fortele de ordine incearca fara succes sa strice atmosfera de pe Calea Plevnei
Ce drog ciudat:
Hagi cu fularul Stelei:
Fortele de ordine incearca fara succes sa strice atmosfera de pe Calea Plevnei
Ce drog ciudat:
Si montaj realizat de Azzido: http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=110
mai este ceva de comentat la atmosfera care a fost acoloo??? HMmmm, io zic ca NU!
ha... vagabontilor, ce e cu cantecele alea? trebuia cantat vesnica pomenire
:)
:D
imi spune si mie cineva va rog versurile de la melodia aia cu:Noi suntem stelisti adevarati...,ii melodia de pe finalul filmuletului cu:Ce drog ciudat...Va multumesc anticipat!!!Sunt din SM si nu vreau sa ma fac de ras cand ma duc la meciurile Stelei sa nu stiu vreo melodie,ca mor de rusine!!!Mersi mult MAGICA Steaua!!!Anti-bkl
Dar noi suntem stelisti adevarati
De nimeni intelesi , dar respectati ...
imi spune si mie cineva va rog versurile de la melodia aia cu:Noi suntem stelisti adevarati...,ii melodia de pe finalul filmuletului cu:Ce drog ciudat...Va multumesc anticipat!!!Sunt din SM si nu vreau sa ma fac de ras cand ma duc la meciurile Stelei sa nu stiu vreo melodie,ca mor de rusine!!!Mersi mult MAGICA Steaua!!!Anti-bkl
Cand suntem toti baietii in peluza
Ca suntem huligani lumea ne`acuza
Dar noi suntem stelisti adevarati
De nimeni intelesi dar respectati
steagcruce2
Mersi mult "radical"!!!Acuma si prin satu-mare se va auzi melodia asta!!!MAGICA Steaua!!!
Aveam nevoie de asa ceva.... felicitari AISS felicitari tuturor celor prezenti .... prefer sa nu dau nume... pentru ca as putea sa uit vre'un grup si nu ar fii frumos .... un pic m au suparat cantecele cantate separat de baietii de la nord... si apoi cei de la sud ... toti suntem o apa si'un pamant ..... ne ar sta bine tuturor intr o peluza..
felicitari AISS ..... alta data.... o s o facem si mai si mai lataaaaaaaaa... ------> 61 ! doamne.... stau si ma gandesc acum .... ce o fii in mintea spurcatilor .. ? defapt a tuturor.. cum sa le dam asa clasa? asa idee..... mandru rau de tot de voi baieti bravo AISS.... am sa completez formularele
m ati convins .. .! steagcruce2
@ Pype_Steaua sau uite aici in format .mp3 melodia Cand suntem toti baietii in peluza este a 2-a melodi
Nu mai punetiu Video cu Youtube descarcatile cu acel program special si le puneti site ![]()
cred ca or sa fie puse si pe fcsteaua, la sectiunea video. ![]()
Sa ne vedem si peste 40 de ani cu mai multa daruinta in joc si cu mai multe trofee in vitrina! Inca odata spun La multi ani Steaua! Seara de 7 iunie a fost ceva inedit la noi in Romania o petrecere organizata de niste suporterii!! VA MULTUMIT AISS pentru SPIJINUL VOSTRU SI CA NE-ATI DARUIT O SEARA FOARTE FRUMOASA ALATURI DE NISTE LEGENDE ALE FOTBALULUI ROMANESC SI PE LANGA ASTA NISTE STELISTI ADEVARATI! VA MULTUMIM! LA MULTI ANI Steaua! SI IN URMATORII ANI VREAU CA CELE 2 PELUZE SA FIE MANDRA UNA DE CEALALTA!
BELEA ...:x:X::x:X:X::x:X
cea mai frumoasa galerie steagsimplu suntem cei mai tari :>
Am vazut si eu filmuletele (multumesc Azzido) si mi-am bagat unghia-n gat ca n-am putut veni.
Respect pentru toti care au participat . Respect AISS !!!!!
fularsteaua2 ![]()
Va rog sa-mi scrieti si mie versurile melodiei "Ce drog ciudat" pentru ca sunt unele cuvinte pe care nu le inteleg din cantec.Va multumesc.
FORZA Steaua
bai ultimele 2 inregistrari n`au sonor?
la mine nu se aude nimic.
si chiar voiam sa ascult cum a ieshit "ce drog ciudat" si iubim Steaua
ce as putea sa fac?
ba au sonor, cred ca de la tine este, la mine se aud toate... mai incearca poate merge, sau incearca cu alt player.
Trebuia sa venim catevazeci de mii ![]()