FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George-Videoul de 20 de minute pt. download ese...

dbd04.03.2005 11:02

George daca te-as ruga ceva nu stiu sigur daca ai putea sau nu...dar nu te supara ai bagat video ul cu meciul 20 de minute ai lasat pauzele ditre reprize dar nu se vede ratarea din minutul 4 al lui Dica si penaltyurile ( care este cel mai important ) ai lasat doar pana la Dorinel cand rateaza...te rog frumos sa-l stergi si sa-l bagi dinnou in special penaltyurile...caci de pe adresa mafiotzii nu se poate inregistra nici cu un torrentor...pls !

George Stan05.03.2005 11:21

Te rog, reciteste ce ai scris si daca tu intelegi inseamna ca eu am probleme...

Pe montaj sunt toate fazele importante iar din minutul 120, pana la terminarea transmisiei (deci INCLUSIV penaltyurile) inregistrarea este integrala, nu lipsesc penaltyurile. ar fi fost culmea...

Intradevar, lipseste bara lui Dica din minutul 5, imi cer scuze dar n-am prins-o pe montaj. Poate candva o sa refac montajul pe motivul asta, dar nu acum

dbd05.03.2005 14:47

se pare ca nu mi se instalase miecomplet...tocmai cand suta Munteanu se oprea...il reinstalez...sper sa nu le scoti de pe site cel putin pana luni...

George Stan05.03.2005 17:02

Teoretic nu se scot de pe site niciodata.

dbd05.03.2005 17:07

atuni e OK...acu e in reincarcare si a ajuns la 70%.

dbd05.03.2005 18:07

gata s-a reincarcat si merge...poti sa stergi acest subiect care nu mai are nici un rost...thanks !