FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[gandul] Steaua, Antrenament Cu Dumnezeu înainte

rady10.06.2007 11:24

Dacã vezi dooj' de inși cu cruciulițe la gât ascultând muzicã religioasã, plus predica altuia plasat pe un loc mai înalt, te gândești imediat la cãlugãrii de la Putna. Dar, dacã ãi dooj' de vlãjgani au crampoane și sunt în șorturi e chiar semn dumnezeiesc: lotul Stelei a început antrenamentul folosind ultimele cuceriri ale științei și religiei, exact cum vrea Gigi Becali. ªi, ca sã fie slujba lui Olãroiu completã, steliștii pot primi amenzi și dupã expresia feței. Așa cã antrenamentul începu cu o alergare și cântare ușoarã, cu Acatistul Sfântului ierarh Calinic.

Problemele au început la jocul-școalã, când Olãroiu începu sã fonfãie pe nas: "Doamne, Mirele, strigat-am cãtre tine / Auzi-m-ai, ia aminte / Ascultã indicațiile mele". De pe margine, nea Gigi era ca o fiarã, nu chiar ca aia din Apocalipsã, dar pe aproape: "Neșule, tatã, ai zâmbit, dã o mie dã euroi, te-am vãzut!". La mijlocul terenului, Ghionea se vãita cu mãsurã: "Fi-ți-ar cele sfinte, Stancule, m-ai rupt cu deposedarea asta!". Baciu, care tocmai încasase o amendã de 2.000 de euro, se ruga încet, în timp ce fãcea un marcaj om la om: "Pune, Doamne, pazã gurii mele, cã tare m-a ars robul tãu nea Gigi, la buzunaaar!". Olãroiu continua sã se ocupe de fundași: "Bã, cu credințã, cu evlavie, cu fricã de penalti intrã-n dânsul în careeeu!". Apoi, sub deviza "Binecuvântat e mijlocașul nostru", sãri cu gura pe Lovin: "Lovine, Lovine, a cui unealtã ești tu? Doamne, știu cã nu vrei sã abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, da' uite cum sare mingea din creația Ta! Chiar asta e vrerea Ta?". În schimb, nea Gigi era mulțumit "Slavã Presingului, hai, mãi tatã, cã a ieșit bine. Pace arbitrului sã ne rugãm și am rezolvat și meciul care vine!"]

Sursa: http://www.gandul.info/Steaua-antrenament-...tml?3899;329679