FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Trag" de Cernea (Prosport)!

fcsteaua.ro10.06.2007 01:27

STAND-BY Refuzat de Dolha si suparat pe Andrey, Gigi Becali i-a propus portarului prelungirea contractului.

1485502851_354-47290-untitled1.jpg

In iarna acestui an, Cernea intra în ultimele sase luni de contract si poate semna cu alta echipa. Dupa meciul cu Real, de la Madrid, Cernea a spus ca nu va mai sta mult timp în Ghencea.

Portarul a refuzat sa îsi prelungeasca contractul la acea vreme si, chiar daca Mihai Stoica anuntase ca s-a ajuns la o întelegere cu el, Cernea nu a semnat înca noul contract.

Acum, actualii conducatori ai celor din Ghencea i-au facut o alta oferta de prelungire a întelegerii, în conditiile în care Dolha nu mai este o solutie. Portarul a fost adus de la Otelul Galati, dar a fost mai tot timpul rezerva lui Hamutovski, Carlos sau Andrey.

Din aceasta postura, fotbalistul ialomitean a avut si unul dintre cele mai mici salarii din lotul Stelei, 55.000 de dolari pe an. Latifundiarul din Pipera i-a propus portarului un salariu de 100.000 de euro, în acest moment Gigi asteptând un raspuns clar din partea fotbalistului.

Pe lista întocmita de Cosmin Olaroiu pentru deplasarea la turneul de la Valencia se afla goalkeeperii Cornel Cernea, Andrei Vâtca si tânarul Cezar Lungu, brazilianul Andrey nefiind inclus în acest lot largit.

costy_k1_G.10.06.2007 06:47

A cam dat-o in bara cu transferurile "marile achizitii" nu le-am vazut la Steaua pana acum doar pastrarea jucatorilor...se pare ca iar neau luato inainte javrele. :mad: , Jiji se lauda mult dar: avion na mai cumparat pe mijlocasul argentinian nu la mai adus daca pleaca si Thereau si Elton o sa fie si mai rau.

Dragoshel10.06.2007 07:12

la portari am facut ce-am facut mare valva cu transferuri vine Andrey vine ala vine ala , da nimeni nu a facut nimic. Tot mai bun este Cernea care a fost rezerva de portar.

Tupac Amaru10.06.2007 07:18

Becali, imi provoci greata....

predatorpulse710.06.2007 07:49

Doamne cum am ajuns,sa tragem de un portar mediocru cum este Cernea sa ramana la Steaua,pentru ca nu avem portari. De ce nu i se da o sansa lui Lungu?

Ne-am batut joc de baiatul asta Andrey,care este un tanar talentat care putea creste in 1-2 ani si-l vindeam apoi pe bani buni. Andrey e inalt,tanar,cu iesiri foarte bune la mingi inalte,problema lui este cu pozitionarea,lucru explicabil prin varsta lui frageda,se stie ca portarii se maturizeaza dupa 25-26 ani. Am ales in schimb un portar destul de batran,cam scund pentru ce se cere azi si in general un portar care nu exceleaza la nici un capitol. Eu il respect pe Cernea pentru ca a tacut din gura si si-a facut treaba,cat a putut. Daca eram in locul lui,plecam cand vedeam ca sunt tinut pe banca desi paiata de Carlos gresea meci de meci si era tinut titular.

Cu Vatca,e aceeasi poveste,desi e ceva mai tanar este un portar mediocru,a luat cele mai multe goluri din Liga 1,desi nu asta e problema,eu am vazut acest portar in mai multe meciuri si n-am vazut nimic special la el. Din cauza bugetului micut ne complacem in mediocritatea jucatorilor transferati. Steaua cumpara de parca e o echipa de mijlocul clasamentului,ia numai jucatori de la echipe retrogradate sau unii liberi de contract,unde sunt banii ciobane? Gazeta a zis ca Steaua a dat pana acum 3,5 milioane insa i-a dat pe vreo 8 jucatori din care maxim 2-3 pot fi titulari,am luat pe sistemul "hai ca trebuie sa confirme unul din toti astia",in loc sa luam vreo 3-4 titulari certi si care au confirmat la echipele lor.

Bicfalvi,de exemplu,chiar e un tanar talentat,oare chiar nu ar putea juca in meciuri cu echipe mai cacacioase,chiar titular. Cum vrem noi sa creasca bicfalvi in valoare,daca-l trimitem la vreo echipa vai de mama ei,cica pentru experienta,poate se alege si cu vreo accidentare si i-am compromis sezonul. Avem in lot 2 jucatori de perspectiva de la tineret si habar n-avem ce sa facem cu ei. Imi amintesc cum spuneau Lacatus si Balint cat au crescut ei,fiind tineri,jucand cu veteranii echipei de atunci, Cum a zis si papillon,sunt destui jucatori la Steaua acum pentru care Steaua reprezinta maximul pe care il vor atinge in cariera si asta e grav,ei nu vad dincolo de acest transfer,isi vor lua salariul maricel si vor face si tusa fara probleme.

Stelei ii trebuie jucatori care au confirmat si in general jucatori de perspectiva plus vreo 2-3 veterani caliti. Noi vrem ca rezervele pentru Goian si Ghionea sa fie fundasii jiului,unde ati mai auzit asa ceva? Ia Ajax fundasii centrali lui excelsior? Nu prea cred,numai la Steaua becaliana se poate asa ceva. I-am dat cu piciorul lui Panait si l-am acceptat pe Baciu si am platit pretul in acest sezon,apararea a fost subreda rau.

Sezonul care vine o sa ma bazez tot pe echipa standard a Stelei din sezonul trecut,probabil cu badoi adaugat pe dreapta. Ca sa avem sanse la titlu,trebuie sa evitam accidentarile si sa jucam astfel incat sa nu ne incurce arbitrii lui borcica.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

onyx10.06.2007 09:43

Sa nu-l catalogam inca pe Vitca. Rilti si Martin Tudor ce mari portari erau cind au venit la Steaua? Sau Lobont cind a venit la Rapid?

ariell10.06.2007 11:16

Nu zic ca e un portar slab, dar nici unul extraordinar nu este Cernea, partea proasta este ca asistam la o reeditare cel putin pana acum a ceea ce a fost anul trecut, declaratii sforaitoare realizari minore.

Cum spunea cineva mult promisa hegemonie s-a transformat intr-o mare hemoragie.

Daca am ajuns sa ne milogim de Cernea in loc sa cautam jucatori valorosi in si din afara tarii sa acopere posturile deficitare din lot, nu mai spun sa aducem in plus pentru a declansa competitia pentru a fi titular pe un anume post situatia e cam la fel cu tente de gri spre negru.

Sunt convins ca Gigi e bine intentionat si ar lua jucatori buni, partea proasta este ca asemenea jucatori costa si bani frumusei vor si salarii bune si nu in ultimul rand au personalitate si caracter lucruri care contravin profilului standard dorit de patron :mrgreen:

M-as multumi cu situatia care este acum chiar daca va fi mai rau ca anul trecut daca asta ar face ca Steaua sa devina un pietroi de gatul patronului si l-ar determina sa isi ia jucariile si sa plece din Ghencea

stelutawillis10.06.2007 15:01

fular-campionii steagcruce2

forzza Steaua