FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

IUBEESC STEAUAA..si sunt mandra ca o iubesc

stephitza03.03.2005 14:04

iubeeesc Steaua!!!!!!!din tot sufletul..rad..plang alaturi de ea..si asa voi face pana la moarte!!!!!!!!!!!!!!!!IUBESC Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: E CEA MAI TARE..VECHEA ACTUALA SI VIITOAREA MAGIE A FOTBALULUI ROMANESC..Dumnezeu E ALATURI DE CEI PURI..SI DE ACEEA EL E ALTURI DE STELISTY..nu de potai..javre..de-al de Dinamo..sau mahalagii..leprosi..ca rapid..e alaturi de cel mai pur ingerash al fotbalului :roll: Steaua.IUBESC Steaua..ORIUNDE Steaua..CAMPIONII DIN Ghencea..REGII FOTBALULUI ROMANESC!!!!1 :) SUNT MANDRA..TAARE MANDRA

dbd03.03.2005 15:06

mai incet...cred ca toti de pe site simt asta...si nu cred ca era nevoie sa faci aceasta declaratie mai ales pe un topic...ca noi ar trebui sa comentam ce ai scris tu ...dar nu avem ce ...ci doar : SI NOI :

asa ca nu mai scrie declaratiile astea care stim ca le simti daca esti pe acest site...si cred ca te va avertiza si admin u .. :lol:

E stadionul plin de steaguri ros-albastreeee,

In vitrina e Cupa Campioniloooor !

Vezi mii de oameni aliniatzi precum o oasteeeee,

Ce cred cu totzii in Steaua looooor !

Cine este ultras veritabiiiiiiil,

Pana la moarte va ramaneee asa !

E suporterul inegalaaaaabiil ...

Ce striga : Steaua, Steaua, HAI Steaua !

ESTE Forza Steaua, ECHIPA NATZIONALA !

ORICE MECI IN Ghencea .. E O MARE GALAAA !

ESTE Forza Steaua, CAMPIOANA DE ELITA !

E IN LUMEA ASTA ... ECHIPA CEA IUBITAAAA !

Faza cu faza, din bara in baaaraa

Spectacol, emotzii, in orice loc din tzaraaaa !

Om langa om striga in cooooooor :

HAI Steaua ... VREM UN GOOOOOOOOL !

ORICE MECI IN Ghencea E O MARE GALAAA !

E IN LUMEA ASTA, ECHIPA CEA IUBITAAAAA !

Imi tot aduc aminte de Cupa Campionilor !

A fost un vis pe care .. cu totzii l-am visat !

Sperantza mai exista, si ea nu va muri,

si toata lumea striga : Steaua TE VOM IUBI !

ORICE MECI IN Ghencea, E O MARE GALAAA !

NU E-N LUMEA ASTA ... ECHIPA MAI IUBITAAAA ! ....

Xander03.03.2005 22:22

draculasblood, nu fi rau mane :wink: .. lasa fata sa faca declaratii 8) . Mie unu chiar mi-a placut ce a scris :D

dbd04.03.2005 06:57

nu-s rau...mai ales cu fetele...{poate chiar sunt gelos ca nu-mi face mie declaratiile alea}...doar o atentionam ca poate sa-i dea BAN ... si ca n-are rost sa deschida un topic intreg ca sa-si exprime toate iubirea fata de Steaua...

Xander04.03.2005 08:20

ce-ai patit mane? :lol: :lol: :lol: ..ce ban?

dbd04.03.2005 08:22

adica poate o da afara ca a bagat un topic de care nu era nevoie...

`L4ur4`04.03.2005 10:11

si eu iubesc Steaua si sunt mandra!!!! si lasa mai draculasblood ca sigur te iubeste si pe tine cineva si iti va face o declaratie oficiala!!!! :D

dbd04.03.2005 10:39

daca-mi garantezi tu... :wink:

reddog04.03.2005 13:54

Nu ca as avea eu ce cauta pe acest topic, dar incepe sa imi placa cum deviati subiectul. Si mai ales caracterele cu care scrieti. :wink:

dbd04.03.2005 16:30

atunci nu mai scrie ci doar citeste si priveste...

reddog04.03.2005 16:37

Stii bine ca nu ma pot abtine. Misto deviere.

dbd04.03.2005 16:41

asa sunteti voi cainii nu va puteti abtine la nimic :lol:

reddog04.03.2005 16:42

Din pacate pentru voi, da. Nu ne abtinem nici cand va batem. :twisted:

dbd04.03.2005 17:46

dar cand ne-ati batut voi pe noi...de doua trei ori ...dar noi 1000100100101010 de ori ! :lol:

reddog04.03.2005 18:57

Ia mai gandeste-te odata. Suntem cam echilibrati la acest capitol, ma refer la meciurile directe.

dbd05.03.2005 11:03

cam...dar cine conduce chiar daca ar fi cu un meci sau doua ?!

`L4ur4`08.03.2005 09:30

garantez draculasblood..... cat despre tine reddog nu stiu cine te-ar putea iubi...poate doar puricii :lol:

MIREL6RADOI08.03.2005 10:09

Mai,voi va mandriti ca sunteti STELISTI,doar cand echipa castiga?

dbd08.03.2005 15:27

dar tu ce nu esti stelist...daca observi toti suntem stelisti pana la moarte ...si oricand nu doar in anumite momente in care doar ne bucuram...

alexblana200308.03.2005 16:17
iubeeesc Steaua!!!!!!!din tot sufletul..rad..plang alaturi de ea..si asa voi face pana la moarte!!!!!!!!!!!!!!!!IUBESC Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: E CEA MAI TARE..VECHEA ACTUALA SI VIITOAREA MAGIE A FOTBALULUI ROMANESC..Dumnezeu E ALATURI DE CEI PURI..SI DE ACEEA EL E ALTURI DE STELISTY..nu de potai..javre..de-al de Dinamo..sau mahalagii..leprosi..ca rapid..e alaturi de cel mai pur ingerash al fotbalului  :roll: Steaua.IUBESC Steaua..ORIUNDE Steaua..CAMPIONII DIN Ghencea..REGII FOTBALULUI ROMANESC!!!!1 :) SUNT MANDRA..TAARE MANDRA
..buna si eu sunt un mare suporter al Stelei....imi place ce ai scris auzi un ID pe messanger, nu ai? sau un nr de tel? nu mi-o luatzi in nume de rau baietzi dar Stelistii tre sa se inmulteasca...:)
Teoctist09.03.2005 10:24

Cine nu se mândreste ca e stelist,nu e stelist deloc.