Imbracat in tuxedo, din cap pana in picioare si cu inima cat un purice, am asteptat sarbatorirea Stelei de catre AISS. Ma dureau cei peste n-spe mii de kilometrii departare! Stelisti, va invidiez! Ati trait impreuna cu Hagi, Balint & comp. ceea ce mi-as fi dorit si eu!
Stelistii din diaspora va ureaza si ne uram : La Multi Ani! Va iubim, ne iubim... Si ne respectam! Noi de noi! Cei mai buni ... cei mai iubiti dintre pamanteni!
Sintem un stat de drept! Numit Stelism. In care istoria incepe cu rosu si se termina cu albastru! Un stat in care dimineata incepe cu Zavoda si se termina cu Radoi! Unde, bucuriile se reduc la un nou transfer, iar tristetile la o noua plecare. Din locul nostru de drept. Din Ghencea ros-albastra!
Iubesc atat de mult Steaua si regret ca o iubesc la fel de mult. Ma simt ca in Love Story. Mai tineti minte: In dragoste nu exista "Imi pare rau".
La Multi Ani Stelisti! Am implinit impreuna 60 de ani. Steaua s-a nascut inainte de noi. Sintem doar niste Stelisti trecatori. Steaua e eterna.
Imi amintesc cum Emerich Jenei mi-a spus: "Bai tu, asta mare, nu vrei sa stai in poarta?" Imi amintesc de coltul de tribuna, de pe Republicii, caruia m-am plans la finala de Cupa Steaua - U Craiova. Ma doare inca, soldat TR-ist fiind, ziua in care stateam la 2 kilometri de teren si ascultam vuietul tribunei ros-albastre. Ma dor dusmanii care ne acuza ca soldatii mergeau obligati la stadion. Atat de multe dor ... din dragoste de Steaua!
Ma doare Gigi. Ma doare ca nu avem un imn. Ma doare ca Stelismul e implicat in mii de scandaluri. Ma doare ... de la Oli la Elton!
Ca Stelist, cea mai mare implinire e sa va vad pe voi! Generatia Stelista! Pentru voi a meritat absolut orice! Si ploaie si frig. Si durere si umilinta.
Cand vad cum va bucurati de Stelism ... ma doare inima de fericire! Sa faceti si voi la fel pentru generatia urmatoare!
La Multi Ani: George ... si Greco ... si Catalin ... si Virgil ... si Chioru ... si Petre ... si Axl23 ... si Romeo ... si Duffy ... si toti ... si toti ... si toti ...
Felicit AISS pentru organizarea acestui eveniment! Mi-as dori ca urmatorul obiectiv sa fie realizarea unui Imn Stelist pentru Stelisti!
PS. Si pentru ca asteptati o cronica a presei:
Anunt: Cautam popa ortodox argentinian, de origine romana. Trebuie sa aiba peste 1.80 sub 78 kg sa alerge suta in 7 secunde in timp ce recita crezul. Sa accepte orice post, inclusiv postul pastelui ... si postul craciunului ... si toate posturile, cind are timp sa accepte postul de inchizator cu conditia sa joace si atacant in acelasi timp. Sa fie ca toti apostolii la un loc. Adica 12! Daca ramane in 11 ii iau $5000 amenda. Il cunosc eu dupa fata daca boceste. Ce, el stie care e diferenta intre ruga si boceala? Asta numai eu stiu! Dupa ochi.
Gigi (GSP): "O sa educ eu galeria. Pac, numai muzica religioasa inainte de meciuri. Nu mai bag eu aia (n.r. We Will Rock You) cu distrug, dreg, a homosexualului de Mercury. Cine vrea muzica satanistului asta n-are ce cauta in Ghencea. Discriminare e daca le pun interdictie, dar homosexualii pot sa vina sa se babardeasca si ei prin tufisuri", a spus Gigi Becali razand." Cum sa pui, mai dementule, muzica religioasa pe stadion? Hai sa zicem ca ne abtinem noi stelistii, dar daca jucam cu ciorile ... isi baga aia ... si isi scot din si in muzica ta! Asta e binele pe care il faci credintei? Asta intelegi tu prin Biserica? Sa-si bage toate ciorile ... toate alea in Biserica Ortodoxa?
Dumnezeu va fi stelist!
Dankressman