FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiesta ros-albastra (GSP)!

fcsteaua.ro08.06.2007 22:49

1564875157_cimg1707.jpgHagi a participat la sãrbãtoarea suporterilor din Ghencea, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la înființarea clubului, alãturi de Balint, Ilie Dumitrescu și Rãdoi

Fanii Stelei au ținut sã organizeze joi searã o sãrbãtoare separat de cea realizatã de conducerea clubului. Ocazia? Faptul cã pe 7 iunie acest an s-au împlinit 6 decenii de cînd a fost înființatã echipa. Invitatul de galã al petrecerii, care s-a desfãșurat la Casa de Culturã a Studenților "Grigore Preoteasa", în prezența a peste 300 de suporteri roș-albaștri, a fost Gicã Hagi.

Hagi da, Olãroiu nu

În momentul în care "Regele" și-a fãcut apariția, fanii au izbucnit în urale. Gicã a fost aclamat minute în șir, fãcîndu-se cu greu auzit.

"Inima voastrã bate pentru Steaua. ªi a mea la fel. Am fost, sînt și voi fi pentru totdeauna stelist și mã voi mîndri mereu cu acest lucru. Sînt suporterul Stelei din anii '70-80, cînd m-a încîntat jocul lui Iordãnescu, Sameș sau Lițã Dumitru. Este o onoare pentru mine sã fiu stelist pentru cã Steaua este un club de campioni", a spus Hagi, care a purtat toatã seara la gît un fular cu însemnele și culorile Stelei. Dacã Hagi a fost primul invitat, în schimb, Olãroiu n-a fost contactat de fani pentru a participa la petrecere și nici nu i s-a scandat numele.

S-a ascultat Freddie Mercury!

Petrecerea s-a dorit a fi și un afront adus lui Becali, acuzat de suporteri cã a izolat tot mai mult echipa. La un moment dat chiar s-a pus la stația de amplificare a sãlii celebra melodie a lui Freddie Mercury, We Will Rock You, pe care Gigi a spus cã o va interzice în Ghencea "pentru cã e cîntatã de un homosexual nebun". În plus, la final, toți cei peste 300 de suporteri au ieșit în stradã, au aprins torțe și au scandat împotriva lui Becali, dar și a Jandarmeriei.

De ce doar Rãdoi

Din actuala echipã a Stelei n-a fost invitat decît cãpitanul Mirel Rãdoi, care a și fost prezent și a cîntat cu galeria melodia "Trup și suflet pentru culori...". Cum au explicat fanii absența lui Olãroiu, a patronului Becali sau a altor oficiali și jucãtori?

"Am vrut sã-i demonstrãm lui Becali cã Steaua nu este a lui, ci aparține lui Hagi, lui Lãcãtuș, lui Ilie Dumitrescu și tuturor suporterilor. Apoi, de ce nu l-am chemat pe Oli? Ne-am temut cã s-ar putea sã fie huiduit de o parte a celor prezenți și nici nu cred cã poate fi catalogat ca mare stelist", a spus unul dintre fani.

"Suporterii Stelei sînt cei mai adevãrați. Dacã Steaua este astãzi clubul numãrul 1 în România este și pentru cã a avut mereu în spate niște fani fenomenali"

Gheorghe Hagi

"Am fost foarte emoționat, am retrãit momentele cînd marcam pe Ghencea și eram aclamat, sper sã mã întorc într-o zi acasã, adicã la Steaua"

Ilie Dumitrescu

Balint: "Dinamo? Partener de antrenament"

Un moment extrem de apreciat de suporteri a fost speech-ul lui Gabi Balint, care a trimis o ironie cãtre Dinamo și Rapid, în momentul în care scandãrile fanilor s-au îndreptat împotriva rivalilor.

"Lãsați-i în pace, cã avem nevoie și de ele, cã dacã nu ar fi existat Dinamo și Rapid nu aveam cu cine sã ne antrenãm pentru Liga Campionilor", a spus Balint, care a adãugat: "Ce pãcat cã erați mici cînd am fãcut noi performanțã în Ghencea și scandãrile erau mai comuniste".

korynna09.06.2007 01:19

Ce mai e de spus...Multumim Steaua pentru ca existi!Multumim eroilor nostri cu suflet ros-albastru care de fiecare data cand vorbesc despre aceasta echipa magica ne fac sa ne treaca fiorii!Suntem mandri pentru ca ne-am nascut stelisti si nimeni nu ne poate lua asta!FORZA Steaua!Semper svperiores!

daniel_mititelu09.06.2007 04:42

Foarte frumoasa petrecere asta din ce am citit si vazut pe poze.Cineva zicea ca vor fi ceva secvante video de la petrecere?????

Ce drog ciudat!esti ros-albastru fermecat//ma duci la cer si inebunesc//doar cand te iau simt ca traiesc//doua culori ce le ador//ca heroina sunt cu mine pana mor//gandul imi sta doar la Steaua//cel mai puternic drog din toata viata mea//

AmuntBoy09.06.2007 07:50

este deja un filmuletz pe tracker ;)

leoc98009.06.2007 11:10

filmuletele exista deja pe stelisti.ro si pe youtube, postate de CristiOtopeanu. multumiri pentru toate fostele glorii care au participat la actiunea AISS. In special lui Hagi, care e posibil sa aiba de dat explicatii in fata rudei de la tara(sau a nemului prost): Jiji

ariell10.06.2007 11:29

A iesit foarte bine, nu trebuie uitat faptul ca AISS abia s-a infiintat si pentru posibilitatile care au existat inceputul a fost mai mult decat bun.

Asta imi da incredere ca pe viitor se vor face multe lucruri bune, felicitari inca o data....

bobochyka1710.06.2007 14:16

Nu mai e nimic de spus! Fostele glorii au demonstrat inca odata, daca mai era nevoie, ca sunt adevarati stelisti si ca nu ar trebui uitati, deoarece in fond, cu performantele lor ne mandrim. Forzza Steaua! La multi ani Steaua! La multi ani Oli!

fane_casieru10.06.2007 14:52
filmuletele exista deja pe stelisti.ro si pe youtube, postate de CristiOtopeanu. multumiri pentru toate fostele glorii care au participat la actiunea AISS. In special lui Hagi, care e posibil sa aiba de dat explicatii in fata rudei de la tara(sau a nemului prost): Jiji

Sa nu ne incurcam in grade - Hagi este NASUL nu '' ruda de la tara ''