De pe Gsp (ma uimesc :mrgreen: ):
Hagi: "Inima mea? Doar a Stelei"
Hagi a participat la sãrbãtoarea suporterilor din Ghencea, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la înființarea clubului, alãturi de Balint, Ilie Dumitrescu și Rãdoi
Fanii Stelei au ținut sã organizeze joi searã o sãrbãtoare separat de cea realizatã de conducerea clubului. Ocazia? Faptul cã pe 7 iunie acest an s-au împlinit 6 decenii de cînd a fost înființatã echipa. Invitatul de galã al petrecerii, care s-a desfãșurat la Casa de Culturã a Studenților "Grigore Preoteasa", în prezența a peste 300 de suporteri roș-albaștri, a fost Gicã Hagi.
Hagi da, Olãroiu nu
În momentul în care "Regele" și-a fãcut apariția, fanii au izbucnit în urale. Gicã a fost aclamat minute în șir, fãcîndu-se cu greu auzit. "Inima voastrã bate pentru Steaua. ªi a mea la fel. Am fost, sînt și voi fi pentru totdeauna stelist și mã voi mîndri mereu cu acest lucru. Sînt suporterul Stelei din anii '70-80, cînd m-a încîntat jocul lui Iordãnescu, Sameș sau Lițã Dumitru. Este o onoare pentru mine sã fiu stelist pentru cã Steaua este un club de campioni", a spus Hagi, care a purtat toatã seara la gît un fular cu însemnele și culorile Stelei. Dacã Hagi a fost primul invitat, în schimb, Olãroiu n-a fost contactat de fani pentru a participa la petrecere și nici nu i s-a scandat numele.
S-a ascultat Freddie Mercury!
Petrecerea s-a dorit a fi și un afront adus lui Becali, acuzat de suporteri cã a izolat tot mai mult echipa. La un moment dat chiar s-a pus la stația de amplificare a sãlii celebra melodie a lui Freddie Mercury, We Will Rock You, pe care Gigi a spus cã o va interzice în Ghencea "pentru cã e cîntatã de un homosexual nebun". În plus, la final, toți cei peste 300 de suporteri au ieșit în stradã, au aprins torțe și au scandat împotriva lui Becali, dar și a Jandarmeriei.
Hagi a dat non-stop autografe
De ce doar Rãdoi
Din actuala echipã a Stelei n-a fost invitat decît cãpitanul Mirel Rãdoi, care a și fost prezent și a cîntat cu galeria melodia "Trup și suflet pentru culori...". Cum au explicat fanii absența lui Olãroiu, a patronului Becali sau a altor oficiali și jucãtori? "Am vrut sã-i demonstrãm lui Becali cã Steaua nu este a lui, ci aparține lui Hagi, lui Lãcãtuș, lui Ilie Dumitrescu și tuturor suporterilor. Apoi, de ce nu l-am chemat pe Oli? Ne-am temut cã s-ar putea sã fie huiduit de o parte a celor prezenți și nici nu cred cã poate fi catalogat ca mare stelist", a spus unul dintre fani.
"Suporterii Stelei sînt cei mai adevãrați. Dacã Steaua este astãzi clubul numãrul 1 în România este și pentru cã a avut mereu în spate niște fani fenomenali"
Gheorghe Hagi
"Am fost foarte emoționat, am retrãit momentele cînd marcam pe Ghencea și eram aclamat, sper sã mã întorc într-o zi acasã, adicã la Steaua"
Ilie Dumitrescu
Balint: "Dinamo? Partener de antrenament"
Un moment extrem de apreciat de suporteri a fost speech-ul lui Gabi Balint, care a trimis o ironie cãtre Dinamo și Rapid, în momentul în care scandãrile fanilor s-au îndreptat împotriva rivalilor. "Lãsați-i în pace, cã avem nevoie și de ele, cã dacã nu ar fi existat Dinamo și Rapid nu aveam cu cine sã ne antrenãm pentru Liga Campionilor", a spus Balint, care a adãugat: "Ce pãcat cã erați mici cînd am fãcut noi performanțã în Ghencea și scandãrile erau mai comuniste".