FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri, mariri de salarii, masuri de intarire a disciplinei.

«12»
alice4steauaBUC08.06.2007 08:13
DE unde si pana unde sa vian Hagi presedinte la Steaua????

Ar fi o treaba cu Hagi presedinte....dar parca el isi dorea sa antreneze :roll:

onyx08.06.2007 08:17
Agentul lui Elton îi face un rechizitoriu dur antrenorului din Ghencea

Comentînd situația în care a ajuns Elton la Steaua, agentul sãu, Alex Duarte, s-a oprit și asupra lui Cosmin Olãroiu.

"Eu, personal, eram în birou cînd Gigi Becali a vrut sã-l dea afarã pe Olãroiu și MM Stoica s-a împotrivit cît a putut, determinîndu-l sã nu ia aceastã decizie. ªtiu cã atunci patronul pronunța numele lui Hagi, însã MM l-a salvat pe Oli. În schimb, antrenorul nu i-a întins nici o mînã de ajutor lui MM cînd s-a pus problema ca el sã se despartã de club", a declarat Duarte.

Declarațiile impresarului constituie, de fapt, un atac asupra antrenorului, brazilianul fiind nemulțumit cã imediat dupã plecarea din club a lui MM, Elton a fost trecut pe banca de rezerve, Olãroiu fiind cel care a decis acest lucru.

Brazilianul a jucat, cît timp Stoica a fost șef la Steaua, 5 meciuri, toate ca titular. Dupã îndepãrtarea lui MM, Elton a fost în cele 8 etape de tot atîte ori pe banca de rezerve, intrînd doar de 4 ori.

.....ce ar mai fi se spus despre acest Olaroiu

Cei de la gsp chiar dau dovada de o crasa lipsa de profesionalism. Oare impresarul lui Elton a invatat limba romana? Sau poate Gigi a vorbit in portugheza sau in vreo limba de circulatie internationala. De cind vorbeste un patron sau un presedinte de club despre demiterea antrenorului sau despre alte probleme importante de fata cu impresarii sau cu persoane care nu au nici o legatura cu ce se discuta? De unde stie impresarul ca Olaroiu nu a incercat sa-i schimbe decizia lui Gigi in cazul MM? Nu am vazut sa fi mentionat daca a fost in birou si cind s-a luat aceasta decizie. Personal cred ca Duarte a aflat ceva chestii din interior de la MM, sau mai rau, chiar daca nu vreau sa cred in aceasta varianta, chiar MM e in spatele acestor declaratii. Deocamdata MM tace in legatura cu transferurile celor doi brazilieni. Mai grav e ca tace, dupa ce a promis ca la sfirsitul campionatului o sa arate ca nu a gresit cu nimic.

axl2308.06.2007 08:17

Orice post de conducere la Steaua e un post de marioneta. Nu stiu daca Hagi ar fi bun de presedinte.

daniel_mititelu08.06.2007 08:21

Ce spui tu despre acest nou regulament de ordine interioara mi se pare sincer cea mai mare prostie sunt cluburi mari in Europa cu traditie puternice dar nicaieri nu am vazut asa ceva asta nu e prosionalizm asta e prostie.Iar chestia cu enervatul patronului si sa cumpere argintinieni e doar un vis frumos si atit!!!Fiti si voi mai realisti!! Uite avionul nui avionul ca Tiriac a tras teapa ce abureli in capul lui Gigi.Vorbe multe realizari putine!

Virgil08.06.2007 08:38
Orice post de conducere la Steaua e un post de marioneta.

Ai dreptate. Inclusiv postul lui Gigi. Gigi fiind marioneta celor care il inconjoara. A consilierilor sai, a nepotilor sai. Pana acum o luna era marioneta lui MM. Nu a stiut, dar cand a aflat s-a eliberat de el. Gigi e marioneta propriei nestiinte.

leoc98008.06.2007 08:43

Suntem capi de serie, ceea ce e extraordinar. Dar daca dam cu 0li in fasole in turul 2  vom sta cu jarul sub fund asa cum sta Dinamo acum.

cristi_mold08.06.2007 09:20

Cam singura masura buna luata este marirea salarilor. Cu astfel de salarii nu poti sa nu iti dai viata pe teren. Si mai ales cand ai in spate ArmataUltra!

Insa asta cu rasu'-plansu', cu disciplina de fier, mi se pare o prostie. Da, zic si eu ca jucatorii ar trebui penalizati la infrangere, dar nu si la egal. Cred ca ar trebui amendati daca isi petrec noptile prin discoteci, fug din cantonamnet, sau nu pun osul la antrenamete.

Iar faza cu muzica religioasa si cu homosexuali este chiar penala. Nici mie nu imi plac homosexuali, dar nu am nimic impotriva lor. Chiar nu imi pasa daca merg sau nu pe Ghencea, atat timp cat nu creaza probleme.

Am citit azi ca Hagi va di presedinte in Ghencea. Sa speram ca odata cu venirea Regelui, GB va trece in plan secund si va mai disparea din peisaj

victor08.06.2007 10:14

Elton e un baiat simpatic. din pacate are un fizic care nu corespunde pentru marea performanta in Europa! parerea mea este ca s-a gresit cu aducerea lui: sigur are dribling, fantezie, dar fotbalul mare cere incrancenare si forta! in Liga esti ridicol cu un astfel de fotbalist. de altfel nici nu cred ca exista vreunul asemanator pe la cluburile cat de cat cunoscute!

cat despre amenzi, cantece religioase si alte alea credeam ca lumea s-a ma invatat cu GG si stie sa deosebeasca mistoul de lucrurile serioase. chiar cand vorbea de imnurile religioase pe stadion il umfla rasul si pe el! lui Becali ii cam place sa vorbeasca in dunga cu ziaristii si tot arunca poante traznite, convins ca astfel ajunge imediat pe prima pagina!

oricum eu nu am auzit pana acum la Steaua sa se fi aplicat amenzi jucatorilor pentru rezultate nesatisfacatoare. poate totusi nu ar fi o idee rea sa-i mai ameninte un pic serios, ca anul trecut multi pareau dezinteresati de campionat si erau mai mult cu gandul la primele din Liga.

negoita_mircea_marian08.06.2007 11:59

repetu pentru a nu stiu kta oara,Elton este so va ramane jucatorul Stelei si va fi in 11-le de start.....

@ Victor

de ce Dinamo sau nationala roamniei erau sau sunt ridicole cu florentin Petre??....e cu doar 2-3 cm mai intalt dekt Elton,cu o tehnica inferioara,o viteza inferioara,o fantezie inferioara,rezistentza in schimb superioara...numai vb aiurea mai baieti ca fotbalisti ca Elton sunt putini nu zic in Romania ca sunt ridicoli cei care zic ca sunt f rari in Romania,jucatori ca el,in Romania nu sunt jucatori nici macar similari lui Elton,Elton este printre cei mai tehnici,cei mai buni conducatori de joc si una din cele mai bune viteze din europa,prob lui este fizicul,dar este eclipsata prob asta de calitatile lui

Cipper08.06.2007 12:52

Eu nu am o statistica exacta. Dar din datele pe care le am Steaua in campionatul proaspat incheiat a avut urmatoarea linie de clasament:

J V E I

34 21 8 5

Nu stiu din cele 21 de victorii cate au fost "acasa" si cate in deplasare.

Dar un calcul minimal prin care presupun 6 victorii afara si 15 acasa (repet nu stiu exact cate au fost) duce la un venit de 15x3 + 6 x 5 = 75 000 Euro/jucator.

Amenzile cumulate ar fi de 8x3 + 5 x 5 = 49 000 Euro/jucator.

75 - 49 = 26 000 Euro pe plus. Ceea ce ar fi o prima f buna pentru un campionat. Deci nu vad ce plus de vigoare in joc ar aduce noul sistem de premiere a jucatorilor. Pe de alta parte baietii ar putea gandi astfel: "daca am fi pierdut doar 2 meciuri si am fi facut doar 3 egaluri am mai fi castigat 20 si ceva de mii de euro". Dar mi-e teama sa nu intervina acea clasica "ma multumesc" si cu cat am...

Oricum, la cum il stim noi pe Gigi Becali, tot timpul pot interveni modificari.

Forza Steaua!

PS: Sa ne traiesti inca 600 ani (minim) si sa mai pui cateva stele langa aceea mare din mijloc de pe emblema, iar in partea de sus sa arate emblema ca stelele de pe steagul SUA.

Virgil08.06.2007 14:00

Capitanul Stelei raspunde codului impus echipei de Gigi Becali. Mirel Radoi spune ca patronul Stelei a impus cele sapte reguli doar pentru a alunga din crisparea si rautatea din teren a jucatorilor. Cel mai darz dintre "razboinici" spune ca fotbalul ramane totusi un sport, acesta fiind motivul pentru care Becali le cere stelistilor sa nu mai fie suparati pe teren. Totusi, capitanul "ros-albastrilor" admite ca, fiind mai mult o afacere decat un joc, in fotbal nu intalnesti numai lapte si miere, ci si scuipati si coate.

"Fotbalul trebuie jucat cu zambetul pe buze, pentru ca e un sport. De-a lungul timpului a devenit o afacere si mai putin sport, dar trebuie sa zambim. Totusi, probabil ca nu se va ajunge la asfel de discutii. Cand mai iei cate o flegma sau un cot nu poti sa mai fii cu zambetul pe buze",a spus Radoi.

Sursa stirii : sport.ro

fl008.06.2007 15:43

nu stiu cine a scris articolul asta da virgile esti un [......]!!!!!!

cum poti sa scrii de parasau de Iacob ca "vor sa plece in vest"esti un [.....................] mai mare decat Jiji as putea spune!! Para e un stelist 100% si daca i-ar face o echipa de top o oferta poate ar pleca dar la fel ar face si Mirel si orice stelist!! [...............................................................................

....................]

FinalaUEFA08.06.2007 16:21

@ onlySteaua / post='137973' date='Jun 8 2007, 07:11 AM

Totul de acord cu tot ce ai spus. O avea Steaua ceva jucatori buni, dar va termina pe 3 din cauza lui Olaroiu si Gigi. Va trece prin multe crize similare cu ce ce s-a intamplat in retur pana la meciul cu Bragadiru'.

George Stan08.06.2007 18:16
Eu zic ca pentru prima data in ulyimi ani se face o strategie si pe termen lung

Nu am nimic cu Gurita, poate nici cu Badoi desi a fost la ciorex, dar ei numai dintr-o strategie pe termine lung nu fac parte :)

ariell08.06.2007 20:14
Nu am nimic cu Gurita, poate nici cu Badoi desi a fost la ciorex, dar ei numai dintr-o strategie pe termine lung nu fac parte :)

Singura strategie pe termen lung viabila era dezvoltarea unei pepiniere puternice care in vreo 10 ani ar fi justificat si ultimul leut investit pana atunci.

La ora actuala strategia pe termen lung este caruta de euroi din grupele CL cu minimum de investitii :mrgreen: , o sa mai mearga o data de doua ori si treaba asta si dupa aia pa

Dano09.06.2007 08:59

Sedinta oficialilor Stelei a început în jurul orei 19:30 si a durat aproximativ doua ore, timp în care a fost dezbatuta viitoarea organigrama a clubului. Spiritele s-au încins în momentul în care a venit vorba de Hagi. Asta deoarece antrenorul Cosmin Olaroiu s-a opus categoric unei eventuale cooptari a "Regelui" în staff-ul administrativ.

Olaroiulee esti un mare nesimtit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daniel_mititelu09.06.2007 09:14
Din cate am auzit eu, Thereau ar fi declarat ca nu vrea sa mai revina in Romania nici in ruptul capului pentru ca nu s-a acomodat, nu ca ar dori sa duca la bun sfarsit cei 3 ani de contract pe care-i mai are...

da nici conducerea Stelei nu face nimic sa-l tina pe francez!

BogdanOvidiu200709.06.2007 14:21

Asa e lumeee ce tot va luati de Elton?(inculsiv astea Cainii astea !! Dinamo! ) ce draq va e ciuda ca joaca bine,eu nu l'am vazut pe Elton jucand ca sunt momentat in ITALIA dar cred ca Gigi nu l'a luat degeaba...la Steaua ! Aveti incredere in mine Stelistiilor ca Steaua va trece de Champios League......bye :smile: steagcruce2 fularsteau2

steagcruce2

axl2309.06.2007 14:32
Inclusiv postul lui Gigi. Gigi fiind marioneta celor care il inconjoara. A consilierilor sai, a nepotilor sai. Pana acum o luna era marioneta lui MM. Nu a stiut, dar cand a aflat s-a eliberat de el. Gigi e marioneta propriei nestiinte.

Corect si frumos spus.

onyx09.06.2007 16:04
Sedinta oficialilor Stelei a început în jurul orei 19:30 si a durat aproximativ doua ore, timp în care a fost dezbatuta viitoarea organigrama a clubului. Spiritele s-au încins în momentul în care a venit vorba de Hagi. Asta deoarece antrenorul Cosmin Olaroiu s-a opus categoric unei eventuale cooptari a "Regelui" în staff-ul administrativ.

Olaroiulee esti un mare nesimtit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N-am nimic cu tine, dar nu ti se pare ca esti aproape singurul care mai crede asa zisele bombe de presa? Cum se face ca doar Prosportul a dat stirea asta? Poate Olaroiu era nervos pentru faptul ca Thereau, un jucator care a venit la cererea lui, vrea sa plece. Sau era nervos pentru ca Gigi nu vrea sa dea bani pe vreun fotbalist cerut de el. De ce nu spune Prosportul cine a participat la sedinta, sa ne dam si noi seama de unde au informatiile. Cum crezi ca Olaroiu, un angajat, ii spune lui Gigi, patron, "bai nu-l aduce pe nasi-tu!" Si pina la urma, chiar daca Gigi i-a propus a vina in conducere, nu stim cit vrea Hagi sa lucreze la birou. Ce sa faca el la birou?

rghitescu09.06.2007 20:09

Un articol interesant , placut (de vacanta ca sa spun asa)..adevarul este ca e prea multa incrancenare de acord cu tine!!! Eu sper sa ramana toti inclusiv si stranieri!! Ne mai trebuie un fundas tanar de marcaj polivalent care poate juca si pe benzile laterale (nu se stie niciodata cand se mai exista accidentari).

neli11.06.2007 11:14

cu Vali b., Dica,Radoi, Goian si Nicolita in lot nu am avea de ce sa ne face pb. dar sa fie ei sanatori si apti de joc, bafta in sezonul 2007-2008

Stanici11.06.2007 11:40

Daca il puneati si pe Paraschiv la socoteala, gasiti un inlocuitor. Cica pleaca, in proportie de 85%.

vyaly11.06.2007 22:01

Badoi de bine,de rau.are Constanta in joc si putem sa ne bazam pe serviciile lui cel putin un an si jumatate cu un randament bun,insa despre Gurita nu pot spune acelasi lucru,am marirezerve in privinta lui. Nu vad in ce masura ar mai putea fi de folos el Stelei!

fular-campionii

«12»