FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua pe locul 36!!!

«123»
ADRIAN PACURAR03.03.2005 10:44

Ceea ce parea un zvon , s-a confirmat , am vazut spre bucuria stelistilor bine la TV , da Steaua e unica echipa romaneasca , care conteaza in Euorpa , este pe locul 36 in lume , in clasamentul all time, bravo baieti , multumim celor care ani de-a randul au luptat pentru ROS-ALBASTRII si care au dus numele Stelei atat de sus in competitiile europene.SUNT MANDRU CA M-AM NASCUT STELIST , DESII TATA ERA DINAMOVIST ps: Dar l-am convertit 8)

Confirmarea: http://www.prosport.ro/index.php?c=33&a=53321 , apoi un clasament pe 2004 -2005 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../tcoef2005.html

si mai e si unul pe 2005 , uitati-va la pozitia 45 , si acum la pozitia 116 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../trank2005.html

dbd03.03.2005 10:46

pe cuvantul tau...e super ... :lol: :o :D

mountytoma03.03.2005 11:10
Ma uit pe REALITATEA TV si pe TV Sport si cica s-a facut un lclasament all time , al echipelor de club si Steaua este pe locul 36 in lume, in spatele nostru sunt e Chelsea si alte minuscule si de rivalii din campionat nu scriau nimic.

hai ma, nu scrie de performantele ABBA ale rapizilor, nici de finala cupei baraganului castigata de Dinamo la Urziceni cu Unirea (1-2, da' golu' cainilor se pune triplu, ca s-a jucat pe sintetic, si li se incurcau ghearele in covor)? clasamentul ala nu e obiectiv, dom'le!

dbd03.03.2005 11:12

cum adica nu-i obiectiv ?

mountytoma03.03.2005 11:15
cum adica nu-i obiectiv ?

adica e partinitor. adica tine cu Steaua, care a castigat si ea acolo o cupa a campionilor, a mai jucat o finala, a castigat o supercupa a europei... si nu tine cont de superperformantele cainilor si ciorilor in intrecerea "cine iese mai repede din cupele europene!" :-)

dbd03.03.2005 11:17

atunci e clar ca nu-i adevarat... :cry:

ADRIAN PACURAR03.03.2005 11:41

da asa scria , serios , sa vedem diseara la stiri :)

dbd03.03.2005 15:20

si cand spui diseara la stiri te referi la si la stirile de la sport de pe tvr 1 sau 2 :?: ...ca eu dor pe alea le prind in coltul asta al lumii :cry:

Neaga8803.03.2005 16:24

ma voi chiar n-ati observat ca mountytoma vb ironic .. rade de ciori si de catzei :))))

dbd03.03.2005 16:27

eu am inteles ca rade de specimenele fotbalului ro ...dar e posibil si Adrian sa spuna gresit...nu :?:

Neaga8803.03.2005 16:38

nu e posibil ... pt ca si eu am auzit .. :)

dbd03.03.2005 16:44

atunci e super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E stadionul plin de steaguri ros-albastreeee,

In vitrina e Cupa Campioniloooor !

Vezi mii de oameni aliniatzi precum o oasteeeee,

Ce cred cu totzii in Steaua looooor !

Cine este ultras veritabiiiiiiil,

Pana la moarte va ramaneee asa !

E suporterul inegalaaaaabiil ...

Ce striga : Steaua, Steaua, HAI Steaua !

ESTE Forza Steaua, ECHIPA NATZIONALA !

ORICE MECI IN Ghencea .. E O MARE GALAAA !

ESTE Forza Steaua, CAMPIOANA DE ELITA !

E IN LUMEA ASTA ... ECHIPA CEA IUBITAAAA !

Faza cu faza, din bara in baaaraa

Spectacol, emotzii, in orice loc din tzaraaaa !

Om langa om striga in cooooooor :

HAI Steaua ... VREM UN GOOOOOOOOL !

ORICE MECI IN Ghencea E O MARE GALAAA !

E IN LUMEA ASTA, ECHIPA CEA IUBITAAAAA !

Imi tot aduc aminte de Cupa Campionilor !

A fost un vis pe care .. cu totzii l-am visat !

Sperantza mai exista, si ea nu va muri,

si toata lumea striga : Steaua TE VOM IUBI !

ORICE MECI IN Ghencea, E O MARE GALAAA !

NU E-N LUMEA ASTA ... ECHIPA MAI IUBITAAAA ! ....

Xander03.03.2005 22:15

of..of.. doar neaga88 sa 'prins' ca mountytoma vorbea ironic? :D:oops: .. Eu unu mi-am dat seama din prima si chiar m-au amuzat mesajele lui 8) :D:D

mountytoma04.03.2005 06:06
eu am inteles ca rade de specimenele fotbalului ro ...dar e posibil si Adrian sa spuna gresit...nu  :?:

nu am auzit stirea cu clasamantul, dar eu cred ca poate fi adevarat. sunt doar cateva tari ale caror echipe au castigat cupe europene. spania (realul a castigat la greu...), germania, anglia, portugalia, olanda, franta, italia inseamna sapte tari, inmultit cu, sa zicem trei-patru echipe la unele sau una-doua la altele, se fac 20-30. asa ca Steluta noastra are cum sa fie pe locul 36. nu sunt fan al fotbalului sud-american, dar cred ca acolo ori castiga aceleasi cateva echipe, ori castiga in fiecare an alta.

asa ca, daca va fi organizata vreodata o gala mondiala a cluburilor, Steaua va fi invitata, in schimb cateii vor pazi parcarea iar ciorile vor vinde tichete de parcare sau vor spala parbrize!

dbd04.03.2005 06:35

sper sa fie asa ...dar aseara la stiri n-au anuntat nimic ...

Neaga8804.03.2005 07:01

MEY DECI CREDETZI CA VA MINTZIM :x ! Ce rost ar avea ... ? Ieri n-am mai auzit nici io niik la stiri despre aceasta stire, dar alaltaieri am auzit si pe TV Sport si pe realitatea ... !

dbd04.03.2005 07:04

eu nu cred ca ne mintzi :evil: dar spun ca eu neprinzand decat eurosport romanian tvr 1 tvr 2 si tvr i nu am vazut nimic...dar va cred :o

Neaga8804.03.2005 07:05

asa ! :)

dbd04.03.2005 07:06

vezi ca te enrvasi degeaba ...iti crescu si tensiunea :lol:

Neaga8804.03.2005 07:16
:)))) ! nu mi-a crescut ! :D ! Forza Steaua ! :mrgreen:
dbd04.03.2005 07:18

atunci sa stii ca ma bucur pentru tine... :D

Xander04.03.2005 08:02

numai locu 36???!!! :cry: .. glumesc 8) :twisted: .. SUper marfa!!! suntem tari 8) ... Unde esti reddog...nu mai comentezi nimic 8) :?:

dbd04.03.2005 08:04

reddog...cred ca a mancat o cioara stricata...sau l-au prins cativa stelisti de l-au ...sau l-au mancat puricii :wink: :lol:

Xander04.03.2005 08:06

:lol: :lol: :lol: ..ar mai fi o posibilitate: L-AU PRINS HINGHERII :!: :twisted: :!:

@draculasblood: cate grade sunt acum la voi?

dbd04.03.2005 08:10

da si aia se poate...acu sunt in jur de 25-27 de grade...dar se anunta pe la sfarsitul lui martie 45...

«123»