FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lantul amintirilor

fcsteaua.ro01.06.2007 10:33

Prezenta masiva a ziaristilor romani in Slovenia nu a fost prilejuita de faptul ca acum avem cea mai tare Nationala din istorie ci de incapatanarea unei natii care nu reuseste de sapte ani sa construiasca un pod prin care sa se conecteze la anii performantei fotbalistice, ai amintirilor placute manjite obscen de mocirla unui retur blestemat in Ghencea. Exista in plus dorinta vie de a razbuna esecul nedrept al echipei de AUR din anii 90 in incercarile-i numeroase de a juca o finala a unui turneu final.

Personal nu am fost prea dragastos cu Mutu. Nu i-am negat niciodata valoarea ci caracterul si ifosele. Poate nici astea nu ar fi contat in conditiile obtinerii succesului. Cu Chivu, aceeasi poveste. Capitanul echipei noastre mereu a adoptat pozitia ambitiosului nevoit sa accepte destinul nefast "noi am vrut, asta este". Rat, Lobont, Contra parti componente ale aceluiasi afis al autosuficientei. O nationala cu valori dar fara valoare. Iata un blestem greu cazut pe un fotbal romanesc aflat intr-o evidenta crestere a valorii competitiei interne.

Aceasta dubla cu Slovenia poate inseamna un moment de rascruce. "Nimic nu-i intamplator in viata". Iata o maxima pe care o intalnim des in povetele inteleptilor. Poate nu-i intamplatoare nici aceasta sansa de a intalni intr-o dubla mansa o machiavelica Slovenie, cosmar inca prezent in amintirile noastre. Sa speram ca va inseamna momentul renasterii fotbalului romanesc la nivel de echipa nationala, o pregatire a unor viitoare revelioane sarbatorite in nopti fierbinti de vara pe strazile Romaniei, prilej de bucurie pe "mormintele monstrilor" Anglia, Italia, Franta sau Argentina si in trambitele glorioase ale "Gazetei dello Sport", "Marca", "As", sau "The Sun". Hai Romania!

DonAndres01.06.2007 11:32

Hai Romania!!!!!

hypno01.06.2007 11:40

blestemeeee !

Dulah01.06.2007 11:54

Nu cred ca vom pierde nici un meci din cele doua.

Ei vor sa fie agresivi ,sa joace cat mai in fatza,cat mai rapid insa nu e felul lor de a juca ,deci vor gresi.

phyton01.06.2007 11:56

As completa prin a spune ca meciul cu Slovenia nu reprezinta doar un moment de rascruce, ci poate fi privit si ca incheierea unui ciclu de ghinioane, greseli si alte imprejurari nefavorabile. Asa cum in 2001 momentul Slovenia a reprezentat inceputul declinului echipei nationale, asa si acum in 2007 tot Slovenia poate fi borna nasterii unei noi echipe capabile sa faca performanta. Doamne ajuta! Hai Romania!

Tupac Amaru01.06.2007 12:08

Haideti sa fim seriosi. Si la Nationala ne-ar trebui un antrenor. Pe care eu nu il vad in persoana lui Piturca. Asa ca...atata vreme cat va "pregati" el echipa, avem asigurata mediocritatea.

De fapt Piturca nu a construit NICIODATA echipe. El a avut fie culoare favorabile, fie s-a bazat pe un nucleu de fotbalisti de mare valoare (campionatul/cupa castigate cu Steaua, calificarea Nationalei de tineret la CE, calificarea Nationalei mari in 2000).

Asa ca eu sunt lamurit in privinta sanselor echipei noastre nationale de a ne mai scoate in strada...dar, oricum, incurajez si eu echipa romilor...serios, la mine pe pasaport scrie ca sunt rom....traiasca Soros si societatea civila care ne-au tiganizat la toate nivelurile....

cristi_mold01.06.2007 12:24

Fratilor trebuie sa fim optimisti si eu sunt sigut ca be vom califica. Dar daca nu Piturca nu ii cheama pe Sergiu Radu, Vlad Munteanu, Albert Streit, Tibi Ghioane si poate Alin Stoica nu cred ca vom avea vreo sansa in grupele europenului

Ank_fan_badea_steaua01.06.2007 12:30
Romania te iubim....pe slovenia sa trasnim!!! steagro
bad_joke01.06.2007 13:21

veiz sa corectezi acolo unde ai scris sovenia,in loc de Slovenia,in rest ce pot sa zic ,de acord cu tine prea multe fite,pentru a fi un lider de nationala,mie-mi pare ca Mutu se schimba in bine de la o vreme sa speram ca o so tina tot asa,Chivu mi se pare un lider,dar e nevoie de mai multa ambitie,nu avem voie sa facem vreun pas gresit cu Slovenia,macar dupa atatea suferintze un loc 1 in grupa cu Olanda si Bulgaria,ar fi o revansa buna de tot,ce ma deranjat pe mine foarte tare,mesajul postului de sport,Sport.ro avand un mesaj de violentza,cik aminteste-ti cati pumni ai dat in masa,si la final strangeti pumni,fiti FURIOSI,e momentul RASBUNARII,pai asta e un mesaj care instiga la violentza va dati seama ce s-ar intampla pe stadionul din Slovenia dak am face un rezultat prost?Probabil ca ar fi o bataie pe cinste,asa ca RASBUNARE

Reptile1901.06.2007 13:46

HAI Romania!

costy_k1_G.01.06.2007 14:59

Romanii nostri au experenta si nu se vor face de ras ar putea sa joace tare din prima secunda ca sa le duca slovenilor increderea cu care au intrat in teren. hai sa fim seriosi slovenia are o echipa de kakat daca stim cum sai conducem ne va sta la degetul mic.

steaua_mylove01.06.2007 15:37

Ce se mai aude cu argentinianul de la river plate...ala de 16 milioane oferite de Steaua s-a vehiculat prin presa ca fotbalistul si-a dat acordul de a veni la Steaua....capitanul lui river plate este nu mai stiu sigur cum il cheama..oricum va dati seama/? steagcruce2 steagcruce2

Il Soldatino01.06.2007 15:55
Ce se mai aude cu argentinianul de la river plate...ala de 16 milioane oferite de Steaua s-a vehiculat prin presa ca fotbalistul si-a dat acordul de a veni la Steaua....capitanul lui river plate este nu mai stiu sigur cum il cheama..oricum va dati seama/? steagcruce2 steagcruce2

intre ceea ce ne dorim si ceea ce facem (Gurita si Badoi) e distanta mare....nu zic ca galateanul si ex rapidistul nu sunt buni, dar eu zic ca d-l Becali prea ne-a luat de prosti in ultimii ani. Caterinca aceasta ieftina i-a sapat credibilitatea si eu zic ca va trebui sa iasa in fata cu ceva actiuni concrete pentru a se reabilita. Vorbim de portar din Argentina si nu mai stiu de unde dar deja l-am luat pe Vatca si tot asa....la fel si in cazul lui Vatca-nu zic ca nu este bun, dar aceasta achizitie trebuie sa linisteasca pentru ca nu cred ca d-l Becali este dipus sa plateasca salarii mari mai multor jucatori in acelasi timp (am precizat acest aspect de multe ori). Cum grila de salarizare este deja ocupata (Radoi, Dica, Nicolita, Badea....si vine si Neaga) eu zic ca va fi greu. Opinia mea este ca acum d-l Becali face promisiuni pentru a deturna atentia de la posibilele plecari (a se citi indepartari) ale lui Elton si Thereau (Rusine Becali, Rusine Mihai Stoica).

bubylycy01.06.2007 16:23

cred ca o sa avem 6 pct..

nar trebuie sa avem probl prea mari..:)

iov01.06.2007 16:49

Cu tot respectul pentru Gica Hagi, cosmarul Slovenia putea fi evitat clar daca aveam un antrenor cel putin la fel de varza ca Oli, in rest, astept echipa cu Dica, Radoi, Ogararu, Goian, Ghionea titulari.

axl2301.06.2007 19:25

momentan, utc-istii Romaniei conduc franta cu 1-0. prin autogol, intradevar, dar tot gol se pune. si nu se misca foarte rau in teren.

later, minutu' 46: bravo bornescu!!!

si, fantastic, la pauza, in tribunele franceze rasuna gales "alo, aaaalo, sunt eu, un haiduc".

hm, 1-1. sunt peste noi.

1-1 la final. bravo lor, a fost un meci cu multe aspecte hilare, dar si parti bune. remarc pe bornescu, Keseru si ropotan.

Za Best01.06.2007 20:34

Hai Romania!Sunt convins ca vom invinge!Mandru ca sunt ROMAN!

Le reseau pansant01.06.2007 20:53
momentan, utc-istii Romaniei conduc franta cu 1-0. prin autogol, intradevar, dar tot gol se pune. si nu se misca foarte rau in teren.

ce tare ai fost cu replica asta chiar mi-a placut sper sa se termine asa sau chiar sa batem, cat despre meciul de sambata castigam sigur, se simte asta in lotul nostru cat si in echipa dezorganizata a Sloveniei.

Hai România !!! Hai tricolorii !!!

axl2301.06.2007 20:55

@le reseau

pai 1-1 s-a terminat. ceea ce e imbucurator. sunt nostim pentru ca sunt ametit, bacardi si cola.

AdiPosea01.06.2007 22:07
HAI Romania!

Hai Romania!!

Hai sa fim seriosi!!

Cum se poate spune ce o generatie ce nu a mers la nici un turneu final e cea mai buna...

Ganditi, fiti realisti!

Hai Romania!!

steagsimplu

stefanel4u06.06.2007 11:25

Cred ca ar trebui sa mergi la un psiholog soldatino,pentru articolele tale ma deprima...cine dracu iti da dreptu sa scrii articole negativiste...cand citesc articolele tale am impresia ca sunt la ora de matematica...scrie si tu ceva care sa insufleteasca...mai trebuie sa pui doliu la articolele tale si seamana a necrologuri...mai uita-te si tu pe alte situri..toti isi sustin echipele numa stelisti parca au capiat si dau cu bolovani in tot ce prind:echipa,antrenor,jucatori...Scrie si tu pentru cei cu facultate nu scrie ca pentru tiganii ce sunt aratati la televizor ca suporteri ai Stelei ce nu stiu decat:M... Becali.M... Becali...!Astia sunt suporterii?Nu cred...eu iubesc Steaua chiar daca de ziua mea anul trecut a fost eliminata din Cupa UEFA,caci Steaua a fost unul din primele cuvinte pronuntate de mine caci ai mei cred ca m-au facut cand erau cuprinsi de euforia lui 86'.Forza Steaua!

DanStan06.06.2007 13:10
cine dracu iti da dreptu sa scrii articole negativiste...

scrie si tu ceva care sa insufleteasca

Asta ministru al Propagandei ajunge ...