FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revine Cobra (GSP)!

fcsteaua.ro29.05.2007 22:38

Fostul internațional a acceptat propunerea lui Becali de a prelua funcția lui MM.

De ieri este oficial, Adrian Ilie e noul manager general al campioanei. În urmã cu cîteva zile, "Cobra" s-a întîlnit cu Becali, cu care a bãtut palma pentru a prelua funcția numãrul 1 în club.

"El deja lucreazã pentru Steaua, dar nu e și în acte, pentru cã trebuie sã-și onoreze contractele pe care le are cu jucãtorii, sã-și încheie socotelile. Mai are transferuri de fãcut și nu vrea sã renunțe la impresariat pe perioada transferurilor. Apoi se va retrage. De la 1 iunie intrã deja în salariu", a subliniat Becali.

Ilie a comentat și el venirea la Steaua: "Este un mare club, unde am jucat și știu cã organizarea a fost și este punctul forte. Este o mare onoare pentru mine cã voi lucra la Steaua". Ilie va prelua atribuțiile lui MM, urmînd sã se ocupe de tot ceea ce ține de echipã.

În schimb, Constantin Zotta a declinat oferta din Ghencea. "Mi-a zis cã nu vine, cã taicã-sãu e cu Rapid, cã el a crescut acolo, cã s-a atașat de Rapid. Pãcat, Zotta e un conducãtor bun, îl doream la Steaua", a spus Becali.

Raul198829.05.2007 22:42

ma bucur ca a venit Adrian Ilie la Steaua

de asa un om are Steaua nevoie

Stelisti adevarati sunt bine venit la Steaua

steagcruce2 :D

capone29.05.2007 23:09

Sper sa depuna la fel suflet ca si MM.

Nu avem altceva de facut decat sa asteptam, sa vedem ce stie, sa vedem daca se daruieste pentru culori.

steaua_ro

alice4steauaBUC29.05.2007 23:14

Sa-i uram bun venit si sper sa-si faca treaba la fel de bine cum si-a facut-o si Meme, ba mai mult...e loc si de mai bine!!! steagsahmic

danielcristian29.05.2007 23:48

Sper ca Adi sa-l mai tempereze pe mascariciul de Jiji,ca a depasit orice limite.Succes Adi in noua ta functie, sper sa dai dovada de caracter si sa nu te lasi calcat in picioare de cioban.

DONNATELO30.05.2007 01:22

Bine ai revenit Adita un mare fotbalist. Convingel pe OIER sa nu'l dea pe Elton poate pe tine te asculta si mai spunei ca transferurile bomba nu sunt alea care le face cu jucatori liberi de contract sau jucatori de 40 de ani !!!!!!!!!

zloty30.05.2007 04:33

Bine ai venit din nou la Steaua, vad ca in articol spune oieru ca Adi va luat toate deciziiile la club , sper sa fie asea si sa nu se mai bage ciobanu ca miezu , totusi sunt sceptic in privintza faptului ca Becali nu se vca baga peste el

axl2330.05.2007 04:56

bine ai revenit la Steaua, Adi Ilie!

p.s.: vezi ce faci cu comisioanele alea!

costy_k1_G.30.05.2007 06:08

Ar trebui sa-l lase in pace pe Jiji si sa-si vada de treaba daca vrea sa faca ceva la Steaua.Totusi nu cred ca va rezista prea mult...

kristina_steaua_4_ever30.05.2007 06:48

Imi Pare Bine Ca A Venit Adi Ilie pentru Ca Este Un Mare Stelist[decat sa vina vreun ratat mai bine ca a venit el]....Mult Succes!! Forzza Steaua fularsteaua2

cris30.05.2007 06:55

Venirea lui Adi Ilie la Steaua pentru mine reprezinta un plus sper sa faca treaba buna si sa nu cedeze in fata lui Becali.

razvan_cmi30.05.2007 07:30

Bine ai venit acasa , Adi!

Nu am nici o indoiala ca vei face o treaba buna la Steaua!

sangele ros-albastru , apa nu se face!

Forza Steaua!

grizzly30.05.2007 09:25

macar sa il lase razboinicul/ursul/preaneinfricatul sa-si faca treaba. in sfarsit un om care pune suflet pentru Steaua. uff, tare mi-e frica sa nu-l zboare si pe Adi el ciobandante cand o sa vada cat de iubit e in Ghencea.

Virgil30.05.2007 09:41

In sfârsit un adevarat om de fotbal la Conducerea Stelei.Un conducator care nu a învatat despre fotbal si legile lui,la fara frecventa.Ilie are stagiul complet.

Sper ca va face treaba buna .

Dragoshel30.05.2007 10:46

E bine ca a venit el, cunoaste multi jucatori buni, pe care ii poate propune lu Jiji, si este si cunoscut la randul lui...

Bafta cobra

lucian10030.05.2007 13:20

Eu nu ii dau mai mult de cateva luni, mai mult ca sigur nu se va intzelege cu patronul irational

vasilestelistul30.05.2007 13:26

bine ai revenit l Steaua

cobra esti cel mai tare si sper ca vei face treaba buna l Steaua

toate cele bune

FORZA COBRA!!!!!!!!!!!!!!

FORZA fularsteaua2

Virgil30.05.2007 14:31

Salariul lui Ilie ? 180.000 euro/sezon + 700.000 euro prima de instalare.E ceva.

Pe MM îl tinea pe mult mai putin.Iar prima de instalare ? Nu prea am auzit de asa ceva.

forever_STEAUA30.05.2007 15:17

@Virgil

Asta nu era oferta pentru Contra? Sau are Jiji un fix cu 700.000 prima de instalare + 180.000/ sezon? :twisted:

Kekea30.05.2007 19:03

Nu-l mai ridicati atat in slavi.Sa vedem ce face la club si atunci putem sa pupam si pamantul pe care calca.Nu ma indoiesc de calitatile de manager ale lui, doar nu ma pripesc ca sa nu fii durerea prea mare in cazul unei dezamagiri.

danielcristian30.05.2007 19:05
@Virgil

Asta nu era oferta pentru Contra? Sau are Jiji un fix cu 700.000 prima de instalare + 180.000/ sezon? :twisted:

Ba da! :mrgreen:

Nu cred ca-i va da Jiji atatia bani lui Adi...

balaurul03.06.2007 21:51

steagsimplu Bine ai venit acasa! Sper ca vei ave aceleasi rezultate in postura de manager asa cum ai avut in postura de jucator. Ai grija ce transferuri vrei sa faci si sa nu aduci portari care se accidenteaza de la primul antrenament sau jucatori de jumatate de buletin steagsahmic in rest mult succes in ce vei face la Steaua.

makaan04.06.2007 16:25

Adi,mi-e frica pentru tine ca n-ai sa stai destul la Steaua...cu ciobanul e o lupta crunta,dupa cum vei afla...