Fostul internațional a acceptat propunerea lui Becali de a prelua funcția lui MM.
De ieri este oficial, Adrian Ilie e noul manager general al campioanei. În urmã cu cîteva zile, "Cobra" s-a întîlnit cu Becali, cu care a bãtut palma pentru a prelua funcția numãrul 1 în club.
"El deja lucreazã pentru Steaua, dar nu e și în acte, pentru cã trebuie sã-și onoreze contractele pe care le are cu jucãtorii, sã-și încheie socotelile. Mai are transferuri de fãcut și nu vrea sã renunțe la impresariat pe perioada transferurilor. Apoi se va retrage. De la 1 iunie intrã deja în salariu", a subliniat Becali.
Ilie a comentat și el venirea la Steaua: "Este un mare club, unde am jucat și știu cã organizarea a fost și este punctul forte. Este o mare onoare pentru mine cã voi lucra la Steaua". Ilie va prelua atribuțiile lui MM, urmînd sã se ocupe de tot ceea ce ține de echipã.
În schimb, Constantin Zotta a declinat oferta din Ghencea. "Mi-a zis cã nu vine, cã taicã-sãu e cu Rapid, cã el a crescut acolo, cã s-a atașat de Rapid. Pãcat, Zotta e un conducãtor bun, îl doream la Steaua", a spus Becali.