FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA CEA MAI IUBITA!

ADRIAN PACURAR28.02.2005 15:31

Am ramas uimit cata lume a mers pe stadion la Braila , sa vada un meci amical pe o veme groaznica , asta dovedeste ca suntem cel mai iubit club din Romania , asta ne arata ca Steaua acum , are parte de un capital se simpatie cum nu a avut nici o echipa de fotbal in ultima vreme , ma bucur mult ca sunt suporter alacestei echipe si ma bucur ca sunt fericitul posesor al unui abonamnet , nici un meci nu se rateaza pe " TEMPLU " , Steaua este o religie.

dbd28.02.2005 15:34

vroiam sa zic ca intradevar Steaua este iubita nu numai in Braila sau in alte orase din Romania...ci si in strainatate...iar chestia ca mai mult de 80% din Braileni tin cu Steaua se shtia...

reddog28.02.2005 15:39

Au venit atatia ca sa va laude dupa ce i-ati eliminat pe Valencia. Cred ca sunteti intr-adevar foarte iubiti in Moldova, nu in toata tara. Prin Vest nu prea sunteti inghititi deloc. Orase ca si Arad, Oradea, Timisoara nu prea va au la suflet. :P

ADRIAN PACURAR28.02.2005 15:44

Sunt ardelean si Steaua e iubita mult si in orasele din ardeal.

reddog28.02.2005 15:49

Permite-mi sa te contrazic in chestia asta. Dar, nu conteaza. Adevarul e ca aveti suporteri in toata tara, la fel ca si Dinamo. Daca ii eliminam si noi pe Manchester (si eram aproape cu ceva noroc si daca nu rata Tames) sa vezi cati ne intampinau si pe noi cu flori si alte chestii. Si, apropo, faza cu Steaua mobilul de unde ati preluat-o, plagiatorilor? :roll: :P :wink:

dbd28.02.2005 15:58

sa fii sigur ca-s mai multi Stelisti decat dinamovisti in universul asta... :lol: ...iar DACA voi eliminati pe Machester...nu va intampinau decat cainii de pe strazi din Bucuresti.. :wink:

reddog28.02.2005 16:06

Sau cei 60.000 de oameni care au venit la meci si inca vreo 30.000 care nu au mai apucat sa intre pe Lia. Stii ca am fost langa niste stelisti care aclamau numele lui Dinamo? M-au socat pe bune. dar, pe de alta parte nu stiu de ce, dar i-am si inteles. Desi, eu nu puteam face asa ceva pentru nimic in lume.

dbd28.02.2005 16:17

da ma rog...hai ca eu ies.pa

FORZA Steaua,si inca o data George multumesc pentru fisierele de download ! :o

reddog28.02.2005 16:19

O seara cat mai placuta! Pa si tie!

Forza Dinamo!

Da_rude28.02.2005 19:23

LOL pei e normal sa aiba fani!doar sunt cea mai buna echipa din Romania!:D nu e normal?

sorin_77728.02.2005 20:13
Au venit atatia ca sa va laude dupa ce i-ati eliminat pe Valencia. Cred ca sunteti intr-adevar foarte iubiti in Moldova, nu in toata tara. Prin Vest nu prea sunteti inghititi deloc. Orase ca si Arad, Oradea, Timisoara nu prea va au la suflet. :P

se stie cat de mult "va iubesc" timisorenii pe voi, pe cei din groapa... :lol:

sorin_77728.02.2005 20:18

Oare de ce Ronaldinho a spus Steaua atunci cand a fost intrebat ce stie de fotbalul romanesc la interviul din preajma meciului Barcelona-Chelsea si prezentat la Pro TV? Cine e cunoscut afara e iubit in tara... Am curaj sa fac pariu ca avem mai multi suporteri decat Dinamo...Poate ma convinge trupa lui Ando ca nu am dreptate, eliminand si ea o Forza europeana si scotand cainii in strada sa vad daca veti fi mai multi... Dar ma indoiesc....

Xander28.02.2005 21:33
Daca ii eliminam si noi pe Manchester (si eram aproape cu ceva noroc si daca nu rata Tames) sa vezi cati ne intampinau si pe noi cu flori si alte chestii.

...daca.... si iar daca.... :roll:

Si, apropo, faza cu Steaua mobilul de unde ati preluat-o, plagiatorilor? :roll:  :P  :wink:

ha ha...esti patetic... Cred ca insinuiezi ca am luat ideea de la Dinamo.., eu nici nush daca Dinamo are asa ceva, dar vreau sa te luminez putin: acest mod de vanzare e vechi si e bine cunoscut in toata lumea :!: .

Cat despre plagiat... uitate oleak cum se cheama galeria voastra si avoi uitate la numele a 50% dintre galeriile din italia :wink: .. vei avea o surpriza :!:

George Stan01.03.2005 01:08

Steaua este a doua iubire in Timisoara. Dupa Poli. Si chiar si cei ce nu ne iubesc, in nici un caz nu ne urasc.

Cat priveste faptul ca Dinamo a fost aproape sa elimine Manchester, daca nu rata Tames, asta sper ca a fost o gluma, in caz contrar ne crezi tampiti. Jucatori ca Eagles si Richardson iti spun ceva? Nici mie :) In meciul tur ati deschis scorul dupa ce Danciulescu a scos mingea din poarta, noroc cu un fundas de-al lor. In retur ati fost jenanti, ati trecut rar jumatatea terenului, ati jucat cu frica desi nu aveati nimic de pierdut. 3-0, scorul cau care ati luat bataie, nu reflecta realitatea din teren. Nu ca m-as bucura sau vreau sa-ti fac in ciuda, dar in meciul ala Dinamo nu a lasat nici macar o secunda impresia ca ar putea elimina echipa de rezerve a MU.

dbd01.03.2005 12:53

Lasa-l George macar sa se mandreasca si el ca au jucat cu Machester United.

horse3701.03.2005 16:04

campionii din Ghencea! nu avem rival in tara ca numar de simpatizanti. Dinamo avea mai multi suporteri pana a venit basescu la primarie. si acum fara bascau, pai mai reddog, our friend, tu ai numarat cati spectatori vin la voi meci de meci!? pai noi avem mai multi spectatori la meciurile de hambal decat voi la fotbal dragul meu. iar in tara, nu-mi amintesc sa fi iesit vreodata cineva sa strige hai Dinamo! si nu are sa iasa chiar asa de curand pt ca fara falsa modestie una e sa bati pe valencia(adica noi) iar voi sa bateti echipa de cozi de lopeti avantu jilina din slovacia.

mai aveti ma copii mult, mult de tot.

horse3701.03.2005 16:06

campionii din Ghencea! nu avem rival in tara ca numar de simpatizanti. Dinamo avea mai multi suporteri pana a venit basescu la primarie. si acum fara bascau, pai mai reddog, our friend, tu ai numarat cati spectatori vin la voi meci de meci!? pai noi avem mai multi spectatori la meciurile de hambal decat voi la fotbal dragul meu. iar in tara, nu-mi amintesc sa fi iesit vreodata cineva sa strige hai Dinamo! si nu are sa iasa chiar asa de curand pt ca fara falsa modestie una e sa bati pe valencia(adica noi) iar voi sa bateti echipa de cozi de lopeti avantu jilina din slovacia.

mai aveti ma copii mult, mult de tot. valoare, profesionalism = Steaua Bucuresti

dbd02.03.2005 06:14

eshti tare horse37,dar lasa-l ce vrei sa-i cada coada !? :wink: :lol:

reddog04.03.2005 14:13

Pai eu am coada taiata. Sa pot sa atac mai bine! :P

dbd04.03.2005 17:54

esti Rotwailer sau Pitbul rosu...saracutu te-au vopsit...ca numai unii maidanezi sunt rosii naturali...dar tu !?

reddog04.03.2005 18:46

Arata-mi si tu un caine rosu total, poate maro spre roscat. Nu confunda culorile, ce, la desen nu v-a invatat nimeni? :P

dbd05.03.2005 11:01

ai vrea tu sa ma inveti...ca din cate stiu caini vad alb negru ...nu alb rosu ! :lol: