FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gurita este oficial jucatorul Stelei (GSP)!

fcsteaua.ro28.05.2007 15:31

Mihai Gurițã a declarat cã va face tot ce îi stã în putințã pentru a ajuta Steaua sa obținã un nou titlu de campioanã.

"Transferul meu la Steaua s-a rezolvat. Ma bucur ca voi juca alaturi de fotbalisti deosebiti, precum Dica sau Radoi si sper sa pot ajuta echipa sa obtina un nou titlu de campioana si a doua participare consecutiva in grupele Ligii Campionilor. De asemenea, voi lupta ca sa arat ca nu sunt un fotbalist terminat. Cat priveste suporterii, le spun sa aiba incredere in mine", a declarat Gurita.

Joga Bonito28.05.2007 15:38

Sa fie sanatos si sa inscrie cel putin 12 goluri in campionatul viitor... Eu am mare incredere in el, totul depinde de Olaroiu, daca il va folosi, sau va freca vesnic banca de rezerve (ca Panait, o perioada Croitoru)...

Ce se mai aude de Rica?

Danny28.05.2007 15:42

Ce ma bucur ca a venit Gurita !!!!!! in sfarsit un transfer bun :D

acum trebe sa il aduca pe Neaga sa vedeti ce pereche o sa faca ;)

Danny28.05.2007 15:45

Ba da totusi e mult mai bun Badea si Dica decat asta , pana si viitoru jucator Stelist Rica Neaga e mult mai bun decat el , yo cred ca l-au cumparat astia pe Gurita ca sa il tina in situatie de urgenta sau la meciurile din campionatu Romaniei :P

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Editat: Moderatorii

IONUTZ-CIPRIAN28.05.2007 16:01

Asta nu m-a prea convins in sezonul trecut!!

ultras4steaua28.05.2007 17:26

Uitati aici un gol frumos marcat de Gurita in sezonul 2004-2005

.
costy_k1_G.28.05.2007 17:28

Wawww Gurita la Steaua cel mai mare atacant roman wawww am sa dau baeram in seara asta da glumesc cred ca o sa infunde banca de rezerve

Danny28.05.2007 17:42
Wawww Gurita la Steaua cel mai mare atacant roman wawww am sa dau baeram in seara asta da glumesc cred ca o sa infunde banca de rezerve

nu chiar o sa o infunde ....... o sa intre in meciurile astea din campionatu Romaniei cand obosesc atacanti astia tari ( Badea Dica ) sau cand e cineva accidentat ( Bate in lemn ) .

vlad7528.05.2007 17:57

Gurita este un jucator sufletist.(ca si Banel)Diferenta este ca Gurita este mai cerebral decat o gramada de vedete cu harfe de la Steaua.Bostina ma bucur din suflet ca pleci.Daca aveai si tu sufletul lui Gurita(care apropos are probleme cardiace)erai tare !Din neferecire parca te vad si acum cutreierand Mallul cu Carlos la agatat de femei.Gurita prea tarziu pentru tine la Steaua.De mult treabuia sa vii in Ghencea.Te-am admirat dintotdeauna pentru efortul tau depus pe teren.

r.ochirosii28.05.2007 18:11

FRATILOR ACUM 2 MINUTE AM VAZUT PE SPORT.RO "SUPER TRANSFERUL Stelei RAPIDISTUL Valentin BADOI" !!!!!!!!!!!!!!

White_R28.05.2007 19:32

Un transfer bun alaturi de Neaga .Pitzurca intr-o vreme l-a analizat cu creierasu lui si zicea ca nu e de Steaua . intr-un fel avea dreptate, la Steaua din trecut nu avea loc dar uita prezentu ca la Steaua pe care o antrena el juca pampalica Stoica sau falemi si pe langa ei avea loc destul .

IzzI28.05.2007 19:52
SUPER TRANSFERUL Stelei RAPIDISTUL Valentin BADOI
nu ma deranjeaza ca vine Badoi , e un jucator bunicel...dar tare mi-e teama ca o sa infunde banca de rezerve...
vanfootball28.05.2007 20:20

Badoi, pe banca??? O sa-i ia locul de titular Banel?:)

zloty28.05.2007 20:35
Badoi, pe banca??? O sa-i ia locul de titular Banel?:)

stai linistit Banel joaca orice ar fi , si portar o sa intre daca e nevoie , daca si asta a ajuns cica pilon de baza la Steaua inseamna ca e rau

toxic310028.05.2007 21:12

Poate ca ne trebuia si un jucator d-asta care e considerat de toti "terminat " sau "pensionat"(ma refer la Gurita constanteanul,ca parca vad ca pana postez eu il achizitionam si pe Gurita timisoreanul sau ghetafistul)"...de obicei ei sunt cei care dau totul pe teren ca sa arate ca nu e chiar asa cum zice lumea.Urmeaza sa vedem daca ntra in "planul lui Oli".Ii urez succes..macar sa dea el 'jde goluri 2 sezoane sau cat o sta pe aici...

Ank_fan_badea_steaua29.05.2007 07:32

mdea.........nu zik ca Gurita nu e bun dar.....cred ca de la Steaua mai lipsesc jucatori de 40 ani....."domnu" Gigi Becali duce numai jucatori de 31-35 ani......pentru mine cel mai bun trensfer va fi Neaga!!

bugdan_steaua29.05.2007 13:01
stai linistit Banel joaca orice ar fi , si portar o sa intre daca e nevoie , daca si asta a ajuns cica pilon de baza la Steaua inseamna ca e rau

ce morti mati ma ai cu Banel ., esti rasist bulangiule|???

alice4steauaBUC29.05.2007 13:21

@bugdan_steaua

De ce esti asa recalcitrant?mie nu mi s-a parut ca omul ar fi zis ceva din acre sa reiasa ca e rasist!

On topic: Acelasi lucru ca si in cazul Badoi sa-l lasam sa joace sa-l vedem la munca si apoi venim cu argumente pro sau contra!

negoita_mircea_marian29.05.2007 22:01

Banel va juca pe postul lui de mijlocas dreapta,in sfarsit,si badoi dak nu vine contra va juca fundas dreapta...ce-i asa greu...??in orice caz echipa de la anul a Stelei ar tre sa arate cam asa:

Vatca-Contra(Badoi),Goian(Baciu),Radoi(Ghionea),Nesu(P.Marin)-Paraschiv,

O.Petre(Lovin),Nicolita,Dica(Elton,cred in continuare ca micutul va ramane la Steaua)-Neaga(Gurita),Badea(Iacob)...plus aia de la Jiu,pintilii e bistvali,sau cum il cheama pe celalalt...care nu stiu unde joaca,sincer...

TRANSFERURI:Vatca,Badoi,Contra,Bistvali,Pintilii,Neaga,Gurita si sper din suflet Buga,un super jucator si l-as considera ca pe un transfer dak ramane pe Elton...

Bai fratilor,dak pleaca Elton nu uitati ce ati promis....REVOLUTIEEEEEEEEEEEEEEEE...va vreau pe toti in piata sa scandati contra lu Becali si pro Elton,macar sa vada micutul kt de iubit este...

danielcristian29.05.2007 22:24

Mamaaaa ce l-ai pocit pe asta! Tre' sa-i dai un miel cat un vitel de mare... E BICFALVI frate ,nu Bistvali ! :lol: :lol: :lol:

axl2330.05.2007 04:28
De asemenea, voi lupta ca sa arat ca nu sunt un fotbalist terminat.

hm, parca nu suna prea incurajator. nu-l consider un transfer reusit, sper sa ma insel. il preferam pe Anca, e mult mai vulpoi si mai in forma.