FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre concursurile de pronosticuri/ editia 2007/2008. Sugestii, reclamatii, orice fel de probleme.

Virgil28.05.2007 10:25

Incepând cu campionatul urmator al Ligii 1,ne-am gândit ca la concursurile noastre de pronosticuri,sa participam dupa un nou regulament.Noutatile ar fi urmatoarele :

-în loc de un concurs lung format din tur si retur,ne gândim sa facem doua concursuri distincte si mai usor de dus.

-ca si intr-o cursa ciclista,cine nu se prezinta la startul unei etape,va fi abandonat.

-primii trei clasati în fiecare etapa,vor primi bonusuri in puncte.Locul 1 = 3 puncte;locul 2 = 2 puncte;locul 3 = 1 punct.

-meciul colorat va fi punctat astfel : 2 puncte atunci cand se foloseste un singur semn ; 1 punct,cand se folosesc 2 semne.

In continuare va rugam pe voi sa faceti observatii in legatura cu cele de mai sus (daca e cazul) si sa veniti cu idei noi.

calin_meduzu29.05.2007 07:59

Hai totusi cine nu participa la 2 etape consecutive,sa fie scos din concurs...poate la unii(cum sunt eu,de ex.),le mai cade netu 5 zile,si nu apuca sa puna,atunci ce vina avem astia ca noi?

Deci care nu participa 2 etape consecutiv,iese din cursa,si ramane numai pentru clasamentul de etapa...

criminalu200529.05.2007 10:02

noul regulament mi se pare ok cu mentiunea ca eu nu sunt de acord cu abandonarea nici unui concurent deoarece ar fi mai interesant sa participe 100 decat 20 cat am ramas pana la final.multii au punctat si au jucat dupa cateva etape si daca li se intocmea un clasament erau in primii 50 lejer.cazul cucu de ex la Liga 1.regula cu dubla este ok dar chiar am putea imprumuta regulile ciclismului cu punctajele.sunt un fan al turului frantei si daca mai exista cineva care ar putea scrie jucatorii am putea merge pe victoria echipei sau chiar a jucatorilor si in turul frantei.asadar Liga 1 restructurata in 2 campionate ale noastre tur retur, iar eu propun Cupa UEFA si Champions League separate, de la inceput din tururile preliminare.astept un raspuns din partea voastra in legatura cu toate parerile mele.

apropo multumim pentru sansa de a pronostica intr-un cadru oarecum select si sper ca imi voi primi premiul care l-am ales cat mai curand(am discutat deja cu un moderator).in limita timpului disponibil as putea chiar sa ajut si eu la orice concurs...

IONUTZ-CIPRIAN29.05.2007 14:41
Hai totusi cine nu participa la 2 etape consecutive,sa fie scos din concurs...poate la unii(cum sunt eu,de ex.),le mai cade netu 5 zile,si nu apuca sa puna,atunci ce vina avem astia ca noi?

Deci care nu participa 2 etape consecutiv,iese din cursa,si ramane numai pentru clasamentul de etapa...

Aceeasi problema,ori cade netul ori pleci din localitate,de nevoie,sau in concediu!!

calin_meduzu29.05.2007 19:56
noul regulament mi se pare ok cu mentiunea ca eu nu sunt de acord cu abandonarea nici unui concurent deoarece ar fi mai interesant sa participe 100 decat 20 cat am ramas pana la final.multii au punctat si au jucat dupa cateva etape si daca li se intocmea un clasament erau in primii 50 lejer.cazul cucu de ex la Liga 1.regula cu dubla este ok dar chiar am putea imprumuta regulile ciclismului cu punctajele.sunt un fan al turului frantei si daca mai exista cineva care ar putea scrie jucatorii am putea merge pe victoria echipei sau chiar a jucatorilor si in turul frantei.asadar Liga 1 restructurata in 2 campionate ale noastre tur retur, iar eu propun Cupa UEFA si Champions League separate, de la inceput din tururile preliminare.astept un raspuns din partea voastra in legatura cu toate parerile mele.

apropo multumim pentru sansa de a pronostica intr-un cadru oarecum select si sper ca imi voi primi premiul care l-am ales cat mai curand(am discutat deja cu un moderator).in limita timpului disponibil as putea chiar sa ajut si eu la orice concurs...

Mie nu mi se pare interesant sa tin in clasament unii oameni care nu participa 10-20 etape consecutive,si care participa doar cand isi amintesc...ai intrat in hora,joci pana la capat,nu mai poti,asta e...lasi pe altii care se tin de treaba...Sa stii ca si eu l-am remarcat pe cucu,dar conform regulamentului,nu am putut face nimic,motiv pentru care v-am si cerut parerile voastre,sa veniti cu sugestii cum v-ar placea sa fie noul regulament.

crist3a03.06.2007 07:46

e ok faza cu 2 etape dar cu o singura sugestie...sa nu fie scosi cei care sunt in top 50 sau cei care au 5 etape consectuvie de pronosticuri

calin_meduzu03.06.2007 19:08
e ok faza cu 2 etape dar cu o singura sugestie...sa nu fie scosi cei care sunt in top 50 sau cei care au 5 etape consectuvie de pronosticuri

Nu ai cum...este valabil pentru toti,indiferent de pozitia sa in clasament si indiferent de cate etape consecutive a participat...si mi se pare normal,nu crezi?chiar daca este primul sau ultimul in clasament,cine nu pune 2 etape consecutive,iese din joc...

calin_meduzu08.06.2007 18:39

Da chiar nu mai vine nimeni cu nici o propunere despre cum v-ar placea sa fie noul regulament?hai ma,ca doar nu-i asa greu...macar astia care ati participat constant la ultimele 8-12 etape,ca am fost vreo 15-18 care am pus fara intrerupere,faceti-ne munca mai usoara cu regulamentul...

Multumim.

Virgil08.06.2007 18:44

Fotbalul e in vacanta. Lumea intra mai rar pe forum.

Stryker08.06.2007 20:22

Eu as propune un concurs cu meciuri din diferite campionate din europa gen germania, anglia, franta, spania, italia, portugalia si altele...s-ar putea face o selectie de meciuri din ele poate vreo 25-30 pe saptamana, da nu stiu cata lume ar fi interesata de asa ceva...

In legatura cu noile reguli...mi se par ok da totusi nu inteleg urmatoarea...:

-meciul colorat va fi punctat astfel : 2 puncte atunci cand se foloseste un singur semn ; 1 punct,cand se folosesc 2 semne.

In acest caz nu vad de ce ar mai baga cineva dubla colorata...

Virgil10.06.2007 16:18

In acest caz nu vad de ce ar mai baga cineva dubla colorata...

Observatia e corecta.Textul regulamentului va fi urmatorul :

3 puncte atunci cand se coloreaza un singur semn;2 puncte cand se coloreaza doua.