E bun jucatorul acesta pentru viitorul Stelei,insa nu are cum sa joace in CL. Cei care se ocupa de transferuri sunt niste imbecili,in acest moment trebuie adusi la Steaua jucatori care au confirmat in campionat si poate si in Cupa UEFA,fie ca sunt straini sau romani.
Il aud ieri pe nebunul de Becali "vreau finala de CL',doamne cat de tampit poate sa fie,pai trebuie sa investesti minim 100 milioane dolari ca sa poti sa ajungi acolo,el nu stiu daca a investit 15 milioane de cand e la Steaua,mai ales ca e pe profit de 2 ani.
Bicfalvi e jucator pentru campionat,poate s-ar intelege bine cu Ochirosii,pentru ca jucatori "cu experienta" si blazati avem destui.
Mie imi e din ce in ce mai clar ca Steaua vrea sa faca din nou act de prezenta in CL si se pregateste o iesire rapida din grupe dupa care vom gasi scuzele obisnuite ca sunt echipe puternice,bugete mai mari etc. De ce spun asta? pentru ca profilul jucatorilor adusi sau care vor veni nu este de Europa,ci de campionat intern. Cum sa faca fata in CL alde Gurita(100.000 euro a costat),vatca,szekely,bicfalvi. Poate doar rica Neaga,si nici el nu a prins aceasta competitie. Ne facem de ras cu aceste transferuri,desi poate unii o sa confirme,acesti jucatori nu pot sa creasca semnificativ nivelul echipei,deci trebuie sa ne bazam cam pe aceeasi oameni.
Nu-mi vine sa cred ca pechinezii sau crapizii cauta fosti internationali sau jucatori tineri straini intre timp ce noi transferam juniori de la echipe retrogradate si jucatori mediocri de la echipe de la mijlocul clasamentului. Celalate cluburi incearca sa se modernizeze din toate punctele de vedere,sunt deschise catre public,se popularizeaza si pentru posibili jucatori si pentru suporteri,la noi se face numai ce vrea Jiji,nu este patronat,e dictatura. Vrem,nu vrem,suntem la pamant si spiritul stelist e pe cale de disparitie,poate doar suporterii mai simt ceva pentru acest club.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.