FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

L-au luat pe Bicfalvi (GSP)!

fcsteaua.ro27.05.2007 23:17

Ieri, Steaua și Jiul au ajuns la o înțelegere în privința trecerii în Ghencea a mijlocașului Eric Bicfalvi (19 ani).

"În principiu am bãtut palma, urmeazã sã perfectãm actele. Am discutat deocamdatã doar despre Bicfalvi, va urma probabil și Teușan", a spus Alin Simota, patronul "minerilor".

Bicfalvi, care a jucat în acest sezon 16 meciuri pentru "mineri", între care 11 ca titular, va participa cu echipa naționalã a României Under 19 ani, antrenatã de Florin Cheran, la turneul final din Elveția

Brigante27.05.2007 23:54

Stie cineva ceva de baiatul asta ? Cum joaca ?

vanfootball28.05.2007 00:13

Mi-a placut la meciul cu noi, se misca bine pustiu'. In plus, joaca in Nationala U19. E bine ca mai luam si jucatori de perspectiva.

zloty28.05.2007 04:57

in sfarsit un transfer bun ,credeam ca o sa urmeze o imbatranire a echipei , dupa ce a venit guritza , sper sa faca treaba asta , daca l-am lua si pe Iacob de la corvinul ar fi perfect

Danny28.05.2007 05:54
in sfarsit un transfer bun ,credeam ca o sa urmeze o imbatranire a echipei , dupa ce a venit guritza , sper sa faca treaba asta , daca l-am lua si pe Iacob de la corvinul ar fi perfect

Ar fii si mai perfect daca il ia pe Neaga fust stelist , era cel mai bun atacant din echipa atunci .... sper ca si acum

Danny28.05.2007 05:59

da asta e roman ??:D oricum yo cred ca nu e un transfer reusit .....ca asta e un mijlocas ff ofensiv , mai bine il aduceau direct pe Neaga si gata :)

predatorpulse728.05.2007 06:02

E bun jucatorul acesta pentru viitorul Stelei,insa nu are cum sa joace in CL. Cei care se ocupa de transferuri sunt niste imbecili,in acest moment trebuie adusi la Steaua jucatori care au confirmat in campionat si poate si in Cupa UEFA,fie ca sunt straini sau romani.

Il aud ieri pe nebunul de Becali "vreau finala de CL',doamne cat de tampit poate sa fie,pai trebuie sa investesti minim 100 milioane dolari ca sa poti sa ajungi acolo,el nu stiu daca a investit 15 milioane de cand e la Steaua,mai ales ca e pe profit de 2 ani.

Bicfalvi e jucator pentru campionat,poate s-ar intelege bine cu Ochirosii,pentru ca jucatori "cu experienta" si blazati avem destui.

Mie imi e din ce in ce mai clar ca Steaua vrea sa faca din nou act de prezenta in CL si se pregateste o iesire rapida din grupe dupa care vom gasi scuzele obisnuite ca sunt echipe puternice,bugete mai mari etc. De ce spun asta? pentru ca profilul jucatorilor adusi sau care vor veni nu este de Europa,ci de campionat intern. Cum sa faca fata in CL alde Gurita(100.000 euro a costat),vatca,szekely,bicfalvi. Poate doar rica Neaga,si nici el nu a prins aceasta competitie. Ne facem de ras cu aceste transferuri,desi poate unii o sa confirme,acesti jucatori nu pot sa creasca semnificativ nivelul echipei,deci trebuie sa ne bazam cam pe aceeasi oameni.

Nu-mi vine sa cred ca pechinezii sau crapizii cauta fosti internationali sau jucatori tineri straini intre timp ce noi transferam juniori de la echipe retrogradate si jucatori mediocri de la echipe de la mijlocul clasamentului. Celalate cluburi incearca sa se modernizeze din toate punctele de vedere,sunt deschise catre public,se popularizeaza si pentru posibili jucatori si pentru suporteri,la noi se face numai ce vrea Jiji,nu este patronat,e dictatura. Vrem,nu vrem,suntem la pamant si spiritul stelist e pe cale de disparitie,poate doar suporterii mai simt ceva pentru acest club.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

costy_k1_G.28.05.2007 06:36
da asta e roman ??:D oricum yo cred ca nu e un transfer reusit .....ca asta e un mijlocas ff ofensiv , mai bine il aduceau direct pe Neaga si gata :)

E un transfer reusit pentru. ca nu comenteaza daca sta pe banca ceia ce e bine in urmatorii 2 pana mai evoluiaza si el,trebuie sa mai aduca cam 5 jucatori tineri...parerea mea.

ariell28.05.2007 06:37

Achizitionarea unor jucatori tineri, de perspectiva, cred ca este un lucru bun.

Normal ca ne dorim si transferarea unor jucatori cu ajutorul carora sa facem fata in competitiile externe, dar cred ca trebuie acordata atentie si viitorului, sunt jucatori tineri de perspectiva care acum nu ar face fata unor confruntari cu echipe de calibru insa in 2-3 ani situatia s-ar putea schimba si pentru aceeasi pustani care ii luam acum s-ar plati mult mai mult decat s-a platit acum.

Daca l-ar mai lua si pe pustiul de la Corvinul exista posibilitatea configurarii unui viitor nucleu de jucatori valorosi si era sa ma ia gura pe dinainte si sa spun crescuti in spiritul si traditia valorilor Steliste, numai ca nu stiu daca se mai poate spune asa ceva la ora acuala, dar speranta moare ultima.

Una peste alta este un lucru bun, poate singurul lucru bun pe care il face actuala echipa manageriala a Stelei...

Kiti18428.05.2007 08:14

am vazut cateva meciuri in care pustiul a jucat,inclusiv meciul cu noi si pot spune ca este intradevar un jucator de perspectiva.Problema e ca pustiul ca si Ochirosii cu Olitoiu oe banca or sa ajunga fundasi dak or sa joace mult la Steaua sau poate chair portari.A venit si Gurita pe care vrem nu vrem il stim de atatia ani la TV...cred ca s a luat exemplul echipelor rivale din capitala cu Ganea.A stat Berbecalii si a avut o viziune cum ca juca el un rol important de mascarici intr un film,cum il ovationau toti,cum striga lumea in gura mare:Tu A tot stiutorule,a tot stapanule,Invatane cu inteligenta ta,biciuestene pentru greselile noastre...!Si el spunea:Baaa hahalereloorrr pe voiii...va pedepsesc si va dau eu afaarraa jucatorii aia bunii care ii iubiti voi adik pe ala cu imnu frumos,francezul ala si pe circarul ala mic care se misca prea repede si nuuu pot eu sa procesez cum se misca in teren si aduc unii mai lenti ca sa inteleg si eu cum sta treaba in teren.Ca ce stitiii voi?!?!?Dak se miscaaa mai incet am si eu timp sa ma gandesc ce schimbari sa faca Oli care este comandantul meeeuu.Sunt atatia jucatori de valoare la preturi rezonabile,am avut doi,ne am debarasat de ei intr un mod strict becalian(primitiv).Visam cum Steaua se ridica in Europa cu:MM,Dica,Mirel,Thereau,Elton....3 au plecat si cred ca dak incepem sa strigam:Dica Dica!Or sa il dea si pe el afara ca e prea slab si prea mult iubit!Steaua e in decadere indiferent de transferurile care se vor face.Inainte de a incheaia v as ruga sa va mai uitati odata la prezentarea aia lunga a lui Elton de pe Youtube. ca sa vedeti ca cel care putea primul REGE strain a fost luat si tarat ca o carpa in acest campionat submediocru si mizer de niste oameni fara scrupule!Forta MM!Forta Dica!Forta Elton!Forta Steaua!

vasilestelistul28.05.2007 09:13

ii un jucator tanar si sper sa fie de bun augur acest transfer

FORZA STEAUAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

SSK28.05.2007 10:33

Pe vremea lui Mihai Stoica, Steaua a parut destul de activa in ce priveste transferurile de tineri jucatori de perspectiva. Bicfalvi continua, se pare, aceasta linie.

Eu astept insa cu mare nerabdare ca barem cateva din aceste transferuri sa confirme, si ca toti acesti titulari ai selectionatelor "mici" ale Romaniei sa evolueze catre selectionata mare! Altfel, avem o problema.

the_punk8128.05.2007 10:51
Mi-a placut la meciul cu noi, se misca bine pustiu'. In plus, joaca in Nationala U19. E bine ca mai luam si jucatori de perspectiva.

Il cunosc personal pe Bicfalvi...garantez pentru el...numai sa nu se piarda in viata din Bucuresti...asta e singura problema...in schimb, e un talent innascut!

AmuntBoy28.05.2007 11:27

e bun baiatul

chiar eu am deschis un topic in urma cu 6-8 luni cand l-am vazut pentru prima data la Jiul si apoi la un amical cu Moldova

Sper sa mai promoveze 1-2 de la SteauaII si imrpeuna cu Bic si Ochi sa avem schimbul de maine rezolvat

Dar e timpul sa cumparam si pentru Liga

Gurita si Bicfalvi nu pot juca in Liga in anul asta daca vrei sa nu te faci de ras

Aia 3 de care se vb sunt buni pentru Liga: Neaga , Contra si Badoi

dar mai trebuiesc

Danny28.05.2007 15:41
ii un jucator tanar si sper sa fie de bun augur acest transfer

FORZA STEAUAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dc vreti ma jucatori tineri ??:-/ nu ganditi bine , normal e mai bine sa iei un jucator mai la 26 de ani cam asa ca are mai mult experienta in fotbal ;) nu ati vazut la AC Milan ca decat kaka are sub 30 de ani .....

ariell28.05.2007 17:10
Dc vreti ma jucatori tineri ??:-/ nu ganditi bine , normal e mai bine sa iei un jucator mai la 26 de ani cam asa ca are mai mult experienta in fotbal ;) nu ati vazut la AC Milan ca decat kaka are sub 30 de ani .....

As vrea sa te intreb daca ai vazut cum a jucat Arsenal anul trecut, si daca nume ca Fabregas, Walcot, Traore si inca cativa iti spun ceva ?In ciuda varstei lor, au jucat cu o echipa de pustani si au facut spectacol, asa ca faza cu jucatori cu varsta de peste 26 de ani care sa aiba experienta nu cred ca are nici o acoperire.

Apropos Fabregas nu stiu daca are 21 de ani, iar jijel Coman are mai bine de 26, da experienta sufletu', :D

Recunosc ca e absurd sa il compari pe Coman cu Fabregas, :D

w3bmaster28.05.2007 18:22

Nu stiu cine e acst jucator dar daca se tot cumpara jucatori tineri am si eu o sugestie

TORJE TORJE TORJE TORJE

White_R28.05.2007 19:11

De asta a auzit lumea la fel de mult ca de orice suporter . Il cunoaste doar familia si prietenii . Tot mai mult se intareste ideia ca la Steaua nu exista un profil de jucator , nu conteaza vvaloarea . Daca si asta e de Steaua cine nu e? De fapt e de Steaua ca doar la Steaua joaca si saba sau Stancu sau un jijel Coman .

Flaviu8628.05.2007 19:32

foarte talentat pustiul! pe langa el mai sunt cativa jucatori sub 19 ani foarte buni,si ROMANI (poate aude ciobanu'). nu zic acuma sai luam pe toti, dar eu unu i-as urmari continuu, sau i-as lua pentru echipa a 2,ca tot ziceau sefii ca vor sa o bage pe Steaua 2 in liga2

ANDREIUT8328.05.2007 19:36

steag3 steag3 steag3 steag3 steag3 steag3 steag3

E BUN TRANSFERUL.E TANAR SI PROMITE.......ATI UITAT CUMVA DE Ochirosii?

FORZA STEAUAAAAAA!!!!!!!!!!!

aburici28.05.2007 19:45

foarte bun transferul... cu cat mai multi jucatori tineri crescuti la Steaua, cu atat mai bine...

O-Ne29.05.2007 12:42

Dupa Iosif Vigu, Daniel Prodan, Tibi Csik, Zoltan Ritli acum a venit randul unui alt satmarean la Steaua - Eric Bicfalvi. Sper sa confirme la Steaua nu asa cum a facut-o Radu Chiorean care a fost o deceptie.

Bafta Eric.

FORZA Steaua !!!

onyx29.05.2007 14:28

Informeaza-te citi tineri are Milan in lot, inainte sa critici.

danielcristian29.05.2007 15:58

L-am vazut azi pe Eric la sport.ro si mi-a lasat o impresie buna,e modest si interesat doar la a face cariera.Ramane sa il vedem si pe teren ce stie.

Danny29.05.2007 16:12
Informeaza-te citi tineri are Milan in lot, inainte sa critici.

o avea in lot jucatori tineri , da cand a jucat cu Manchester decat kaka avea sub 30 de ani , asta a zis comentatoru nu yo :P