FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ogararu merge in Liga Campionilor

fcsteaua.ro27.05.2007 14:47

Ajax Amsterdam a invins cu scorul de 3-0 pe AZ Alkmaar in returul play-off-ului pentru Liga Campionilor (in tur 1 - 2).

Prin aceasta victorie, Ajax si-a asigurat un loc in Divizia Campionilor.

Felicitari George si mult succes in continuare !

SteauaToronto

ultras_florin2027.05.2007 15:57

Ajax va juca in turul 3 preliminar al Ligii,unde va fi cap de serie.

N-ar fi rau sa joace cu Dinamo.

Forza Steaua.

SebaSS27.05.2007 17:07

Si poate joaca cu dinamuuie in turul 3 :)

shack3r27.05.2007 17:46

Mai tineti minte anul trecut?Era un reportaj pe Pro TV parca si,inainte de turul 3 preliminar din Liga Campionilor,jucatorii Ajaxului urau mult succes stelistilor si sperau sa se intalneasca in grupele CL.

Erau atat de siguri de calificare incat aproape ca radeau de noi,insa Steaua a fost cea care s-a calificat in grupe,iar ei au ramas in Cupa UEFA.

potra27.05.2007 18:38

mi-e dor de Oga...si mi-ar place sa vina inapoi...ca nimeni nu mai arunca de la margine ca el :P

si daca e sa joace cu Dinamo sper sa-i bata de sa le iasa toti spartanii pe nas

alice4steauaBUC27.05.2007 19:06
si daca e sa joace cu Dinamo sper sa-i bata de sa le iasa toti spartanii pe nas

Eu as zice sa le iasa prin alta parte spartanii :lol:

On topic:ma bucur pentru Ogararu....sper sa faca treaba buna...si poate cine stie..intr-o zi il vom avea din nou la Steaua!

kristina_steaua_4_ever27.05.2007 20:20

Le doresc mult succes pentru ca printre ei se afla o stea din galaxia noastra..Oga..t iubim:D...forzza Steaua fularsteau2

cryu27.05.2007 20:26

Bravo Ogararu... sper sa ne intalnim in grupe in UCL sau sa joace cu Dinamo in turul 3 sa ii zdrobeasca :))

AndreyCor27.05.2007 20:41

sa vedem daca va juca in cl ce scuza o sa mai aiba piti sa nul convoace si sa ia la nationala pe postul lui petarde gen badoi si contra...

ThereauRistul27.05.2007 23:57

FELICITARI George...TE ASTEPTAM PE Ghencea IN GRUPE,LA UN DUEL Steaua-Ajax...

costy_k1_G.28.05.2007 06:32
sa vedem daca va juca in cl ce scuza o sa mai aiba piti sa nul convoace si sa ia la nationala pe postul lui petarde gen badoi si contra...

Daca o sa mai faca presa presiune lui Piti nu o sa vina in veci Ogararu la nationala...

AndyQ28.05.2007 10:20

Problema lui nea Piti tine mai mult de onoare si ingamfare. Inca nu cunoastem modul in care a plecat el de la Steaua, amiabil sau nu, dar dupa incapatanarea neselectionarii stelistilor sau fostilor stelisti, tind sa cred ca n-a fost prea roz despartirea.

Ma bucur pentru Ogararu, pentru ca e baiat serios si arata ca merita la Ajax, lucru confirmat si de faptul ca a trecut in postura de titular in multe meciuri ale lancierilor.

Asteptam reactia lui Piturca dupa participarea in CL a celor de la Ajax pentru ca nu-l prea vad pe Ogararu la reprezentativa pana atunci.

SSK28.05.2007 10:34

Bravo, George! Mult succes!

Dragoshel28.05.2007 12:18

Brago George , multa bafta si sa faci o fta buna in meciuri :)

potra28.05.2007 14:27
Problema lui nea Piti tine mai mult de onoare si ingamfare. Inca nu cunoastem modul in care a plecat el de la Steaua, amiabil sau nu, dar dupa incapatanarea neselectionarii stelistilor sau fostilor stelisti, tind sa cred ca n-a fost prea roz despartirea.

e nu poti sa zici chiar ca nu avem oameni la nationala....daca e sa o luam asa avem mai multi ca rapidu

w3bmaster28.05.2007 18:25

Succesele oricarui fost jucator Stelist sunt apreciate

Bravo Ogararu sa ne intalnim in grupe

Astristul28.05.2007 21:57

FELICITARI Ogararu! Te asteptam sa revii pe Ghencea, dar doar ca spectator. Nu as vrea sa intalnim Ajax nicaieri. Este o echipa cu romani si nu imi doresc sa infruntam o echipa cu romani.