FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gurita semneaza luni cu Steaua (OLS)!

fcsteaua.ro27.05.2007 14:16

Presedintele CA al FC Farul, Gheorghe Bosanceanu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca negocierile privind transferul atacantului Mihai Gurita la Steaua au fost finalizate, jucatorul urmand sa semneze, luni, contractul cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Am ajuns la o intelegere in privinta transferului lui Gurita, care maine va semna cu Steaua. Nu vom primi un jucator la schimb, ci o suma de bani, care nu este nici mare, dar nici mica. M-am gandit mai mult la sansa jucatorului de a juca la 34 de ani in Liga Campionilor, decat la bani", a declarat, duminica, Bosanceanu.

Farul solicita pentru Mihai Gurita 500.000 de euro, insa surse apropiate gruparii constantene sustin ca suma care va fi incasata de la Steaua este mai mica.

Vineri, atacantul afirmase ca va semna cu Steaua un contract pe un sezon si jumatate, maximum doua, urmand ca dupa terminarea acordului cu "ros-albastrii" sa revina la Farul pentru a-si incheia cariera de jucator sau pentru a prelua o functie in cadrul clubului.

strezahuzum27.05.2007 20:20

Senzational, extraordinar, magnific.

Imi lipsesc cuvintele pentru a-mi exprima incantarea la gandul ca Steaua a scapat de loserul ala de Thereau (22 de ani cu tatuaje si care mai era si francez) ca sa-l aduca in schimb pe vedeta de 34 de ani de la Farul, Guriitaa !!

Din surse confidentiale va informez ca Mourinho a suferit deja o cadere nervoasa la aflarea acestui transfer. Mourinho oferise deja 100 de milioane de euro plus Drogda si Terry, dar Gurita a zis ca nu se duce la litfele alea necredincioase ! Iar Capello se gandeste serios sa-si dea demisia, pentru ca fara Gurita sansele Realului in urmatorul sezon sunt zero barat.

danielcristian27.05.2007 20:29
Senzational, extraordinar, magnific.

Imi lipsesc cuvintele pentru a-mi exprima incantarea la gandul ca Steaua a scapat de loserul ala de Thereau (22 de ani cu tatuaje si care mai era si francez) ca sa-l aduca in schimb pe vedeta de 34 de ani de la Farul, Guriitaa !!

Si nici freza lui nu prea era de incredere... :roll:

erhy27.05.2007 21:35

Wow!Steaua a dat lovitura pe piata transferurilor cu acest super atacant de numai 34 de ani.Are tot timpul sa progreseze jucand in Liga Campionilor si mai e si roman,iar din cate stiu Gurita e si un bun crestin...

jcd27.05.2007 23:58

Stire de ultima ora! La aflarea vestii ca Gurita a semnat cu Steaua, suporterii infuriati ai Stelei Rosii Belgrad au incendiat sediul clubului si celebrul lor stadion... Ave Gurita! Sa-i dam totusi o sansa. Nu are nici o vina pentru prostia ciobanului si a oitei sugatoare de.... Oli.

vanfootball28.05.2007 00:07

In momentul de fata nu avem niciun jucator ajuns la maturitate din toate punctele de vedere si e ceea ce a lipsit Stelei. In '86 i-am avut pe Iordanescu, Tudorel Stoica, Boloni, la mijlocul anilor '90 pe Lacatus sau Rotariu. 2-3 jucatori cu experienta si ambitie (Gurita, Contra...) nu ar strica, ar fi un mare avantaj in momentele de criza, cand unii jucatori actuali cedeaza, inclusiv capitanul echipei, Radoi.

E o achizitie buna in acest moment.

Bafta, Gurita!

bodanelu28.05.2007 06:39

@vanfootball un jucator cu experienta e unul care a jucat afara destul de mult... dar ce exprienta are Gurita, care a jucat la suceava, Galati si Farul?

Contra da, poti spune asta despre el, dar despre Gurita.. mai putin..

costy_k1_G.28.05.2007 06:40

Daca vine sa munceasca ci nu sa ia banii e bine pentru banca de rezerve si de ce nu sa joace si el 20 de min.

vanfootball28.05.2007 10:45

@bodanelu

"In momentul de fata nu avem niciun jucator ajuns la maturitate din toate punctele de vedere si e ceea ce a lipsit Stelei."

Conteaza faptul ca a jucat 250 de meciuri in Divizia A la echipe bune. E mai experimentat Neaga, ca a jucat la arabi si asiatici? Nu cred. Radoi si Dica au experienta, dar nu au maturitate. Gurita va compensa deficientele astea.

bodanelu28.05.2007 11:28

ai dreptate..

Dragoshel28.05.2007 12:17

Sa vine si asta... joaca 1-2 meciuri si alea in aceasta vara de pregatire, se accidenteaza , apoi la Bologna apoi cand revine mai joaca tot 1/2 meciuri si alea 10-20 de minute si se retrage din fotbal:)

Nu stiu de ce nu mizeaza pe tinerele talente..........

SSK28.05.2007 13:32

Cam multe comentarii rautacioase la adresa lui Gurita. N-o fi el un atacant pur sange, da' nici nu merita ironizat pentru ca a plecat Thereau sau ca nu mai are 22 de ani. Gurita vine la Steaua nu ca titular (cred), ci ca o varianta de final de meci, fiind un atacant cu experienta (gen Ganea sau Viorel Moldovan, chiar daca nu de calibrul lor).

Daca nu am amesteca merele cu perele si nu le-am compara intre ele, n-ar mai aparea astfel de comentarii.

Bafta, Gurita!