Fostul manager i-a luat din nou apãrarea lui Elton și a ținut sã-i atace pe Becali și pe Olãroiu.
Invitat vineri searã la emisiunea Agentul VIP, de la Antena 2, Mihai Stoica a ținut sã trimitã sãgeți în direcția lui Cosmin Olãroiu și a lui Gigi Becali. Motivul? Brazilianul Elton, despre care Oli spusese: "Ce mari realizãri a avut pînã acum? Am cîștigat doar un meci cu el, cu FC Argeș. Poftim, cu Dinamo a fost cel mai bun? Da? ªi am luat 4 goluri, a urmat apoi și partida de la Bistrița".
"Cine îl atacã sã ia statistica meciului"
MM n-a fost de aceeași pãrere și i-a dat replica tehnicianului din Ghencea. "Cum poate cineva sã spunã cã la meciul cu Dinamo n-a fãcut nimic și cã a fost cel mai slab de pe teren? Cine spune asta... Pãi, sã ia statistica statistica meciului și o sã vadã acolo cã din 19 acțiuni de poartã pe care le-a avut Steaua nu mai puțin de 18 au fost create de Elton. E puțin? Eu zic cã nu", a spus MM cu trimitere directã la Oli.
Apoi, fostul manager și-a îndreptat tirul spre Gigi Becali, care declarase: "Elton nu e fotbalist, e un circar și eu n-am nevoie de circari la echipã". "Eu continuu sã cred cã Elton este, de departe, cel mai bun fotbalist care a venit sã joace în România. Are vitezã, tehnicã de excepție, multe, foarte multe calitãți".
ULTIMUL DIALOG MM-BECALI DINAINTEA DESPÃRÞIRII
Mihai Stoica: "Gigi, nu mai poți continua sã te bagi în halul ãsta peste antrenor!"
Gigi Becali: "Ba, uite cã am sã pot!"
Mihai Stoica: "Eu nu pot sã stau sã asist cum distrugi tu Steaua, trimițînd ordine și bilețele antrenorului pe cine sã bage, pe cine sã scoatã din teren"
Gigi Becali: "O sã vezi tu cum o sã distrug eu echipa în ultimele 8 etape, cînd o sã mã implic ca lumea și pariez cã Steaua va termina pe locul 2"
79 de zile a stat Elton în România, timp în care a jucat 9 meciuri pentru Steaua, a marcat un gol și a reușit sã fie cel mai adulat fotbalist al roș-albaștrilor
6,50 este media notelor lui Elton, fiind pe locul 3 în topul steliștilor, dupã Dicã (6,72) și Thereau (6,64)
"Elton la Urziceni? E posibil"
Mihai Stoica a comentat și posibilitatea ca micuțul brazilian sã ajungã la Unirea Urziceni, clubul la care el a devenit președinte la mijlocul sãptãmînii. "Va fi foarte greu de realizat, însã orice este posibil, nu se știe niciodatã. Ce, eu mã gîndeam cã voi pleca vreodatã de la Steaua?", a declarat MM.
Oli se contrazice
În doar 3 luni, atît cît a trecut de la venirea lui Elton în România, Olãroiu a oferit douã declarații care se bat cap în cap referitoare la mijlocașul brazilian. "Elton compenseazã prin inteligențã și mobilitate handicapul de înãlțime pe care îl are. E un jucãtor de excepție. Ni l-am dorit foarte mult. Poate oferi spectacol, puțin sînt jucãtorii din fotbalul românesc care sînt în stare de așa ceva. Veți vedea cã este un jucãtor cu calitãți tehnice formidabile", spunea Oli. Ce pãrere are azi? "Elton e util doar în anumite momente ale jocului și trebuia sã aleg bine momentul cînd îl bãgam pe teren pentru cã riscam sã pierdem cu el pe gazon", zice Oli.