FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica sare in apararea lui Elton (GSP)!

fcsteaua.ro27.05.2007 00:30

Fostul manager i-a luat din nou apãrarea lui Elton și a ținut sã-i atace pe Becali și pe Olãroiu.

Invitat vineri searã la emisiunea Agentul VIP, de la Antena 2, Mihai Stoica a ținut sã trimitã sãgeți în direcția lui Cosmin Olãroiu și a lui Gigi Becali. Motivul? Brazilianul Elton, despre care Oli spusese: "Ce mari realizãri a avut pînã acum? Am cîștigat doar un meci cu el, cu FC Argeș. Poftim, cu Dinamo a fost cel mai bun? Da? ªi am luat 4 goluri, a urmat apoi și partida de la Bistrița".

"Cine îl atacã sã ia statistica meciului"

MM n-a fost de aceeași pãrere și i-a dat replica tehnicianului din Ghencea. "Cum poate cineva sã spunã cã la meciul cu Dinamo n-a fãcut nimic și cã a fost cel mai slab de pe teren? Cine spune asta... Pãi, sã ia statistica statistica meciului și o sã vadã acolo cã din 19 acțiuni de poartã pe care le-a avut Steaua nu mai puțin de 18 au fost create de Elton. E puțin? Eu zic cã nu", a spus MM cu trimitere directã la Oli.

Apoi, fostul manager și-a îndreptat tirul spre Gigi Becali, care declarase: "Elton nu e fotbalist, e un circar și eu n-am nevoie de circari la echipã". "Eu continuu sã cred cã Elton este, de departe, cel mai bun fotbalist care a venit sã joace în România. Are vitezã, tehnicã de excepție, multe, foarte multe calitãți".

ULTIMUL DIALOG MM-BECALI DINAINTEA DESPÃRÞIRII

Mihai Stoica: "Gigi, nu mai poți continua sã te bagi în halul ãsta peste antrenor!"

Gigi Becali: "Ba, uite cã am sã pot!"

Mihai Stoica: "Eu nu pot sã stau sã asist cum distrugi tu Steaua, trimițînd ordine și bilețele antrenorului pe cine sã bage, pe cine sã scoatã din teren"

Gigi Becali: "O sã vezi tu cum o sã distrug eu echipa în ultimele 8 etape, cînd o sã mã implic ca lumea și pariez cã Steaua va termina pe locul 2"

79 de zile a stat Elton în România, timp în care a jucat 9 meciuri pentru Steaua, a marcat un gol și a reușit sã fie cel mai adulat fotbalist al roș-albaștrilor

6,50 este media notelor lui Elton, fiind pe locul 3 în topul steliștilor, dupã Dicã (6,72) și Thereau (6,64)

"Elton la Urziceni? E posibil"

Mihai Stoica a comentat și posibilitatea ca micuțul brazilian sã ajungã la Unirea Urziceni, clubul la care el a devenit președinte la mijlocul sãptãmînii. "Va fi foarte greu de realizat, însã orice este posibil, nu se știe niciodatã. Ce, eu mã gîndeam cã voi pleca vreodatã de la Steaua?", a declarat MM.

Oli se contrazice

În doar 3 luni, atît cît a trecut de la venirea lui Elton în România, Olãroiu a oferit douã declarații care se bat cap în cap referitoare la mijlocașul brazilian. "Elton compenseazã prin inteligențã și mobilitate handicapul de înãlțime pe care îl are. E un jucãtor de excepție. Ni l-am dorit foarte mult. Poate oferi spectacol, puțin sînt jucãtorii din fotbalul românesc care sînt în stare de așa ceva. Veți vedea cã este un jucãtor cu calitãți tehnice formidabile", spunea Oli. Ce pãrere are azi? "Elton e util doar în anumite momente ale jocului și trebuia sã aleg bine momentul cînd îl bãgam pe teren pentru cã riscam sã pierdem cu el pe gazon", zice Oli.

grizonatu27.05.2007 03:28

Oli ori a baut gaz sau fumeaza marihuana .

FortuneTeller27.05.2007 05:25

Problema lui Elton cu Becali e ca n-a costat sub $150000, iar cu Oli e ca nu sta naibii 85 minute pe meci la 30m de Cernea. Nesimtitu' asta nu stie in ce pericol pune Steaua atunci cand ataca poarta adversa? Sa-i dea cineva niste reviste de pe biroul lui Oli, sa vada ca fotbalul adevarat se joaca numai in aparare!

vlad7527.05.2007 05:44

MM acum face pe fata mare.Stati linistiti ca la plecarea jucatorilor din Ghencea o parte din vina o are si MM.Pana la urma semeni vant,culegi furtuna.MM a fost unul dintre ctitorii imaginii lui Gigi.

potra27.05.2007 06:56

eu nu inteleg de ce Doamne iarta-ma mai stam sa comentam ceea ce spune Oli...sau sa comentam ceea ce se intampla la Steaua in momentul de fata? singura realizare...NERVI. sau cel putin eu asta simt...nervi si scarba...

am ajuns sa-mi fie scarba sa ma uit la sport sau la emisiuni care au ca subiect Steaua...sa ma uit la stiri sa vad ce? cum a mai dat Oli cu batu-n balta inca o data, cum spune numai aberatii si reproduce exact ceea ce-i spune Becali? sa ma uit la emisiuni de profil pentru ce? sa vad cum toata lumea gaseste scuze pentru situatia Stelei si cum Becali se faleste ca a ajuns pe locul 2? CIOBANE NOI NU AVEM NEVOIE SA AJUNGEM PE LOCUL DOI DACA NU O FACEM PE PUTERI PROPRII! NOI AVEM NEVOIE DE PERFORMANTA! cu ce echipa te duci tu in CL atata timp cat aceasta echipa nu a fost in stare de un loc doi?? ne ducem sa ne facem de kkt si sa fim ciuca bataii pe acolo!

du-te-n $@#%*&^($%$ cu echipa ta de romani cu tot!!!!! ca ai facut din Steaua ce nu a fost niciodata si nici nu-si imagina cineva ca o sa fie vreodata

steauaforever0827.05.2007 07:40

ba Oli asta ii ruda cu Gigi ca zc ca is frati la cat de dobitoci is amandoi... vai de mamele lor ce prosti oameni pot fi dar totusi dintre ei mai dobitoc e al mare Gigi...

frunji27.05.2007 09:03

Ba voi (Becali si Oli) Sunteti NEBUNI!!!! Voi nu vedeti ca nimeni in Liga 1 Nu dribleaza ca Elton !! Voi nu vedeti ca este cel mai bun strain din Liga 1 !! Mai uitati-va putin si va ganditi bine: CE PIERDETI DACA IL TINETI PE Elton LA ECHIPA??? El ajuta echipa asa ca trebuie sa il tineti!! fular-campionii

onyx27.05.2007 09:11

Gazeta nu avea cu se umple pagina despre Steaua intr-o zi de duminica, si a fabicat o stire si niste vorbe nespuse de nimeni. Stiu ca o sa-mi iau o gramada de injuraturi, dar incercati sa va aduceti aminte daca Olaroiu a spus cuvintele pe care cei de la gsp le redau cu ghilimele. sunt sigur ca ati vazut toata emisiunea si stiti f bine ca nu a spus despre Elton acele cuvinte, asa cum nu si-a acuzat niciun fotbalist niciodata. A si specificat ca nu din cauza lui Elton s-a pierdut meciul cu Dinamo, ci din cauza ca nu s-au mai putut acoperi f bine benzile. La fel cum a specificat ca atunci cind a declarat ca despre Steaua vorbesc unii care n-au reusit nimic in viata, nu s-a referit la Hagi. Cu toate astea in presa de a doaua zi s-a scris ca Olaroiu il ataca din nou pe Hagi. Vad ca cei de la gsp redau tot cu ghilimele si ultima discutie Gigi-MM. De unde stiu ei asa exact?

Nu m-am uitat la emisiunea cu MM de la antena 2, pentru ca nu ma intereseaza viata de familie a lui MM, la acea emisiune se discuta cu totul alate lucruri decit fotbal, nu intimplator din lumea fotbalului au fost invitati pina acum doat Diana Munteanu si MM Stoica. Nu am nimic cu el, il consider in continuare cel mai bun conducator de club din Romania, dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi placa absolut tot ce face. Cel mai mult ii reprosez ca nu a incercat sa echilibreze situatiile conflictuale pe care Gigi le provoaca de ani de zile. El a reactionat mai rau decit Gigi, in loc sa incerce sa fie mai diplomat, fapt care cred era in folosul imaginii Stelei. Deocamdata, cu toate ca-l consider cel mai bun, MM nu raspunde al acuzele lui Gigi privind transferurile celor doi brazilieni. El se rezuma sa spuna ca daca Steaua nu plateste restul de bani va fi tirita in tribunal. Cam slaba aparare, la ce acuze i se aduc. La modul cum Steaua a aflat de abia acum ca Andrey e definitiv al ei, si ca mai are de platit comisioane de citeva sute de mii bune, foarte bine putea sa afle ca mai are de dat citeva milioane, pentru ca asa s-a inteles MM cu citeva firme de consultanta si impresari. Eu cred ca a pierdut pe mina lui postul de la Steaua, i s-a dat putere deplina si a gafat rau la aceasta afacere.

vasilestelistul27.05.2007 09:28

MM este cel mai mare conducator de fotbal din Romania si sunt sigur ca va face treaba buna la Urziceni ca sa-i inchida gura la mister ciobanel si la antrenoru asta pe care il avem.Elton trebuie tinut la Steaua pentru ca este cel mai bun stranier din Romania

FORZA Elton

FORZA fularsteaua2 fularsteau2 steagcruce2 steagsahmic fularultrasforzateaua steagsimplu fularultras

kristina_steaua_4_ever27.05.2007 09:34

No Comment!!! ai dau dreptate lui onyx.....:(..

SIMONA GABRIELA27.05.2007 13:06

BINE AR FI CA Elton SA AJUNGA LA Urziceni. AR FI O LOVITURA GREA PENTRU MARELE Jiji, AR AVEA DE CASTIGAT SUPORTERI. steagcruce2

pivy27.05.2007 13:36

SCÂRBÃ, SCÂRBÃ, ªI IAR SCÂRBÃ !!!

NU VEDEÞI CÃ NE DISTRUGEM SÃNÃTATEA CA PROªTII, DEGEABA !!!

DOI OLIGOFRENI, Jiji ªI Oli !!!

Oli = UN OM DE NIMIC, FÃRÃ CARACTER, FÃRÃ BUN SIMÞ, UN JEG.

NU O SÃ MAI MERG LA STADION, MULT TIMP DEACUM ÎNCOLO.

w3bmaster27.05.2007 14:01

Din pacate MM are reptate si se confirma ca Marele Oli e marioneta Ciobanului

Cat despre Olaroiu atat poa el nu poa sa integreze un jucator tehnic lui ii trebe stalpi de 190 din care sare mingea ca din gard vezi Ov Petre

Vai de noi cu imbecilu asta ca antrenor

Mie scarba de astia care tot zic rezultate rezultate ce rezultate ma o sa vedeti in LC rezultate cand o sa bage echipa cu fundu in poarta atata stiu :( mie scarba asta nu e Steaua e o echipa oarecare :(