FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sugestie

undeshila25.05.2007 13:22

Mi se pare absolut jenant modul in care este descris stadionul fanion al Romaniei pe site`ul vostru.

In primul rand lipseste complet numarul de locuri. Pe langa acesta ati putea da numarul detaliat de locuri pe fiecare tribuna / peluza.

In al 2lea rand , ati putea prezenta mai multe date tehnice despre stadion , nocturna "x" lucsi (sau in ce dracu se masoara intensitatea luminoasa) , tabela "x" detalii tehnice (eventual poza) samd , sunt o multime de lucruri care va scapa si care sunt cel putin interesante , daca nu chiar necesare/obligatorii pentru un site care se respecta

_yang25.05.2007 14:28

Ti se pare ca site-ul oficial ofera astfel de informatii...

undeshila30.05.2007 11:20

si krezi ca trebuie sa fie pe site`ul oficial ? adika aici se face numai copy/paste ?

automultumirea nu este starea care ar trebui sa predomine ...

George Stan30.05.2007 12:01

Ai dreptate si tu. Cand vom avea mai multe informatii acea pagina va fi modificata.

ady_ultras30.04.2009 12:59

salutare, am si eu o sugestie, la sectiunea Clubul Sportiv Al Armatei Steaua / hochei sa se infiinteze un forum dedicat unui eventul campionat de NHL ( EA SPORTS ) pentru cei pasionati

Azzido30.04.2009 13:26

a fost asa ceva si nu a avut succes.