FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali Si Pacatele

horse3725.05.2007 13:03

PACATUL MANDRIEI SI AL OMULUI PROST

Mândria este primul din cele sapte p?cate capitale, dup? cum smerenia este cea mai mare virtute. Îns? atât de complex, de ambiguu, de perfid si viclean, de nociv si distrug?tor este acest p?cat, încât pân? si marii sfinti au fost ispititi de el. Nu este om pe fata p?mântului care s? nu fie ispitit de acest diavol; de la copilul cel mai mic, pân? la omul cel mai în vârst?, de la cel mai simplu om, pân? la ce mai înv?tat. P?catul mândriei este auto-supra-dimensionarea persoanei noastre. Suntem mândri si facem acest p?cat al mândriei atunci când: ne atribnim unele merite sau daruri care de fapt nu sunt ale noastre, când ne l?ud?m în fata oamenilor pentru ce am f?cut, fâr? s? gândim c? Dumnezeu ne-a învrednicit s? le facem, când ne sup?r?m pe oricine si din orice motiv, când ne facem publicitate pentru orice fapt? bun?, pe care poate nici n-am facut-o, când ignor?m si râdem atât pe bun? dreptate, cât si pe nedrept de cineva, când invidiem si urâm pe cineva care este mai bun decât noi, când vorbim pe cineva de r?u indiferent dac? este adev?rat sau nu, când ne îmbr?c?m în diferite haine tentante pentru a place oamenilor sau pentru a fi în centrul atentiei, când spunem aproapelui faptele bune pe care le-am facut etc. Reversul acestui p?cat este virtutea smereniei.

citat sfaturi ortodoxe

Vezi bre nea' Gigi Becali, ce scrie aci!

Pai bre nea' Gigi Becali, al mai cel cu(,) crucea in mana nu cumva(dupa mine sigur) esti un mare fariseu!? Pai bre, esti al mai mare pacatos din natia ros-albastra si d'aia-i bine sa pleci si ne lasi in pace.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Azzido25.05.2007 16:08

Citatul care l-ai dat tu mai sus este cat se poate de real.

Totusi, consider ca i se da prea multa atentie acestui om.

Propun sa se creeze o categorie speciala in care sa se discute exclusiv despre Becali si in celelalte categorii sa nu mai fie deschise topicuri in care sa se vorbeasca despre el.

cris25.05.2007 16:28

Becali vrea sa para un om religios, lucru care prinde bine la cei varstnici, de asemenea vrea sa fie el acel conducator de club care prin influentele sale si prin puterea banilor sai castiga tot, conducand o echipa care ii este subordonata. Cu ajutorul fotbalului(pentru ca trebuie sa recunoasca faptul ca fara Steaua si azi era un nimeni) si cu ajutorul religiei vrea sa ajunga presedinte sau, parerea mea este ca si cu mai putin cred ca s-ar multumi, asadar el nu are nici o treaba cu jucatorii pentru ca nu imi aduc aminte sa fi practicat vreun sport .

Dar cine nu i se supune pleaca, sau cine este mai iubit decat el si ii fura din acea atentie acordata de presa sau public, atunci acea persoana ii pericliteaza pozitia, la fel ca pe vremea lui Ceausescu. Asadar cine este cel mai comunist de la Steaua?

Danny03.06.2007 17:18

Fir-ar pacatele ale dracului, oier pacatos cu creierul cat ochiul unui strut sau mai degraba oier pacatos fara creier.

gabrieluno06.06.2007 17:13
stelista_pe_viata07.06.2007 07:35

Gigi Becali... cine dracu se crede asta? Auzi... cantece bisericesti inainte de meci... asta vrea el sa se auda pe stadion... cele 10 porunci inventate de el pentru jucatori... asta chiar e nebun nu gluma, poi in 3 ani cel mult, daca o tine asa, vom avea decat 5 jucatori in echipa(pe finu' si inca 4 pe post de apostoli) si meciurile se vor juca numai duminica de la ora 13... pentru a se putea asculta slujba live la stadion...(aaaa si un sfat pentru Becali... daca vrea sa picteze pe avion, autocar sau ce vrea el sa cumpere, pe Sf. Gheorghe omorand balaurul... sfat: Sf. Gheorghe sa fie imbracat in ros-albastru, iar balaurul in alb-rosu):)... textul din paranteza e un pamflet si trebuie tratat ca atare, la fel ca si vorbele lui Becali!

JDERUL07.06.2007 13:09
cum scapam de Becali :)

S-au propus diverse variante. Eu sunt de acord cu toate! In cazul in care se va gasi vreun killer, cotizez din toata inima!

victor07.06.2007 13:30

Toti cei care ati postat pe acest topic pareti a suferi de acelasi pacat pe care il imputati virulent lui GG: vi se pare ca stiti adevarul si nimic nu va poate clinti convingerile!

Poate ar trebui mai multa moderatie! Pana la urma Becali ajuta Steaua sa ramana in frunte! Iar asta e cel mai important pentru orice suporter (sau ar trebui sa fie)?! Ca s-ar putea face mult mai mult, ca exista poate excese, ca se fac si multe greseli, asta e adevarat! Numai ca nimeni nu e perfect! Pentru Romania anilor 2000-2010, Becali a fost probabil unica solutie castigatoare pentru Steaua! Cu toate pacatele lui!

Parerea mea!

Bodanel11.06.2007 11:02

@Victor

Lucrurile bune facute de el ajung sa fie tot mai putine in comparatie cu cele rele si mult mai lipsite de importanta. NICAIERI in lume un conducator nu isi permite sa jigneasca in halul asta suporterii. Pai daca facea vreunul din omologii lui Becali asa in alta parte nu stiu ce s-ar fi intamplat(ar fi fost desfiintat de presa, linsat etc.) dar la noi cu presa asta de 2 lei...

Bogdan4Steaua11.06.2007 11:38
Toti cei care ati postat pe acest topic pareti a suferi de acelasi pacat pe care il imputati virulent lui GG: vi se pare ca stiti adevarul si nimic nu va poate clinti convingerile!

Problema este alta: Becali e singur, iar noi suntem multi. Nu poti pune vointa si parerea unitara a suporterilor pe picior de egalitate cu vointa unui singur om, mai ales in conditiile in care acest om este Gigi Becali.

Nu este vorba de cine detine sau nu adevarul, este o chestiune morala. Becali pretinde respect cu forta... exista o vorba: respectand vei fi respectat. Atata vreme cat patronul continua sa desconsidere suporterii, ii face vagabonzi, derbedei, etc., nu are cum sa se astepte la respect din partea acestora. Nu mai este vorba de persoane aici, este vorba de un principiu moral... suporterii refuza sa se lase calcati in picioare de Becali; cuvantul de ordine este DEMNITATE!

Victore, sper ca nu te afli in acea categorie de persoane care considera ca vocile impotriva lui Becali reprezinta un segment redus din marea masa a suporterilor adevarati. Dupa toate intamplarile din ultima vreme(derapaje verbale si comportamentale), suporterii adevarati nu au cum sa il aplaude pe Becali. Patronul doreste un soi de dictatura la Steaua, urmand ca in tribune sa ia loc doar aplaudacii acestuia, milogii care i-ar lustrui pantofii pentru 50 euro, care nu poti fi confundati sub nici o forma cu suporterii Stelei.

Daca Becali crede ca o eventuala calificare in Liga Campionilor sterge cu buretele toate magariile din ultimul timp, se inseala amarnic.

Spiritul stelist este prea puternic si nu poate pali in fata blitz-urilor din Champions League!

alpopa11.06.2007 14:04

Primul impuls e sa pun mana pe-o pusca si sa-i dau un glont in cap. Dar nu merita nici macar atat. Becaliotul trebuie facut sa sufere macar cat a suferit Elton (si multi altii) pentru injuriile gratuite care i-au fost adresate. N-am nici un dubiu ca Becali, pana sa arda in focul de pe lumea ailalta, va trai un calvar si aici, printre noi, pe pamant. Pentru ca merita.

Noroc bun Becali! N-o sa ma rog pentru tine!

alice4steauaBUC11.06.2007 14:30
Cum scapam de Becali :)

Hehehe :lol: :lol: :lol: ce tare e!!!