FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM, acuzat de Becali pentru contractul lui Andrey (Prosport)!

fcsteaua.ro22.05.2007 12:54

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, cã ar fi bãgat mâna în foc cã fostul manager general al echipei, Mihai Stoica, este un om corect, dar acum nu mai are încredere în nimeni, dupã ce a aflat cã mai are de plãtit 700.000 de euro în contul transferului portarului Andrey.

"Nu mai înțeleg nimic, nu mai știu nici eu. Eu știu ce mi-a spus Meme: cã am plãtit 300.000 și din varã dacã vrem sã-l mai ținem sã mai plãtim 300.000. Vãd cã am plãtit 300.000, dar cã trebuie sã mai dãm 700.000 la o firmã de consultanțã... Asta e când ai încredere în oameni. E învãțãturã de minte sã nu mai am încredere totalã în oameni. A fost o experiențã. Dacã îmi tãiai mâna... puneam mâna în foc cã Meme e corect. Ce vãd în acte... Andrey are contract, ești obligat sã-l ții. Mai trebuie sã dai încã 700.000 plus încã vreo 125.000 comision, nu știu, așa e prin acte", a spus Becali.

Întrebat dacã nu știa de situația exactã a lui Andrey, Becali a rãspuns: "Pãi cine s-a uitat la acte. El era manager general, el centra, el dãdea cu capul, aveam încredere mare. Am spus, nu mai dau niciun ban. De unde are contract Andrey pe trei ani? Mie mi-a spus cã trebuie sã mai dãm 300.000 dacã vrem sã-l pãstrãm, iar acum vãd cã are contract pe trei ani, nu dacã vrem sau nu. Ce deduceți din asta. Am rãmas blocați, ieri am aflat. La aproape 50 de ani cât am, mai capeți experiențã, mai învãțãm din greșeli".

Referitor la faptul cã fostul manager general Mihai Stoica a negat cã a ales sã meargã la Unirea Urziceni la sugestia sa, Becali a întrebat retoric: "Mã credeți pe mine sau pe el? Când am vorbit atunci cu el, i-am spus: «Bãi, te duci ori la Pitești, e aproape, sau dacã nu, la Urziceni. Cã patronul are ambiție și e și aproape la doi pași». Zice el cã nu e adevãrat? Bine, nu e adevãrat. Problema mai mare e cu Andrey, nu dacã i-am spus sau nu sã se ducã la Urziceni. Ce sã-i mai ceri socotealã, socotealã trebuie sã-mi cer mie. Sã-i fac belele lui Mihai Stoica. Sã-mi fac eu mie, sã mã învãț minte sã nu mai dau încredere totalã, sã semneze alții pe sute de mii fãrã sã verific", a completat finanțatorul stelist.

zipper22.05.2007 13:12

Dintre cei 2 clar sunt de partea lui MM. Dar d-aia am spus de mai multe ori ca noi stim mult prea putin ca sa putem acuza pe cineva in cazul plecarii lui MM. Nu stim exact care e adevarul si nu putem sa lovim in Gigi doar pentru. simplul fapt ca noi tindem sa-l credem pe MM. Sa speram ca se vor mai linisti apele in Ghencea si vom avea linistea necesara pentru viitorul sezon.

p.s. Am vazut si declaratia lui Gigi vizavi de dorinta lui Thereau de a pleca si chiar daca tind sa nu o prea cred, nu ma pot pronunta pana nu voi afla exact cum stau treburile.

vanfootball22.05.2007 14:25

"Thereau vrea sã plece. E, n-a spus! V-a spus vouã ceva de bun simț, dar s-a sucit cã vrea sã plece. I-am spus sã plece atunci. Sã dea cineva trei milioane pe el. Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretarã prin MM Stoica. Nu putea MM sã punã mâna pe telefon sã spunã cã a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sã sune la secretara de la palat sã-i facã programare, îl trimite din secretarã în secretarã", a spus Becali.

Becali a afirmat cã doar patru jucãtori sunt netransferabili. "Thereau e jucãtor de bazã, am spus,«îmi place, dar dacã vrea sã plece nu e obligatoriu sã stea nimeni cu forța, dar trebuie sã vinã cu «material». Sunt doar patru jucãtori pe care îi oblig eu și care nu au voie sã sufle: Rãdoi, Dicã, Badea și Nicolițã, cã am eu prietenie mai mare cu ei, pe ceilalți nu-i pot obliga", a precizat Becali.

"Vreau o echipã gen Chelsea sau Liverpool. Îmi doresc o echipã de luptãtori. Ce, o echipã de luptãtori nu face spectacol? Nu vreau o echipã ca Real Madrid. Rapid este ca Real, dã douã goluri și primește trei", a declarat Becali.

----------------------------------------------

Ciobanul asta nenorocit il forteaza sa plece pe Thereau si ne vinde si gogosi ca vrea jucatorul sa plece. Incultul asta tampit ne crede pe toti niste tolomaci ca el si nepotii lui imputiti.

Pur si simplu nu-l mai pot suport, asta nu e Steaua noastra, nu mai avem nicio legatura cu ea.

Steaua nu s-a bazat niciodata pe aparare ci pe mijloc si atac, Steaua a fost echipa spectacolului, de-asta are atatia suporteri. Oamenii tin cu Steaua de ani de zile datorita rezultatelor si jocului frumos prestat de-a lungul anilor, nu ai strans tu 4 milioane de suporteri, incompetentule!

PS: L-am vazut anul trecut pe Valentin. Era un meci al Stelei, iar el statea cu spatele la televizor, nici nu-i pasa. Atunci nu l-am inteles, m-a surprins, am ramas putin dezamagit chiar. Acum incep sa-l inteleg, realizase ceva ce noi nu vedeam la acel moment: Steaua nu mai era a noastra! A fost confiscata de un nebun megaloman si usor-usor ii va distruge spiritul.

mikutu22.05.2007 15:32
"Thereau vrea sã plece. E, n-a spus! V-a spus vouã ceva de bun simț, dar s-a sucit cã vrea sã plece. I-am spus sã plece atunci. Sã dea cineva trei milioane pe el. Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretarã prin MM Stoica. Nu putea MM sã punã mâna pe telefon sã spunã cã a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sã sune la secretara de la palat sã-i facã programare, îl trimite din secretarã în secretarã", a spus Becali.

Becali a afirmat cã doar patru jucãtori sunt netransferabili. "Thereau e jucãtor de bazã, am spus,«îmi place, dar dacã vrea sã plece nu e obligatoriu sã stea nimeni cu forța, dar trebuie sã vinã cu «material». Sunt doar patru jucãtori pe care îi oblig eu și care nu au voie sã sufle: Rãdoi, Dicã, Badea și Nicolițã, cã am eu prietenie mai mare cu ei, pe ceilalți nu-i pot obliga", a precizat Becali.

"Vreau o echipã gen Chelsea sau Liverpool. Îmi doresc o echipã de luptãtori. Ce, o echipã de luptãtori nu face spectacol? Nu vreau o echipã ca Real Madrid. Rapid este ca Real, dã douã goluri și primește trei", a declarat Becali.

----------------------------------------------

Ciobanul asta nenorocit il forteaza sa plece pe Thereau si ne vinde si gogosi ca vrea jucatorul sa plece. Incultul asta tampit ne crede pe toti niste tolomaci ca el si nepotii lui imputiti.

Pur si simplu nu-l mai pot suport, asta nu e Steaua noastra, nu mai avem nicio legatura cu ea.

Steaua nu s-a bazat niciodata pe aparare ci pe mijloc si atac, Steaua a fost echipa spectacolului, de-asta are atatia suporteri. Oamenii tin cu Steaua de ani de zile datorita rezultatelor si jocului frumos prestat de-a lungul anilor, nu ai strans tu 4 milioane de suporteri, incompetentule!

PS: L-am vazut anul trecut pe Valentin. Era un meci al Stelei, iar el statea cu spatele la televizor, nici nu-i pasa. Atunci nu l-am inteles, m-a surprins, am ramas putin dezamagit chiar. Acum incep sa-l inteleg, realizase ceva ce noi nu vedeam la acel moment: Steaua nu mai era a noastra! A fost confiscata de un nebun megaloman si usor-usor ii va distruge spiritul.

imi pare rau s-o spun dar cam asa simt si eu. a ajuns rahatul asta cu ochi sa se cace in sufletele noastre. prost de bubuie si minte de ingheata apele.

grizzly22.05.2007 15:34

se prea poate sa ma insel, dar eu nu stiu cand a venit Andrey sa fi fost sub forma de imprumut. iar ceea ce se intampla cu Cyril este pur si simplu infamie.

cristian01422.05.2007 16:06

Nenorocitul asta de Becali vrea sa se descotoroseasca de jucatorii adusi de MM : Cyril, Elton si Andrey si inventeaza tot felul de motive pe care le lanseaza in presa.

Tare m-as mira sa mai reziste vreunul din cei enumerati la Steaua, si probabil ca francezul la ordinul nesimtitului nu va mai fi introdus in teren de sclav.

Cum e posibil sa rastalmacesti vorbele unui jucator, care a declarat raspicat in fata camerelor de luat vederi ca nu doreste sa paraseasca Steaua ! In conditiile actuale mai bine pleaca din Ghencea decat sa se lase distrusi de ...doi mizerabili.

Si o recapitulare scurta : Dica este comunist in conceptia acestui gunoi, Elton nu intra in vederile celor 2 maestri intrucat nu are calitati de razboinic, mai degraba de clovn, iar din cauza lui s-au pierdut 4 meciuri (!!), Cyril, respectiv Andrey niste straini nedemni de familia marelui Becali.

Nici urma de intristare cand ii avem de partea noastra pe Lovin, Coman, Ovidiu Petre, Saban, Stancu..poate Buga si Badoi.

Oh happy day !

ariell23.05.2007 12:25

Romanul prin definitie se pricepe la fotbal, agricultura, medicina si politica, GG fiind machidon probabil ca mai are cunostinte profunde si in alte domenii decat cele enumerate mai sus.

Si cum nu exista nunta, botez sau inmormantare fara scandal ar fi fost neverosimil ca despartirea de MM sa se produca fara sa faca valuri si sa dea o paine alba de mancat iscusitilor nostri ziaristi.

Nu sunt neaparat de partea lui MM, dar cand un om sete demis asa cum spune GG de ce nu i se prezinta atunci motivele demiterii? Asa se procedeaza in mod normal, de ce trebuie sa mai asistam la doua trei zile la cate o declaratie incendiara din partea finantatorului, in care se caieste cat de zevzec a fost si cat rau i-a facut MM ?

a cui e vina ca a semnat ca primarul fara sa se uite pe hartii sa vada ce spun diversele clauze din respectivele contracte ?

Orice om normal se uita pe ce semneaza mai ales cand este vorba de bani( si nu putini in aces caz ) sau de lluarea unor decizii care iti pericliteaza chiar libertatea.

Daca este adevarat tot ceea ce spune GG sincer sa fiu imi pare rau ca nu i-a tras MM o teapa mai mare, ceva de ordinul sutelor de milioane de euro, asa poate scapam de el si tot circul prin care este tarata echipa.

Raman la opinia ca aceste dedesubturi ale plecarii lui MM din Ghencea trebuiau ori facute publice in momentul demiterii acestuia sau sa ramana intre ei si sa nu ajunga la urechile noastre.

M-a amuzat un politician care spunea ca daca vrei ca un lucru sa fie stiut de toata lumea spune-il lui Becali si spune-i ca e secret, iar a doua zi o sa il afle toata lumea.

Cat despre plecarea lui Thereau, probabil si a lui Elton si a cine mai stie carui jucator pentru care nu are mare prietenie patronul nostru nu mai e nimic de spus, astept cu interes sa il vad in teren pe Teia Sponte, pe nepotu' Virgil si alti nepoti, unchi si veri pentru care GG nutreste o prietenie la fel de mare daca nu mai mare decat pentru cei 4 jucatori mentionati de catre respectivul.

As fi vrut sa spun ca ma mira dar nu ma mai mira titularizarea lui Banel etapa de etapa, dar din moment ce conditiile pentru a fi titular sunt pretenia, nationalismul si cine mai stie ce viziuni de moment, si stau si ma gandesc cu tristete ca e pacat ca Hagi , Lacatus, Belodedici, Dan Petrescu nu sunt in gratiile patronului pentru ca in aceste conditii s-ar fi descurcat mult mai bine decat o parte din titularii obisnuiti ai echipei, si asta in ciuda varstei pe care o au.

Steaua - Chelsea estului suna frumos desi mi-ar fi placut mai mult Barcelona estului dpdv al jocului practicat, dar nea GG daca tot vrei sa faci o Chelsea te-as ruga :

_sa ai atitudinea lui Abramovici, sa te vad stand frumos in tribune fara atata circ mediatic.

_sa bagi in echipa macar un sfert din banii pe care ii baga rusul la echipa an de an

_sa aduci un antrenor in genul lui Rafa Benitez ( ca tot spuneai ceva si de Liverpool )

Crezi ca poti face macar a suta parte din aceste lucruri ? eu unul nu cred, dar parca ce conteaza ?

w3bmaster23.05.2007 14:32

Lu Gigi ii recomand cateva medicamente in frunte cu PROSTAMOL trateaza prostia da el tre sa ia o supradoza

mikenisme23.05.2007 23:05

ma credeti sau nuh...dar ce se intampla acum la Steaua ma doare....nushtiu ce e de facut....nushtiu daca avem intradevar noi suporterii..sufletul echipei vreo modalitate de a schimba ceva sau....se pare ca nimanui nu ii prea pasa de noi...fecali trebuie sa plece....dar cum nushtiu.... :neutral: