Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, cã ar fi bãgat mâna în foc cã fostul manager general al echipei, Mihai Stoica, este un om corect, dar acum nu mai are încredere în nimeni, dupã ce a aflat cã mai are de plãtit 700.000 de euro în contul transferului portarului Andrey.
"Nu mai înțeleg nimic, nu mai știu nici eu. Eu știu ce mi-a spus Meme: cã am plãtit 300.000 și din varã dacã vrem sã-l mai ținem sã mai plãtim 300.000. Vãd cã am plãtit 300.000, dar cã trebuie sã mai dãm 700.000 la o firmã de consultanțã... Asta e când ai încredere în oameni. E învãțãturã de minte sã nu mai am încredere totalã în oameni. A fost o experiențã. Dacã îmi tãiai mâna... puneam mâna în foc cã Meme e corect. Ce vãd în acte... Andrey are contract, ești obligat sã-l ții. Mai trebuie sã dai încã 700.000 plus încã vreo 125.000 comision, nu știu, așa e prin acte", a spus Becali.
Întrebat dacã nu știa de situația exactã a lui Andrey, Becali a rãspuns: "Pãi cine s-a uitat la acte. El era manager general, el centra, el dãdea cu capul, aveam încredere mare. Am spus, nu mai dau niciun ban. De unde are contract Andrey pe trei ani? Mie mi-a spus cã trebuie sã mai dãm 300.000 dacã vrem sã-l pãstrãm, iar acum vãd cã are contract pe trei ani, nu dacã vrem sau nu. Ce deduceți din asta. Am rãmas blocați, ieri am aflat. La aproape 50 de ani cât am, mai capeți experiențã, mai învãțãm din greșeli".
Referitor la faptul cã fostul manager general Mihai Stoica a negat cã a ales sã meargã la Unirea Urziceni la sugestia sa, Becali a întrebat retoric: "Mã credeți pe mine sau pe el? Când am vorbit atunci cu el, i-am spus: «Bãi, te duci ori la Pitești, e aproape, sau dacã nu, la Urziceni. Cã patronul are ambiție și e și aproape la doi pași». Zice el cã nu e adevãrat? Bine, nu e adevãrat. Problema mai mare e cu Andrey, nu dacã i-am spus sau nu sã se ducã la Urziceni. Ce sã-i mai ceri socotealã, socotealã trebuie sã-mi cer mie. Sã-i fac belele lui Mihai Stoica. Sã-mi fac eu mie, sã mã învãț minte sã nu mai dau încredere totalã, sã semneze alții pe sute de mii fãrã sã verific", a completat finanțatorul stelist.