FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cea Mai Incompetenta Natie De Oameni

Azzido20.05.2007 14:55

Am trait s-o vad si pe asta.

Acum pot sa mor linistit.

Organizatorii de la Bucharest Ring au dat-o in bara exact cand ne era lumea mai draga.

Suntem cea mai penibila si incompetenta natie de oameni, numai la noi se putea intampla asa ceva:

http://www.dailymotion.com/video/x20scn_animal-pe-pista

in rest...fara comentarii.

:-|

Dragoshel20.05.2007 14:59

base e de vine ca nu a castrat toti cainiiii:))) , am citi si eu in ziar astazi. NE mandrim cu ce avem. Asta printre multe alte chestii nasolale pe care le-am citit despre aceasta pista. Ca lumea vrea sa isi vanda apartamentele, ca nu mai suporta zgomotul...

Azzido20.05.2007 15:24

Problema mare e ca nu suntem in stare sa organizam ceva cum trebuie.

Cu zgomotul...asta e, o sa revina totul la normal incepand de maine, deci nu cred ca asta e marea problema

danielcristian20.05.2007 17:45

Trist,dar adevarat.Incompetenta s-a inventat la noi in tara,cu siguranta!

Wally20.05.2007 18:10
Problema mare e ca nu suntem in stare sa organizam ceva cum trebuie.

Totusi meciurile din UCL le-am organizat bine...si asta fiind ca e vorba de Steaua unde amatorii nu-si au locul :P

predatorpulse720.05.2007 19:03

Raportat la resursele pe care le are si cum le foloseste Romania este cea mai incompetenta natie de pe acest pamant. Faza cu cainele pe pista e doar ultima dintr-un lung sir de incompetente din aceasta tara. Sunt atatia incompetenti in conducerea tarii incat nici nu stiu unde sa incep,problema este ca sunt multi oameni incompetenti si in paturile de jos.

La cate ne-a dat Dumnezeu ca resurse naturale daca faceam un minim efort era tara prospera si nu mai era saracia asta cumplita ce afecteaza o mare parte dintre Romania.

Se putea intampla ceva grav daca un pilot incerca sa evite cainele ala,poate patea ceva,dar deh ce au zis organizatorii "las-o ma ca merge asa".

Eu astept sa vina un partid in fata care sa aiba oameni tineri,nu comunisti,care sa vina cu un plan concret nu lucruri abstracte gen "o sa maresc pensii,o sa traiti bine". Si cel mai important lucru sa nu aiba legaturi cu base,tariceanu,stolo,boc si alti corupti care fac pe lupii moralizatori.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Azzido20.05.2007 19:03
Trist,dar adevarat.Incompetenta s-a inventat la noi in tara,cu siguranta!

Chiar si asa.

Cred ca e cazul sa vedem si partea buna a lucrurilor.

http://www.youtube.com/watch?v=bjZV01zZtu0

Wally20.05.2007 20:17
Si cel mai important lucru sa nu aiba legaturi cu base,tariceanu,stolo,boc si alti corupti care fac pe lupii moralizatori.

Pai nu stii cum e? Fostii comunisti vin acum in fata noastra si ne tin lectii de democratie...odata cu Ceausescu trebuiau impuscati multi altii...spiritul si mentalitatea a ramas si va ramane in continuare...

IONUTZ-CIPRIAN21.05.2007 14:51

Bai fratilor suntem romani!!Asa ceva la noi in tara este ceva normal nu iesit din comun!!

cRiss4Steaua08.08.2007 21:32

Se mai intampla si pe la case mari ! :laugh: :laugh: