FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Thereau este jucator de baza la Steaua" (Prosport)!

«12»
fcsteaua.ro19.05.2007 18:28

Înaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu, Gigi Becali și-a schimbat pãrerea despre francezul Thereau, pe care, anunțase cã îl da oricui va oferi 1,5 milioane de euro.

"Thereau e jucãtor de bazã la Steaua, Victoraș Iacob la fel, chiar și Elton e jucãtorul Stelei. A, cã am rãspuns la o întrebare dacã poate pleca orice jucãtor de la Steaua ... Thereau e jucãtor de bazã. Bineînțeles cã m-a impesionat declarația lui", a spus Becali.

Brigante19.05.2007 18:31

Multumim Gica.

andreiutzzza19.05.2007 18:33

te schimbi dupa cum bate vantu fmm d cioban prost... FORZZA Thereau FORZZA Elton - FORZZA Steaua [meciu fara noi n-are culoare]

stelist_4_ever9019.05.2007 18:51

a vazut si el ce caracter are Thereau si incearca sa se puna si bn cu noi.

alice4steauaBUC19.05.2007 18:55

Clar asta a innebunit...spune cu totul altceva de la o zi la alta...ai reusit domnu' bkli sa-mi scoti peri abli :evil:

vilcea19.05.2007 18:59

voi chiar credeti ce spune ciobanul asta ????normal ca nu o sa plece!!! altfel pleaca si el steagcruce2

grizzly19.05.2007 19:02

maine o sa spuna ca Thereau nu e roman si nu e bun de nimic. draq mai ia in seama ce zice bisnitarul/imparatul/razboinicul etc...

Irinna19.05.2007 19:20

era clar ca nu plecau cei doi. a zis si el asa cum zice multe. a zis de multe ori ca Elton nu pleaca si in plus la Thereau nici nu sa punea problema, sa fim seriosi. ce e amuzant aici e convingerea voastra ca pleca Becali daca plecau cei doi...e echipa lui intelegeti si voi. el o finanteaza fie ca va plac fie ca nu. faceti-va voi echipa si dup-aia comentati...si intelegeti ca circul pe care-l faceti afecteaza si jucatorii care vor privi suporterii ca pe niste dusmani

baby_stelista19.05.2007 19:20

doamneee nu se poateee..in sfarsit o veste bunaa...aproape plang de bucurie...multzumim doamnee ca ii mai luminezi mintea ciobanului...

respect Thereau...FORZZA Steaua!!

akm..sa ramana si Elton..si totu` bine :D

steagcruce2

choli19.05.2007 19:34

Oare sa fie mintea cea de pe urma? sau isi bate iar joc de noi....? una si cu alta fac doua si eu tot nu am incredera in incultu' ala.Oricum m-am convins (pentru a nu stiu cata oara ca nu are cuvant) ca vb. mult si nu face nimic... ASA NU TE POTI NUMI CONDUCATOR.

DEMITATE SINGUR, JIGODIE PENALA SI LASA CE ESTI. DUTE SI IUBESTETE CU OALA SPARTA(IN fund) - asa cred , nu stiu.

Asta e parerea mea!

daniel.steaua19.05.2007 19:39
era clar ca nu plecau cei doi. a zis si el asa cum zice multe. a zis de multe ori ca Elton nu pleaca si in plus la Thereau nici nu sa punea problema, sa fim seriosi. ce e amuzant aici e convingerea voastra ca pleca Becali daca plecau cei doi...e echipa lui intelegeti si voi. el o finanteaza fie ca va plac fie ca nu. faceti-va voi echipa si dup-aia comentati...si intelegeti ca circul pe care-l faceti afecteaza si jucatorii care vor privi suporterii ca pe niste dusmani

tu nu esti suporterul Stelei

RaDoooI19.05.2007 19:45

Ce cauti la Steaua cu asemenea declaratii in contradictoriu ? Du-te ba la oi si lasa-ne pe noi in "prostia" noastra .

twetwet19.05.2007 19:46

de ce vorbesti cu "voi"? oare tu nu tii cu Steaua? ai cumva televizor ca e clar ca pe stadion nu dai...

"circu" asta e foarte necesar in acest moment la Steaua...tu esti genu de om care se complace in mediocritate si anti-performanta....nu avem nevoie de asa ceva PUNCT

grizzly19.05.2007 19:58

@ irinna cauta-ne pe dinamoprostia.ro.

Raul198819.05.2007 19:59

@twetwet

asta nu ii stelista :lol:

cRiss4Steaua19.05.2007 20:22

un kkt de caracter ce mai ...

HoolRaven19.05.2007 20:27

Ce dracu e dementa asta ? Becali ... e un personaj aparte insa nu persoana lui ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza Steaua si jucatorii Stelei, comportamentul nostru pe stadio ... si tot ce-i legat de Steaua ! Sper din tot sufletul ca si Thereau si Elton sa ramana la Steaua, as dori de asemenea si Stancu si Saban si Iacob, insa sa fie jucati, nu sa fie tinuti pe banca !!! La fel si Andrey ... jucati-i daca vreti sa avem performanta ... si daca dupa un sezon intr-adevar nu dau randament ... atunci reconsideram situatia ...

pda19.05.2007 21:22

Un om cu doua fete o da la intors dupa cum crede el ca e bine, nu are nici un sfert din caracterul lui Cyril.

r.ochirosii19.05.2007 21:30

lol...deci nu mai am ce sa zic... minte 0 pentru bekali

Bravo Bekali o sa ajungem cu tine in B(doamnee ajuta nu) si tu cu siguranta viitoru' Fidel Castro(ma scz ca am am bagat politica :roll: )

CAT DE MULT CREIER POTI SA AI CA AZI SA ZICI CA AI 3 MERE, IAR MAINE AI 4 ?

Bekali este acel copil mic si rasfatat de bani care crede ca suporterii Stelei sunt soldatei Lego :)

Thu[N]der20.05.2007 07:29

Oricum i bine daca nu i mai da fular-campionii

costy_k1_G.20.05.2007 09:30

Daca Jiji asculta parerea suporterilor de mai mult timp aflau care sunt jucatorii trup si suflet pentru Steaua dar Jiji dupa ce nu stie mai nimic despre fotbal vrea sa fie autoritar in toate privintele daca nici pe antrenor nu il asculta ce speranta mai avem sa ne asculte si pe noi suporterii...oricum bine ca s-a razgandit cu plecarea lui Thereau

ultramoro20.05.2007 09:31

prima veste minunata din toata primavara asta......un baiat de calitate cu un caracter deosebit.......a dat peste nas multor jucatori de la Steaua cu declaratziile astea......multzi dintre ei pervershi care ar parasi echipa oricand chiar si pentru rivalii nostri.....respect pe viatza Cyril Thereau!

razvan_sacu20.05.2007 13:45

E clar , incepe sa inteleaga idiotu ce isi doresc suporterii . Sunt convins ca cineva din anturajul lui ia zis "**** , las-o mai moale cu gasca de vagabonzi ca uite cum pierzi si la imagine si uite cum iti fuge popularitatea de sub picioare ....".

Din punctul meu de vedere cred ca nu ar trebui sa renuntam la proteste , dar ar trebui sa renuntam la jigniri (niciodata nu a iesit ciobanu sa ne dea la m*** pe la TV) , prin urmare haideti si noi sa nu mai injuram.El vorbeste in functie de vreme , in functie de starea de spirit a "alegatorilor" si niciodata nu spune realitatea . Cand e liniste sare berbecu cu declaratii si face gesturi regretabile si vinde toata Romania , iar cand observa ca cineva se ridica impotriva lui o lasa mai moale ;Ex: dau 2 mil la Dinamo >nu mai dau 2 milioane , vand pe Elton>ba nu il mai vand , inchid peluze > nu mai inchid peluze samd.

Imi doresc sa stergem cu buretele jumatatea asta de campionat , cu bune si rele , si haideti de la anul (din vara)sa fim o galerie moderna .

Mereu superiori

iulyaa20.05.2007 15:18

Becali asta vorbeste numai prostii!!!ieri zicea ca il da pe Thereau si azi nu il mai da!oricum,Thereau este jucator de baza,si se pare ca ii place f. mult Steaua!!!bacali m-ai bine s-ar intoarce la turma lui...ca exista si alte persoane care pot sa finanteze echipa forzateaua steagsimplu

vasilestelistul21.05.2007 09:49

normal ca este jucator de baza pentru ca este un jucator foarte bn si sper ca becaliiiii sa se tina de cuvant si sa nu ii vanda

FORZA Thereau steagcruce2

«12»