E clar , incepe sa inteleaga idiotu ce isi doresc suporterii . Sunt convins ca cineva din anturajul lui ia zis "**** , las-o mai moale cu gasca de vagabonzi ca uite cum pierzi si la imagine si uite cum iti fuge popularitatea de sub picioare ....".
Din punctul meu de vedere cred ca nu ar trebui sa renuntam la proteste , dar ar trebui sa renuntam la jigniri (niciodata nu a iesit ciobanu sa ne dea la m*** pe la TV) , prin urmare haideti si noi sa nu mai injuram.El vorbeste in functie de vreme , in functie de starea de spirit a "alegatorilor" si niciodata nu spune realitatea . Cand e liniste sare berbecu cu declaratii si face gesturi regretabile si vinde toata Romania , iar cand observa ca cineva se ridica impotriva lui o lasa mai moale ;Ex: dau 2 mil la Dinamo >nu mai dau 2 milioane , vand pe Elton>ba nu il mai vand , inchid peluze > nu mai inchid peluze samd.
Imi doresc sa stergem cu buretele jumatatea asta de campionat , cu bune si rele , si haideti de la anul (din vara)sa fim o galerie moderna .
Mereu superiori