V-as ruga domnule George daca ati putea baga pentru download muzica simpla cu care incep videoclipurile pentru download. Cred ca stiti despre care melodie vorbesc.
V-as ruga domnule George daca ati putea baga pentru download muzica simpla cu care incep videoclipurile pentru download. Cred ca stiti despre care melodie vorbesc.
Multumesc pentru melodia Scooter...eshti tare George....
am putut acuma sa-mi bag melodia si pe telefon cu un cablu USB...iar cand suna...e super !
Mi-ar putea recomanda cineva un site de unde as putea
downloada Mortal Kombat Trilogy????? ![]()
habar n-am ...poate la www.download.rol.ro
Multumesc DraculasBlood!!!!
cu placere...dar daca nu merge cand scrii acolo intra pe google.ro scrie download rol si o sa iti apara siteul acolo...clikeaza pe el si o sa mearga...
Eu am deja melodia pe telefon cand primesc mesaje
E super mp3-ul pe telefon :lol:
ce telefon ai ?
Alcatel 735 care nu suport mp3-uri , dar suporta fisiere amr . Cam la fel ca mp3-ul ![]()
aha...eu mi-am luat acu un Siemens nou...aveam Motorola V300 si mi-am luat Siemens M65 ...nu citeste mp3...asta e singura problema...
Gata.Mai scriu un mesaj prin care imi cer scuze ca am spus asa ceva despre Reddog.
:evil:>>>>BA TU stii ceva,ce tot te legi de astia de pe aici,intri si scrii in topicuri in care nu s-au mai scris de 2 ani,ce te legi de reddog?Ti-a facut ceva tie,eu nu am nimik cu el cu toate ca tine cu altii,nu ne-a injurat,daca vrei sa ai posturi cat mai multe sa spargi recordul dupa situl asta posteaza si tu ca omul nu k un ........Nu ti se pare ca ai ajuns cam departe cu mitocania?Se vede ca esti de pe la TG. Jiu nu stiam ca aveti si acolo internet.,daca ai ceva de COMENTAT te astept pe privat sau pe chat cand sunt pe forum.Si vezi ca situl asta are admin. care isi fac treaba, eu nu stiu de tine ca admin sa spui ca ala ce cauta aici sau de ce posteaza nu stiu ce ca aici este nu stiu ce,CALMEAZATE ia O ASPIRINA !!!!>>> :twisted:
Si in plus numai postati asa aiurea
Ce autoportret excelent ! Ai umplut topicul de reclame cu posturi aiurea. Sau cel putin irelevante !
Iar Reddog e unul dintre oamenii "de baza" ai forumului. Chiar daca e dinamovist. Aici nu e dinamoprostia sau mai stiu eu ce alt site sa fie banati diversi useri doar pentru ca tin cu alta echipa !
Voi stiti ceva?Reddog nu mi-a facut nici mie nimic darsiteul se numeste fcSTEAUA.E ceva legat de Steaua.Nu de Dinamo.Fiecare are parerea lui.DA?
:evil: >>>Cum zici tu DOMNUL MODERATOR,apropo ai impliniti 10 ani?Aci toti au drepul la o replica cu toate ca sunt dinamuisti sau rapizi sau fanii altor echipe,nu trebuie sa ne purtam ca niste imbecili,ca asa fac ei cu noi!!>>> :twisted:
Daca te intereseaza eu nu sunt moderator.Si in plus acum mi-am dat seama ca am gresit si imi cer scuze.
Vrea cineva melodia scooter doar portiunea care se aude in timpul meciului.Nu tot.Daca vrea cineva sa imi trimita un mesaj pe mess la ID-ul radoi1981