Gurițã a fost sunat ieri de Adrian Mititelu, care i-a fãcut o ofertã de a-l aduce în Bãnie, însã atacantul spune cã luni va semna cu trupa din Ghencea

- Mihai, e adevãrat cã ai primit o propunere de transfer și de la Craiova, pe lîngã cea de la Steaua, despre care știe toatã lumea?
- Corect, așa este. Joi de dimineațã m-a sunat domnul Mititelu și m-a întrebat dacã am semnat cu Steaua. I-am rãspuns cã încã nu, dupã care a continuat sã vrea sã-mi facã o ofertã. I-am explicat cã duminicã e meciul Farul - Craiova și nu vreau sã se interpreteze ceva.
- ªi cum a rãmas?
- Mi-a zis cã duminicã seara, dupã meci, îmi va pune pe masã propunerea de transfer.
- Tu ce vei alege, Steaua sau Craiova?
- Steaua e prima pe listã pentru cã i-am dat cuvîntul meu domnului Becali. Eu sînt om de onoare și nu-mi încalc principiile niciodatã.
- ªi dacã oferta Craiovei este mai bunã?
- ªi ce dacã? Banii conteazã? Bani are orice jucãtor din Divizia A. Eu am destui, îmi ajung, nu vin pentru bani la Steaua, ci ca sã joc în Liga Campionilor. În UEFA știu cum e, am fost pe acolo cu Oțelul, dar în Ligã, contra lui Ronaldinho, Kaka sau Drogba nu știu cum e. Îmi doresc apoi sã iau și eu un titlu, o Cupã, sã am cu ce mã mîndresc dupã ce mã las de fotbal.
- Deja te-ai înțeles cu Steaua?
- Luni sînt la București și voi semna tot ce îmi va propune domnul Becali. Perioadã, sumã, obiective, tot. Pentru cã am încredere în dînsul, dar și pentru cã îmi doresc foarte tare sã joc la Steaua.
Lițu sau Simion la schimb
Gurițã a semnat cu gruparea constãnțeanã prelungirea contractului scadent în aceastã varã, avînd însã o clauzã care îi dã voie sã plece în cazul unei oferte avantajoase.
Becali i-a propus deja patronului Farului, Gheorghe Bosînceanu, ca în schimbul lui Gurițã sã-l ofere ca împrumut pe Lițu sau pe Simion, jucãtori care și în sezonul acesta au fost cedați la Jiul, respectiv UTA.