FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua MFA - castigatoarea Cupei la Handbal

fcsteaua.ro17.05.2007 20:04

Echipa Steaua MFA Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la handbal masculin, dupa ce a invins, joi, in finala disputata la Brasov, campioana HCM Constanta, cu scorul de 31-26 (15-16).

Pentru HCM cele mai multe goluri au fost reusite de Dragicevici si Stavrositu (cate 8), in timp ce de la Steaua cei mai buni jucatori au fost Rudici 12 si Sania 6.

Jucatorul Stamate (HCM) a primit cartonasul rosu in minutul 53.

Tehnicianul echipei Steaua, Radu Voina, a declarat ca victoria formatiei sale a fost meritata. "A fost intr-adevar ziua noastra, am castigat pentru ca am fost mai proaspeti fizic. Este o victorie meritata, o victorie pentru care baietii au muncit mult", a spus antrenorul stelist.

La randul sau, antrenorul echipei constantene, Lucian Rasnita, a recunoscut ca echipa sa a jucat mai slab. "Daca in prima repriza am mai jucat cum am mai jucat, in a doua parte nu am mai avut acelasi ritm, iar Steaua a profitat de acest lucru. Azi au fost mai valorosi, au jucat mai bine si, de ce nu, au avut si mai mult noroc", a spus Rasnita, care a constestat insa si arbitrajul.

Prezent la meciul de la Brasov, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a declarat ca a fost o finala reusita. "A fost o competitie reusita, cu o finala si mai reusita. S-au batut cele mai bune doua echipe din Romania si era de asteptat sa se joace la limita sportivitatii", a spus Gatu.

Echipa HCM Constanta nu a reusit sa castige eventul in acest sezon, dupa ce si-a adjudecat titlul de campioana, al treilea din istorie, dupa cele din 2004 si 2006.

sursa: Onlinesport

danielcristian17.05.2007 20:40

O victorie meritata!Felicitari jucatorilor nostri! steagcruce2

PS Stamate ,cel ce a fost eliminat, e jucatorul Stelei,nu a lui HCM,asa cum scrie ols. steagcruce2

Yoyoyoi17.05.2007 20:48

a fost superb meciul si foarte tensionat. Dupa ce am condus la 3 goluri si constantenii au egalat si apoi au preluat conducerea credeam ca totul s-a terminat. Dar baietii au fost tari si au revenit in joc si au reusit sa ia trofeul. Un trofeu care ne lipsea de cativa ani.

Felicitari echipei si antrenorului si la cat mai multe victorii steag2

AmuntBoy17.05.2007 21:19

nu e pus bine titlu

Castigatoare de Cupa , ceea ce e foarte bine ;)

SSK18.05.2007 04:38

Felicitari handbalistilor ros-albastri! Pacat ca meciul nu s-a jucat in Bucuresti, ne-am fi putut bucura impreuna de victoria din finala.

onlySteaua18.05.2007 07:17

ce-mi place mie la ei e faptul ca au taria sa-si revina de fiecare data indiferent de scor.

bravo baieti!

forza Steaua!

Azazello18.05.2007 10:22

Bravo baieti !!!

Dragoshel20.05.2007 07:30

Cinste lor cinste lor, cinste CAMPIONILOR....., bv baieti.

MoWeed18.05.2008 11:18

Bravo!