FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Letopisetul Tarii Piperei

fcsteaua.ro17.05.2007 15:23

Letopisetul Tarii Piperei de la jupan Gigi Fecali cetire - Episodul I:

- Scrie acolo fa secretaro, care esti secretara asa cum graieste gura-mi aurita, letopiset catre tot norodul romanesc, ca sa-l citeasca si sa-l ia aminte spre mantuirea neamului si slava lui Dumnezeu. Deci:

"1.1. IO Gigi Becali, Principe, fiu al poporului zamislist din barbat si femeie adica de tatal si de mama mea (aici eu le fac o aroganta la bulangii fa, ca adica ei nu poate sa zamisleasca fiii poporului, ma intelegi?), iau in ziua de marti 8 mai 2007 anul Domnului, sabia in mana dreapta, biblia in cealalta si crucea in mana stanga si incep sa urc Golgota mantuirii neamului romanesc. Mantuiesc mai intai pe mine insami, apoi pe familia mea, finii si nepotii si daca mai ramane timp pe tiganii din Zabrauti. (STOP! Idee de film:Io merg cu calul in Ferentari si cum ma vede tiganii ca sosesc se arunca cu totii cu fata la pamant. Aici ca imagine artistica, ma vad pe mine in varful dealului cu calul nechezand si soarele cum rasare din spatele meu. Aici se sugereaza cum ca "cand vine Becali soarele rasare" ma intelegi? Cam asa ceva vreau sa zic. Cum adica in Zabrauti nu este dealuri, este numai mormane de gunoi? E bun si ala, dar vezi sa fie mormanul cel mai mare ca sa fiu deasupra tuturor. Dupa asta sa apara in cadru tiganii care imi pupa mainile si picioarele si cum ma atinge cate unu' cum se face alb la fata si devine bogat imbracat cu haine noi. Si apoi eu flutur mana si le transform blocurile alea jegoase in vile cu piscina. Bun acum sunt multumit. Sa se consemneze ca am facut prima minune ).

1.2. La inceputul misiunii mele apostolice si de mantuire (sa se mentioneze la inceputul letopisetului ca Becali e trimisul lui Dumnezeu pe pamant si ca prin gura mea vorbeste Duhul Sfant), vorbesc intregului norod si mai ales tineretului crestin si revolutionar (aici sa vina Dan Pavel sa-mi dea si el niste idei de discurs ca io acum nu prea sunt in dispozitie filosofica ca sunt atâțat de decolteul tau dihanie ce esti. Suna-l fã pe Dan sã vina la palat si acopera-ți cu ceva țâțele, fã nesãnãtoaso. Uite-asa ma bagi in pacat si nu mai pot sa-mi arat virtutile de conducator si mantuitor al neamului.). Si eu le zic asa: Drag popor roman, romani si romance, barbati si femei, muncitori si tarani si voi ba intelectualilor, da bai Zmarandescule, cu tine vorbesc, fii si tu atent. Deci, ca sa reiau de unde am ramas ca m-a intrerupt. Asa, deci, eu am fost trimis de Dumnezeu pentru a-mi varsa sangele, sudoarea si lacrimile pentru voi ba, ca sa traiti voi bine. (asta cu "sa traiti bine" tai-o ca-I de la hahalera de Basescu. Pai pe Becali nu-l cheama Basescu, ca sa faca oamenii sa traiasca bine). Deci nu sa traiti bine, sa traiti CEL MAI BINE. (asta scri-o cu litere mari). Romania o sa fie o America Mica. Asta v-o garantez io Gigi Becali. Asa sa-mi ajute Dumnezeu. (Idee pentru. film: aici eu imi fac o cruce mare si multimea imi scandeaza numele si vreo cativa se calca in picioare ca sa ma atinga.)

1.3 Si asa plec eu Raizboinicul Luminii, Atletul crestinatatii si Ursul polar-carpatin pe lungul drum al suferintei intru propasirea materiala si spirituala a neamului meu. Pentru ca eu stiu ca mie imi este menit sa ma sacrific ca un miel pe altarul neamului romanesc, sa aduc jertfe de sange si sudoare pentru tara mea. Sa alung comunistii si mafia din tara. (Tai-o pe asta cu mafia ca-i de la nebunul de Vadim. Lasa numai comunistii si mai pune eventual fanariotii ca si astia am auzit ca ne-au facut noua rau. Cum adica fanariotii erau in secolul XVII? Deci de atunci ne prigonesc astia pe noi? Scrie acolo!) Mai ales impotriva fanariotilor o sa lupt si-o sa-i alung din aceasta tara! Ca eu sunt om cu stea in frunte ca asa a visat mama cand era lesinata dupa ce a incercat sa ma avorteze cu fusul in santuț de la marginea drumului. Daț io n-am murit, nuuu m-au luat oile si m-au crescut ca pe unul de-al lor si asa am supravietuit io.( de fapt n-a fost povestea chiar asa, dar lasa asa ca e mai interesant. Si pune asta prima minune, cum am supravietuit io avorton crescut de oi.)"

Acuma gata fa, facem pauza ca am obosit si nu mai pot concentra. M-ai omorat si tu cu bulanele astea ale tale. Ia sa-ti iei si tu fusta mai lunga.! Tu esti femeie serioasa? Nu stii ca eu sunt insurat? Pauza. Continuam maine.

Lucas

VA URMA ...

Danntes17.05.2007 15:54

:)))))))))))))))))))))

bravo mosule ...caterinca

SS Lazio17.05.2007 16:17

Jos palaria! Extrem de amuzant :))=))

Asteptam partea a 2-a cu mare,mare interes

Sunt curios ce ar zice Gigi daca ar vedea articolul asta :))[iti dai seama ,bai hahalero?]Ar veni cu 80 de animale sa ne bata la meciuri

Numai bine. ;)

alexmk1717.05.2007 17:05

Baieti nu va mai luati de Gigi!

Nu stiati ca e geniu si la matematica???

Da' cred ca la ecuatii de gradul doi cu cacareze de oaie!

Maine, poimaine vine cu diploma de excelenta la Limba Romana! O sa fie critic literar!

Daca-i da pe Elton si Thereau, ramane o singura solutie! Sa punem mana de la mana toti stelistii si sa angajam un asasin! Atat ii trebuie! Trebuie sa plece de la Steaua! De voie, sau cu picioarele inainte!

ONE WAY OR THE OTHER!

PEACE AND NO VIOLENCE!

puyol17.05.2007 17:11

pur si simplu... GENIAL!!!!!!

Sunt curios ce ar zice Gigi daca ar vedea articolul asta :))[iti dai seama ,bai hahalero?]Ar veni cu 80 de animale sa ne bata la meciuri

Numai bine. ;)

lasa ca de 40 ma ocup eu :lol:

byancutza17.05.2007 17:26

prea tare!!!!=))=))=))

makaan17.05.2007 17:41

Noi radem si el ne distruge clubul...***** masii de avorton crescut de oi!

souljah17.05.2007 17:43

aia cu avortul ai putea sa o scoti.

Miaus17.05.2007 17:55

Chiar ma intrebam cand o sa puneti aceasta capodopera pe prima pagina.

Abia astept sa vad ce mai face atletul crestinatatii si ursul polar-carpatin in urmatoarele parti.

sorin_daniel17.05.2007 18:00

foarte interesant :mrgreen:

danielcristian17.05.2007 18:16

Bravo,mai este nevoie si de caterinca,ca nervi ne-am facut destui! :lol:

Citind asta,mi-am adus aminte de Jiji,acum doua zile ,cand a fost la otv,i-a mai iesit o perla pe gura:" Mie imi place ,cand nu am nimic de facut,sa gandesc..." :lol: :lol: :lol:

puyol17.05.2007 18:24

Citind asta,mi-am adus aminte de Jiji,acum doua zile ,cand a fost la otv,i-a mai iesit o perla pe gura:" Mie imi place ,cand nu am nimic de facut,sa gandesc..." :lol: :lol: :lol:

problema e ca el e cam ocupat :D

Bundy17.05.2007 18:57

Prea tare articolul!! Dar din pacate abia acum constientizam ca noi l-am facut ceea ce este acum si tot noi o sa-l facem uitat la loc.

fedora17.05.2007 19:06

Bravo, Lucas, foarte tare!

Wally17.05.2007 19:31

Nu-i rau deloc...e genial articolul...si foarte bine a zis Puyol...el nu are timp sa gandeasca...pentru ca tot timpul e ocupat...deci mai bine ar lasa pe altii mai rasariti sa gandeasca in locul lui...

auzihaipa17.05.2007 19:32

rumpe

Phase17.05.2007 21:17

Ufff nu mai pot de ras.... genial

Sper din tot sufletul sa avem noi episoade

Le reseau pansant18.05.2007 17:53
lasa ca de 40 ma ocup eu :lol:

adica jj vine cu 40 si tu cu restu???

hai ca sunteti tari/ eu cred ca jj nu tre sa isi faca probleme de unde sa ii gaseasca, pur si simplu se duce in "ferentari" si ii le spune problema la aia carora le-a platit lumina si totul se rezolva.....

ps: dau o bere primul post pe forumul fcsteaua.

bodanelu18.05.2007 18:04

Welcome Le reseau pansant.

katabest19.05.2007 07:03

Este Un Mare Cretin Berbecu :))

Dreadnought19.05.2007 07:53

lol, bestial articolul

katabest19.05.2007 09:12

Adevarul este...Daca Becali nu mai da pe Thereau si pe Elton Si baga 10 mil de euro la echipa, atunci toti suporterii o sa aklame...ceea ce nu-i bine !!

Nu trebuie sa uitam, cel mai important detaliu care v-a ramane muult de-akuma incolo...

1.Ne discrediteaza

2.Ne ignora

3.Este Impotriva noastra

A GRESIT !

Sa ne Ceara public SCUZE ! si sa-si pastreze jucatorii valorosi la Steaua (incl. Thereau).

Cat despre Voturi PRO_BECALI....nu mai sant sigur !

Taker19.05.2007 11:23

Doamne , Doamne ce inspiratie a avut omul asta la ultima parte , parca era din Cartea Junglei. Deabia astept sa vad ce va urma. Bravo!!!!!

IRO19.05.2007 20:58

Punct ochit, punct lovit. Mii de laude autorului ;) ... Asteptam noi episoade :D