FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Extras de cont luna aprilie!

fcsteaua.ro17.05.2007 10:26

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști vã prezintã extrasul de cont de pe luna aprilie și Hotãrârea Consiliului Director prin care sunt primiți membrii din luna aprilie.

Prin acest demers, continuãm sã dãm dovadã de deplinã transparențã în ceea ce privește fondurile Asociației, pentru a vã putea convinge de seriozitatea acestui proiect. Orice întrebãri sau nelãmuriri pot fi adresate pe secțiunea specialã de discuții din forum.

O precizare se impune: pe luna aprilie s-au efectuat cheltuieli care nu apar evidențiate în aceste acte. Este vorba de cheltuielile cu legitimațiile de membru (aproximativ 400 RON) și de cei 200 de metri pe pânzã de la meciul cu Dinamo. Banii au fost suportați de unii din membrii fondatori, întrucât din motive obiective nu au putut fi scoși la acea datã din contul AISS. Ei vor apãrea ca atare cel mai probabil în extrasul lunii mai, când vom prezenta, desigur, și chitanțele justificative!

Gãsiți toate aceste informații pe www.AISS.ro.

Asociatia Independentã a Suporterilor Steliști

bodanelu17.05.2007 13:47

foarte bine...

rusine sa-mi fie ca nu am ajuns la banca sa platesc si eu pentru luna mai :((

choli17.05.2007 15:25

Cu tot respectul pentru cei care arata aceasta transparenta, eu va spun ca nu este bine ceea ce faceti deoarece, numele persoanelor apar si se pot citi destul de bine + Cnp. Asta eu cred ca nu este un lucru bun deoarece sunt multi dobitoci care se cred baitzasi, iar cei care li se vad numele ar putea avea de suferit.

Parerea mea!

steagcruce2 per oggi, per domani, per siempre con Steaua steagcruce2