FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Dinamo - Sustineti Echipa Campioana !

fcsteaua.ro16.05.2007 23:43

Prezentare

Duminica, 20 mai, avem finala editiei 2006-2007 a Diviziei Nationale BRD. Combatante sunt Dinamo si Steaua, iar cine castiga va lua cel de-al 91-lea titlu atribuit in istoria rugbyului romanesc. Stelistii au castigat primul lor trofeu in 1949, iar ultimul a fost chiar in editia trecuta, in 2006, adunand pana acum 24 de titluri. Dinamo, in schimb, are 14 titluri, primul cucerit in 1951, iar ultimul in 2004. Steaua a luat asadar ultimele doua trofee consecutive. Meciul este duminica de la ora 11:00 pe stadionul Olimpia.

Prima echipa care a avut onoarea de a se numi "campioana" a fost Tenis Club Roman, in 1914, care a castigat mai apoi si urmatoarele doua campionate. In intreaga istorie a campionatului, cele mai multe titluri le are insa Steaua Bucuresti, fosta CCA sau CSCA, care a castigat de 24 de ori campionatul. Prima oara a facut-o in 1949, iar ultima oara in 2006, avand chiar si o serie de 6 titluri aproape consecutive, cu o singura "intruziune" a lui Dinamo, intre 1979 si 1985. Nici ultimele doua trofee nu sunt de neglijat, mai ales ca le-a luat in dauna dinamovistilor si aradenilor, Rivala sa din campionat, Dinamo, este echipa de pe locul 2 din clasamentul "all-time", cu 14 titluri, primul in 1951 si ultimul in editia din 2004. Esecurile din ultimele editii o fac insa sa isi doreasca neaparat campionatul in acest sezon.

Prezente notabile in clasamentul echipelor campioane ale Romaniei sunt si Grivita, fosta CFR sau CFR Grivita Rosie, care are 12 titluri, Tenis Club Roman, cu 11 titluri stranse, urmate de Stadiul Roman, 7 titluri, Sportul Studentesc, tot 7, si Farul Constanta, 6 titluri de campioana.

sursa: rugby.ro

Accesul la meci

Meciul se va disputa duminica, de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia, spectatorii vor avea acces gratuit urmand ca intrarea sa se faca dinspre Calea Vitan numarul 182 iar, in cazul in care meciul se va incheia la egalitate, se vor juca doua reprize de prelungiri a cate 10 minute, daca egalitatea persista se va mai juca inca o repriza de prelungiri de 10 minute cu moarte subita, adica cine inscrie prima castiga meciul, si daca si dupa a treia repriza de prelungiri se va mentine egalitatea, se va trece la executarea de lovituri de pedeapsa.

sursa: Onlinesport

RaDoooI17.05.2007 04:04

Unde e stadionul olimpia ?

greco17.05.2007 04:26

Sper sa nu vorbesc prostii ! Pe Calea Vitan... uite aici o poza http://greco.lx.ro/olimpia.html

Dati de veste si veniti in numar cat mai mare !

rezistenta_ultras17.05.2007 05:53

da,in vitan este.se ajunge cu autobuzul 135.2 statii inainte de capatul liniei,sau o statie inapoi fata de targul vitan

SSK17.05.2007 07:43

E un meci la care ar merita sa mergem! Echipa de rugby merita suporteri macar la finala campionatuluI!

MR.KILLER.ULTRAS17.05.2007 08:20

venim organizat sau individual?ati citit pe dinamoprostia?vin javrele organizat?continuam si protestul cu FC(steaguri,msje,in care sa comparam csa cu FC?sa se vada caracterul oamenilor de la csa,care este de exceptie...felicitari csa!

greco17.05.2007 09:22

Peluzele au propria organizare in ceea ce priveste acel meci. Ar fi bine sa reusim si organizarea celorlalti suporteri care doresc sa vina, dar este esential sa raspanditi vestea si sa-i convingeti pe cat mai multi sa vina.

r.ochirosii17.05.2007 11:12

cat este biletu :D ?

greco17.05.2007 11:12

Intrarea e libera.

cetateandeonoare17.05.2007 11:49

se intra numai pe baza de invitatii ..... pana la urma e normal sa fie asa pentru ca stadionul olimpia are maxim 300 de locuri in tribuna

George Stan17.05.2007 14:37
se intra numai pe baza de invitatii ..... pana la urma e normal sa fie asa pentru ca stadionul olimpia are maxim 300 de locuri in tribuna

Nu trebuie neaparat sa stai in cele cateva locuri din tribuna. Exista o tribuna naturala, aka un deal, langa teren.

George Stan17.05.2007 14:44
greco17.05.2007 15:33

Nu cred ca e inchis, am inteles ca e intrarea libera. Vom reveni cu detalii in acest sens, dar e sigur ca daca ajungi acolo vezi cumva meciul. :) Si sarbatoresti titlul. Spre 25 !!

greco17.05.2007 15:51

Meciul se va disputa duminica, de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia, spectatorii vor avea acces gratuit urmand ca intrarea sa se faca dinspre Calea Vitan numarul 182 iar, in cazul in care meciul se va incheia la egalitate, se vor juca doua reprize de prelungiri a cate 10 minute, daca egalitatea persista se va mai juca inca o repriza de prelungiri de 10 minute cu moarte subita, adica cine inscrie prima castiga meciul, si daca si dupa a treia repriza de prelungiri se va mentine egalitatea, se va trece la executarea de lovituri de pedeapsa.

A existat o problema cu arena pe care se va desfasura finala, problema pe care Radu Constantin, directorul de imagine al Federatiei Romane de Rugby, a lamurit-o astazi.

Cum finalistele sunt din Bucuresti iar jocul trebuia disputat pe teren neutru, s-a incercat disputarea partidei pe stadioanele Cotroceni sau Lia Manoliu insa propietarii celor doua arene au refuzat.

Astfel, s-a ajuns la stadionul Olimpia pentru a se evita deplasarea in afara Bucurestiului cu specificatia insa ca de acum inainte meciurile importante din viitor se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf, arena ce apartine de FRR si va fi gata in maxim o luna.

sursa: Onlinesport

bad_joke17.05.2007 18:09

Offtopic: Ati vazut pe sit-ul oficial al Stelei inca mai apare Oprita ca jucatorpe pagina de start este inadmisibil

stefanel18.05.2007 07:25

steag2 bai care e problema.....cu csa Steaua sau cu FC Steaua....suntem ros albastri pana la moarte si asa ramanem

onlySteaua18.05.2007 07:50

chiar nu-mi pot imagina de ce FINALA asta prezinta asa putin interes. mai multi sunt interesati echitatie sau snooker decat de rugby. ce-am fost si ce-am ajuns!

TREZITI-VA! e Steaua - dinamu, ce dracu'? si e si o finala.

este cel putin discutabila si decizia organizatorilor. ce D-zeu, era greu sa puna meciul la o ora cat de cat mai normala? asta cu atat mai mult cu cat se joaca si duminica.

nu stiu ce se intampla exact, dar sunt sporturi precum rugby-ul si handbalul, sporturi in care Romania are "o oarecare" traditie, in care conducatorii se comporta de parca ar incerca sa indeparteze publicul de stadion/sala.

oricum,

HAI Steaua! HAI Armata!

greco18.05.2007 12:22

Convinge-i pe cei care ii cunosti sa vina si sa dea vestea mai departe ! Sa vedem daca suntem sau nu in stare sa ne strangem la un meci cu Dinamo, cu TITLUL pe masa ! Tot ce va poate impiedica sa veniti este mersul la biserica duminica dimineata :), da puteti veni direct de acolo. :mrgreen:

steaua_ro

onlySteaua18.05.2007 15:15

:mrgreen:

crede-ma ca am incercat, dar majoritatea mi-au spus: "mie nu imi place rugby-ul. hai daca era mai tarziu....de dragul Stelei......da' sambata e seara de clubbin'...".

stiu ca asa gandesc foarte multi. de fapt cred ca esti si tu convins de asta.

greco18.05.2007 19:56

Sunt convins, si daca chiar nu le place rugby-ul nici nu pot sa-i condamn. Doar ca am incercat si vom incerca in continuare sa gasim moduri de a ajuta celelalte sectii ale Stelei, deoarece pe langa faptul ca jucatorii simt o crunta dezamagire si tristete jucand fara public, sectiile respective risca sa DISPARA, cum s-a intamplat cu cea de baschet !

Noi nu avem un complex ca al spurcatilor, cu sala de forta, bazin de polo si asa mai departe. Nu avem nici milioanele de euro pe care Militia le varsa in clubul lor. Nu avem nici macar o legatura cu sectia de fotbal din moment ce clubul s-a scindat. Nu trebuie sa permitem ca ruptura sa fie totala si multi, putini, cat ne strangem hai sa mergem acolo si sa fim alaturi de baieti.

Stadionul este mic, nu e nevoie de multi oameni ca sa ne simta prezenta. Orice incurajare, orice steag poate face diferenta si poate arata ca ne pasa de efortul lor, depus nu pentru bani sau glorie ci pentru Steaua ! In concluzie, sa ne vedem duminica acolo !

george_1419.05.2007 18:38

steagcruce2 haide lume maine la meci

greco20.05.2007 11:38

Dezolant. Cine a fost ?

#2320.05.2007 14:04

Meci slab. Din pacate noi mai slabi ca ei. Multe greseli elementare, joc fara imaginatie, lipsa totala de eficienta si spectacol.

Rezultatul era oarecum previzibil avand in vederea prestatia celor doua echipe in ultimele meciuri si faptul ca la Dinamo s-a investit mult iar la noi mai nimic.

Prezenta spectatorilor destul de numeroasa avand in vedere locul si ora desfasurarii finalei. Marea majoritate insa au trebuit sa stea in picioare pe marginea terenului, neexistand decat foarte putine locuri in tribuna. Javrele ceva mai organizate (cateva steaguri si cativa membri ai galeriei de fotbal, inclusiv mihnea ionescu din cate am vazut).

Ca si la celelalte sporturi la care Steaua a ratat titlul, nu ramane decat speranta ca la anul va fi mai bine.

onlySteaua20.05.2007 14:57

din pacate am ramas doar cu palmaresul....

greco20.05.2007 15:14

Palmares care se va duce si el, avand in vedere ca dupa intrarea Romaniei in NATO Steaua nu va mai primi prea multe fonduri de la buget in timp de "dincolo" vine banu' fara numar... Si cum interesul suporterilor fata de alte discipline sportive este aproape inexistent, viitorul nu suna prea bine.