FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a invins pe Dinamo in a doua semifinala a Cupei Romaniei!

fcsteaua.ro16.05.2007 22:16

In a doua semifinala a Cupei Romaniei la handbal masculin, Steaua Bucuresti a invins surprinzator pe Dinamo Bucuresti cu 33-31 dupa un meci dominat in mare masura de invinsi.

Dinamo a inceput tare jocul cu marea rivala Steaua si si-a impus stilul de joc astfel ca dinamovistii au condus in permanenta in prima repriza cu doua sau trei goluri, rezultatul de la pauza fiindu-le favorabil, 18-15.

In debutul actului al doilea Dinamo a avut chiar si cinci goluri avantaj dar apoi Steaua a revenit din pumni si a reusit sa recupeze gol dupa gol, punand sub semnul intrebarii suprematia dinamovistilor.

Cu Alin Sania si Iulian Stamate in prim plan dar si cu Stefan Laufceag care a inchis poarta in ultimele minute, stelistii au reusit sa egaleze pe final si chiar sa preia conducerea dupa trei goluri consecutive marcate de Sania.

Astfel, Steaua invinge pe Dinamo cu 33-31 dupa ce a fost condusa la pauza cu 18-15 si finala Cupei Romaniei la handbal masculin le va opune joi, de la ora 19.00, pe cele mai bune echipe din campionatul intern, HCM Constanta si Steaua, formatii care au incheiat sezonul pe primele doua locuri.

Sursa: AmosNews

RaDoooI16.05.2007 23:20

Bravo Steaua !!! A doua oara mi se pare , cand invingem pe Dinamo dupa ce ne conduc . Am vazut meciul pana la 9-5 , dupa care am inchis TV-ul cand am vazut ca bate Dinamo ... :)

greco16.05.2007 23:33

Foarte bine ! Pacat ca n-am stiut din timp de meci, asa cum nu stim din timp nici de finala. :(

sonel17.05.2007 07:58

aud toate cacaturile legate de oier la TV si in ziare, dar de o semifinala la handbal nimic.

prea multa importanta li se da unor oameni de 2 lei.

dI@bL017.05.2007 13:26

Finala e azi la 7 ii batem si p HCm...sper.si asa avem galerie nelipsita d la orice meci din mizil sa va uitati la meci grup organizat:D.Forza Steaua!!

shack3r17.05.2007 17:56

Steaua a batut HCM in finala fular-campionii

Bravo Steaua!Mandru ca sunt stelist

danielcristian17.05.2007 18:20

Felicitari echipei de handbal pentru castigarea Cupei Romaniei!Forza Steaua! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Wally17.05.2007 19:35

Daca echipa de fotbal nu a reusit castigarea cupei nationale...a reusit echipa de handbal de la care nu ma asteptam...felicitari baietilor! o sa am mai multa incredere in ei de-acum!

w3bmaster17.05.2007 21:36

Steaua tre sa bata pe javre peste tot pe unde ii prinde

Forza Steaua