Patronul Stelei, Gigi Becali, a incercat sa ii dea bani unui lider din galeria Stelei pentru a scapa de injuraturile pe care fanii echipei i le adreseaza.
Potrivit unor surse din anturajul galeriei Stelei, inainte de meciul cu FC National, patronul Stelei s-a intalnit cu cativa lideri ai galeriei la Hotelul Marriott, lucru recunoscut chiar de el, marti seara, in emisiunea Dan Diaconescu in Direct, de la OTV.
Becali a incercat sa ii convinga pe acestia sa renunte la injuraturi spunand catre ei "Bai, strigati sa plec, strigati mars la Dinamo, dar nu imi mai injurati familia. Eu m-am sacrificat pentru voi si voi ma injurati?"
Acestia nu au vrut nici in ruptul capului sa ajunga la o intelegere cu Gigi Becali si, se pare ca, patronul Stelei a incercat sa-i ofere o suma de bani unui lider de galerie pentru a-i convinge pe ceilalti sa renunte la protest. Becali a incercat sa-i ofere banii lui Voina Daniel, poreclit Bady, liderul brigazii "Nucleo".
Acesta insa a refuzat banii, spunand ca este imoral sa faca asa ceva, iar Becali a fost foarte indignat. In timpul meciului cu FC National, injuraturile la adresa lui Gigi Becali au fost numeroase, patronul din Ghencea dezlanduindu-se la sfarsitul meciului la microfonul Pro TV.