FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bady a refuzat banii lui Gigi Becali (OLS)!

fcsteaua.ro16.05.2007 19:21

Patronul Stelei, Gigi Becali, a incercat sa ii dea bani unui lider din galeria Stelei pentru a scapa de injuraturile pe care fanii echipei i le adreseaza.

Potrivit unor surse din anturajul galeriei Stelei, inainte de meciul cu FC National, patronul Stelei s-a intalnit cu cativa lideri ai galeriei la Hotelul Marriott, lucru recunoscut chiar de el, marti seara, in emisiunea Dan Diaconescu in Direct, de la OTV.

Becali a incercat sa ii convinga pe acestia sa renunte la injuraturi spunand catre ei "Bai, strigati sa plec, strigati mars la Dinamo, dar nu imi mai injurati familia. Eu m-am sacrificat pentru voi si voi ma injurati?"

Acestia nu au vrut nici in ruptul capului sa ajunga la o intelegere cu Gigi Becali si, se pare ca, patronul Stelei a incercat sa-i ofere o suma de bani unui lider de galerie pentru a-i convinge pe ceilalti sa renunte la protest. Becali a incercat sa-i ofere banii lui Voina Daniel, poreclit Bady, liderul brigazii "Nucleo".

Acesta insa a refuzat banii, spunand ca este imoral sa faca asa ceva, iar Becali a fost foarte indignat. In timpul meciului cu FC National, injuraturile la adresa lui Gigi Becali au fost numeroase, patronul din Ghencea dezlanduindu-se la sfarsitul meciului la microfonul Pro TV.

Maniosu_steaua16.05.2007 19:41

Bravo Lui Cinste lui .numai si numai respect pot avea fata de astefel de oameni

De am avea numai oameni asa in tara am fi departe steagcruce2 fularsteau2 fularultras steagsahmic steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsahmic

eddie the 'ead16.05.2007 19:42

Daca s-a intamplat asta si omul a refuzat banii, are tot respectul meu. sa faca toti asa, desi e imposibil sa nu-i sclipeasca vreunui iuda ochisorii...

eu sper in continuare ca maimuta isi va da seama ca a decazut rau de tot. de fiecare data cind cred ca a pus capac, face una si mai nefacuta. e o javra. nu stiu cum am putea scapa de el, dar cred ca atunci cind se va intampla asta - cit mai repede, sper - o sa beau o luna...

trebuie facut ceva. o demonstratie, un mars, adunat de semnaturi, ceva. campionatul e aproape terminat, pe stadion nu mai mergem (si ce bine ar fi venit acum prezenta noastra pe stadion, pentru Thereau si Elton...), ciobanul se crede scapat si nu e bine.

De la Oli nu ma astept la nimic, e ca un caine batut. Becali se pisha in capul lui, iar el zice "mai vreau"... Nu pot sa pricep, asta chiar nu are onoare, nu are demnitate, nu are nimic? Inteleg sa nu-i ia apararea lui Elton, e clar ca nu e pe placul lui, dar Thereau?!

Si Argaseala, matale ce dracu' pazesti, nene, acolo?!?! Chiar va are pe toti la mana? Chiar va e frica de el? Pai in cazul asta, inseamna ca toti ati facut mizerii pe la club...

RUSINE INTREGII CONDUCERI!!

r.ochirosii16.05.2007 19:46

Cioban prost! El crede ca cu niste bani poti face orice in lume, poti sa cumperi orice si pe oricine!

Daca este adevarat despre acest body ca a refuzat bani... un exemplu de stelist adevarat si NUMAI RESPECT pentru el si pentru constiinta lui! steagcruce2

Kiti18416.05.2007 20:10

Sa numim acest inceput:CADEREA LUI Becali!

David_Steaua200716.05.2007 21:01

Mai rar astfel de oameni.Cinste lui,daca a facut asa ceva!!

w3bmaster16.05.2007 21:05

Jigodie infecta fara sprijinu oamenilor poti sa ai tu cati bani oi vrea .... vei vedea ce patesti

Tre continuata Actiunea anti Becali

Forza Steaua

razvan_cmi16.05.2007 21:41

respect pentru liderul nucleo , daca chiar asa a fost

offtopic

mi se rupe iar sufletul uitandu-ma iar la sevilla cum primeste medaliile, imi dau seama ca am fi putut fi in locul lor

imaginati-va suporterii Stelei in seara asta la Glasgow........nu s-ar mai fi auzit comentatorii...

in afara de "bamos campeon...bamos a sevilla " astia mai stiu si altceva?

cat de mare va fi diferentza saptamana viit. cu suporterii lui Liverpool.......

alice4steauaBUC16.05.2007 21:56

E cu dus si intors...pe site'ul celor de la Nucleo exista un comunicat prin care aceste informatii, cum ca, liderul lor ar fi vb cu Gigi sunt dezise....

Deci pana la urma se pare ca nu a existat niciun refuz pentru ca nu a fost nicio oferta nici macar o intalnire :roll:

MR.KILLER.ULTRAS17.05.2007 07:56

dupa cum au 'protestat' unii lideri ai nordului,chiar am crezut ca au acceptat banii,stateau sprijiniti de gard si priveau,atat!...in fine,slabut tare nordul pana prin min 70,cand au inceput sa dea tonul.Felicitari ULTRAS,ERA,STIL,GLAS,VACARM,BANDA,dar si celor din nord care au avut curaj sa strige din toata inima!Rusine nesimtitilor,morcovarilor,milogilor,sclavilor!Protestul trebuie sa continue!VENIM SAMBATA?

steauaforever0817.05.2007 11:25

steagcruce2 foarte tare s-o sacrificat ca ne vinde jucatorii...uau mama ce sacrificiu...ii o oaie dobitoaca

Dragoshel17.05.2007 11:31

Sa ii fie rusine daca a facut acest lucru, el crede ca banii fac totul NU ESTE ASA DOMNULE Becali . Cred ca o sa ma interesey sa vad daca este asa......

dr.adrian917.05.2007 11:34

foarte rau ai facut mai omule

trebuia sa iei vreo 10000 € si sa ajuti sal doborim

sai spui ca faci tu pace si bla bla ......abureala

si din aia 10mii faceam bannere cu JOS becal i

dax4717.05.2007 12:09
foarte rau ai facut mai omule

trebuia sa iei vreo 10000 â'? si sa ajuti sal doborim

sai spui ca faci tu pace si bla bla ......abureala

si din aia 10mii faceam bannere cu JOS becal i

Exactly my point ! Eu as fi luat banii si as fi organizat o campanie anti Becali mai in Forza ! Dupa cum spunea si Bruce Lee : trebuie sa folosesti Forza adversarului impotriva lui insusi ! Si in privintza becalului singura lui putere este puterea banului. El oricum isi schimba cuvantul de la o zi la alta. Eu as fi luat banii si cu prima ocazie, cu primul meci, iar demonstratie. Eventual cu banii aia finantzam deplasarea pentru mai multe persoane si materialele pentru demonstratie.

Insa se stie ce tentatie ar fi fost cu banii aia, ca doar suntem romani. Probabil ar fi ajuns doar in buzunarele celor de la intalnire si atat. Pana la statutul de om corect avem de mii de ani de asteptat. Insa, o paguba cat de mica in buzunarul ierului ar fi fost binevenita.

Singura modalitate ca becalul sa vanda Steaua este ca sa dea faliment. Ceea ce este f greu. Doar DNA ul ne-ar putea ajuta, dar si-a luat tainul si l-a lasat in pace pe oier.

Traim in Romanica si asta ne omoara toti nervii !

robert_a17.05.2007 13:56

daca este asa cinste lui! iar in privinta ciobanului si sclavului de Oli trebuie facut ceva , ultiam lor idiotenie pe care vor sa o faca este aceia de a vinde doi jucatori de mare valoare , care prin prestatiile lor au ajunsi idoli tribunelo. JOS CIOBANE ! MARS LA Dinamo si tu si SCAVUL TAU [ Oli]

nucleo.200217.05.2007 14:02
COMUNICAT NUCLEO

In urma articolului aparut pe site-ul www.onlinesport.ro, potrivit caruia un membru al grupului nostru, mai exact liderul grupului, ar fi avut o intalnire cu Gigi Becali, in care acesta din urma i-a porpus o suma de bani in schimbul convingerii celorlalti sa renunte la protest, gupul NUCLEO are de facut urmatoarele precizari:

- Nu a existat o astfel de intalnire si nici nu va exista, cel putin din partea noastra;

- Niciodata vreunul din membrii grupului nostru nu va accepta vreo suma de bani venita din partea clubului Steaua Bucuresti;

- Niciodata gupul NUCLEO nu se va intoarce impotriva celor din Peluza Nord sau a stelistilor de pretutindeni;

- Grupul NUCLEO exista si traieste datorita pasiunii pentru cele doua culori, sfinte pentru noi si nu pentru vreun interes financiar sau de orice alta natura;
Danny17.05.2007 18:29

Ba pana acmu ii luam apararea lu Gigi da cand am vazut ca a scos pe Elton si pe Thereau la vanzare miam dat seama la ce cioban luam yo apararea . da sar putea ca Becali sa ne ameninte cu vanzarea magcianilor din Ghencea numai pentru ca noi sa nu il mai injuram , sar putea sa fie o solutie .......

Wally17.05.2007 19:42

Mare greseala daca face asta ca sa nu-l mai injuram...pentru ca o sa-l injuram mai tare...cat despre posibilitatea ca un lider sa ia bani de la cioben, nu cred...sunt doar zvonuri iesite pe gura unor oameni de c***t.

vasilestelistul18.05.2007 10:08

crezi ca banii fac legea mah Becali???????????? =))