FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ANUNT

gianini25.02.2005 22:18

daca printre stelisti se afla cineva care isi aminteste in intregime poezia care incepe astfel:

" La un fluier de arbitru

Se arunca in teren

Hagi, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],Bumbescu

Si cu Stoica Tudorel"

il rog sa o puna pe forum.

George Stan25.02.2005 23:13

Este vorba despre "Scrisoarea III" in varianta modificata :) A aparut in 89 cu ocazia meciului Steaua Galata din semiinalele CCE. In aceasta varianta rolului Baiazid este luat de golgeterul de atunci al turcilor, Tanju Colak iar cel alui lui Mircea este luat de Bumbescu.

Nici eu nu mai stiu in afara de introducere decat versuri:

-----

De-oi fi tu Tanju Colak,

Eu sunt pus aici la Steaua

Sa-ti scot fotbalul din cap

----------

Imi amintesc ca mi-a adus-o taica-miu de la serviciu, pe o hartie, batuta la masina. E chiar misto poezia, si eu sunt interesat de ea.

dbd27.02.2005 05:57

Domnule George spunea-ti ca sambata veti baga fisierul pentru download se facu duminica :( va rog frumos ! :cry:

Xander27.02.2005 09:32

putina rabdare domnu' draculasblood. ITI RECUMAND SA INTRI PE http://www.bt.mafiotzii.ro/ SI SA INREGISTREZI (GRATIS) SI VEI PUTEA DOWNLOAD-A TOT MECIUL!!!! ADIK REPRIZA 1,2,PRELUNGIRI + PENALTY.. CALITATE SUPER.. e cam 1Gb

dbd27.02.2005 10:29

se instaleaza foarte repede dar nu merge daca ai observat...

Xander27.02.2005 10:58

cum adica se instaleaza??????? 8O

Eu acum am verificat fiecare parte si merg toate... poate nu ai tu codecurile necesare...

dbd27.02.2005 12:48

dar ce imi trebuie pentru a merge . Eu am windows media player,imi trebuie niste codecuri ? :( Daca da ,spune-mi cum se numesc 8)

Xander27.02.2005 19:15

niste codecuri pt a vedea mpeg-uri.. si celelalte.. iti spun mai diseara, acum tre sa fug la TV sa vad INTER - Milan. FORZA INTERRR !!!

George Stan27.02.2005 20:50

Am pus montajul video. Si mp3-ul Scooter ;)

dbd28.02.2005 13:23

Eshti super George ! Ai bagat toate videourile alea si mp3 'ul. Mai bine mai tarziu decat niciodata.Thanks ! :o :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :o :o :!: