Ne apropiem rapid de finalul unui sezon tumultuos si bizar. Am avut de toate. Premise favorabile in vara, dupa cucerirea titlului 23, apoi un inceput fabulos, marcat de calificarea, dupa 10 ani, in grupele Ligii Campionilor. Un start bun de campionat dublat de o victorie magnifica la Kiev, prevestind o suprematie interna la care speram cu totii. Ulterior insa, pentru ca nu am reusit sa gestionam corespunzator marele triumf din Ucraina, a inceput dezastrul. Egal chinuit pe fostul "23" cu Rapid, intr-un meci in care au abundat erorile de arbitraj, urmat la 3 zile distanta de furtul calificat din Groapa, cu Sorin Corpodean in rol de primadona, moment psihologic care a avut o inraurire negativa ireversibila in ceea ce priveste evolutia ulterioara a echipei in acest sezon. Accidentarile au inceput sa curga pe banda rulanta, amintindu-ne tuturor de precedentul mandat al lui Oli la Timisoara, terminat sub aceleasi auspicii. Incet, incet, indoielile suporterilor asupra capacitatii acestuia de a antrena o formatie ca Steaua si revenirea la "matca fotbalistica" reprezentata de un joc inventiv, dezinvolt si combinativ, incep sa-si faca simtita prezenta. Aceleasi eterne promisiuni de transferuri in iarna, aceeasi slabuta campanie de achizitii. Eliminare prematura din Cupa UEFA, ceea ce a sporit marele regret de a nu fi jucat anul trecut finala de la Eindhoven. Evolutii mediocre in campionat, contestari ale antrenorului, victorie in Giulesti, urmata imediat de un esec halucinant in fata dinamovistilor. Plecarea lui MM si finalul unei relatii intre patron si manager care parea indestructibila. Sfarsit de sezon marcat de suspiciuni de blat, pe fondul declaratiilor iresponsabile ale lui Gigi Becali si revolta suporterilor impotriva manifestarilor si tiraniei acestuia, intr-o impresionanta demonstratie de atitudine si unitate.
Si mai sunt de jucat inca doua etape. La ce ne-am mai putea astepta?...
Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!
Alex (Piece of Mind)
P.S. Forta tuturor dictaturilor se hraneste din frica pe care liderii lor o inspira maselor. Cand dictatorii insisi sunt cuprinsi de frica, sfarsitul pare a fi aproape. Iar faptul ca Gigi Becali a venit duminica la meci insotit de peste 40 de batausi nu poate fi decat un semn...