FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Final de sezon

fcsteaua.ro16.05.2007 05:42

Ne apropiem rapid de finalul unui sezon tumultuos si bizar. Am avut de toate. Premise favorabile in vara, dupa cucerirea titlului 23, apoi un inceput fabulos, marcat de calificarea, dupa 10 ani, in grupele Ligii Campionilor. Un start bun de campionat dublat de o victorie magnifica la Kiev, prevestind o suprematie interna la care speram cu totii. Ulterior insa, pentru ca nu am reusit sa gestionam corespunzator marele triumf din Ucraina, a inceput dezastrul. Egal chinuit pe fostul "23" cu Rapid, intr-un meci in care au abundat erorile de arbitraj, urmat la 3 zile distanta de furtul calificat din Groapa, cu Sorin Corpodean in rol de primadona, moment psihologic care a avut o inraurire negativa ireversibila in ceea ce priveste evolutia ulterioara a echipei in acest sezon. Accidentarile au inceput sa curga pe banda rulanta, amintindu-ne tuturor de precedentul mandat al lui Oli la Timisoara, terminat sub aceleasi auspicii. Incet, incet, indoielile suporterilor asupra capacitatii acestuia de a antrena o formatie ca Steaua si revenirea la "matca fotbalistica" reprezentata de un joc inventiv, dezinvolt si combinativ, incep sa-si faca simtita prezenta. Aceleasi eterne promisiuni de transferuri in iarna, aceeasi slabuta campanie de achizitii. Eliminare prematura din Cupa UEFA, ceea ce a sporit marele regret de a nu fi jucat anul trecut finala de la Eindhoven. Evolutii mediocre in campionat, contestari ale antrenorului, victorie in Giulesti, urmata imediat de un esec halucinant in fata dinamovistilor. Plecarea lui MM si finalul unei relatii intre patron si manager care parea indestructibila. Sfarsit de sezon marcat de suspiciuni de blat, pe fondul declaratiilor iresponsabile ale lui Gigi Becali si revolta suporterilor impotriva manifestarilor si tiraniei acestuia, intr-o impresionanta demonstratie de atitudine si unitate.

Si mai sunt de jucat inca doua etape. La ce ne-am mai putea astepta?...

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece of Mind)

P.S. Forta tuturor dictaturilor se hraneste din frica pe care liderii lor o inspira maselor. Cand dictatorii insisi sunt cuprinsi de frica, sfarsitul pare a fi aproape. Iar faptul ca Gigi Becali a venit duminica la meci insotit de peste 40 de batausi nu poate fi decat un semn...

Kekea16.05.2007 06:13

Sper ca la sfarasitul sezonului sa nu fie anuntata si plecarea lui Thereau :(

Yoyoyoi16.05.2007 06:44

Ne putem astepta sa batem pe Jiul si sa batem sau sa facem egal cu Pandurii. Ne putem astepta sa vina Neaga si Gurita. Ne putem astepta sa terminam pe 2. Ne putem astepta ca Oli sa ramana la Steaua. Ne putem astepta ca Andrey, Stancu si Saban sa plece.

fsoica16.05.2007 07:03

daca as fi Becali, iar Becali ar sti sa scrie, ar scrie asa:

"Ce zici tu acolo ba hahalero ?

Da' tu crezi ca eu ma sperii de niste derbedei si huligani?

Vezi-ti de treaba baietel!

Cu voi credeti ca se dueleaza Becali, hahalelelor ????

Eu am razboaie importante de dus, vreau sa fac tara asta

sa straluceasca precum Soarele Sfant de pe Cer !

O tara civilizata fara hahalere ca voi !

Ha, ha , ha, ha , ha , ha,

auzi, sa mi se faca mie frica de ei !!!

"

fsoica16.05.2007 07:14

Pe onlinesport a aparut un articol care prezinta ce a zis Becali aseara la o televiziune.

Eu nu m-am uitat aseara la TV, dar as vrea sa ma lamureasca cineva, daca a inteles clar ce s-a discutat acolo.

Inteleg, conform OLS,

ca Gigi nu va mai plati ultima transa (cei 800000) din consultanta catre offshore-ul cu care colaborase MM.

Eu cred ca in momentul in care plata nu va veni, respectiva companie are, prin contract, o modalitate juridica de a anula transferul lui Elton la Steaua, deci ma tem ca zilele lui Elton la noi sunt numarate.

Voi, cei care ati vazut emisiunea, ce credeti ?

bad_joke16.05.2007 07:16

Singurul lucru pe care mi-l doresc ,este sa nu plece Elton si Thereau,in rest ar mai trebui pastrati majoritatea din lot si dati afara:Gigel Coman,Baciu si adus inapoi Panait e bine ca vine Rica Neaga,sa nu ne asteptam ca el s ajoace fabulos pentru ca se stie el are nevoie de acomodare si mi-ar placea sa vina si bosorogul de Gurita,joaca bine ala si imi place ca e ambitios ,tin minte un interviu parca citit la voi pe site,cand a fost intrebat dak nu e frica de concurentza si a raspuns ca nu,e dispus sa munceasca din greu pentru postul de titular,pe mine ma bucura ambitia lui. fularsteaua2fular-campionii

ibadarau16.05.2007 07:28

Eu zic ca de acum trecutul nu mai prezinta interes. Steaua trebuie sa priveasca spre sezonul viitor. TRebuie sa vedem unde am gresit anul acesta si anul viitor sa tratam fiecare meci cu maxima importanta si sa aqjungem acolo unde ne este locul: locul 1!

A fost un sezon frumos si tumultos; sezonul viitor il putem face extraordinar de frumos, prin unitate, daruire si calm. In pauza competitionala raspunderea ne apartine ca sa asiguram linistea la echipe. Sa tragem linie si sa incepem o noua batalie, mai uniti, mai luptatori!

P.S.

1. Thereau, Iacob, Dica, Elton, Badea - trebuie sa ramana la echipa;

2. Neaga, Gurita si inca un pusti - atacant - trebuie sa ajunga la Steaua;

Asa vom avea concurenta in compartimentul ofensiv si Steaua va juca un fotbal spectacol. Sa nu uitam ca am avut multe etape cand nu aveam un atacat veritabil in teren.

3. Obligatoriu : Integrarea lui Elton in echipa!

4. Fundas dreapta si eliberarea lui Nicolita de presiunea ca trebuie sa faca si faza defensiva.

5. Pastrarea lui Cernea si aducerea a inca unui portar valoros.

6. O decizie clara si transanta in privinta lui Oli; Personal as merge pe continuitate, dar trebuie trasa o linie clara.

7. Noi, suporterii, sa fim alaturi de echipa mereu, asa cum am fost si in momente grele!

Yoyoyoi16.05.2007 07:34
Pe onlinesport a aparut un articol care prezinta ce a zis Becali aseara la o televiziune.

Eu nu m-am uitat aseara la TV, dar as vrea sa ma lamureasca cineva, daca a inteles clar ce s-a discutat acolo.

Inteleg, conform OLS,

ca Gigi nu va mai plati ultima transa (cei 800000) din consultanta catre offshore-ul cu care colaborase MM.

Eu cred ca in momentul in care plata nu va veni, respectiva companie are, prin contract, o modalitate juridica de a anula transferul lui Elton la Steaua, deci ma tem ca zilele lui Elton la noi sunt numarate.

Voi, cei care ati vazut emisiunea, ce credeti ?

El a zis asa:

a platit 850 000 pentru Elton, banii de transfer. Transfer definitiv. In plus a dat 500 000 firmei de consultanta pentru "consultarea" transferului lui Elton. Si mai trebuie sa dea 800 000 pentru "consultarea" in alte transferuri ce ar fi urmat daca ramanea MM. Dar GG nu mai vrea colaborare cu firma respectiva pe viitor, deci nu ii va mai plati cei 800 000 si cere ca cei 500 000 sa-i fie returnati.

Asa ca nu aveti grija, Elton e platit integral si e al nostru. Iar GG nu cred ca va primi cei 500 000 de la firma de consultanta inapoi, dar asta chiar nu ma intereseaza.

neli16.05.2007 07:36

sper sa nu-si piarda mintile Gigi si sa vand jucatorii buni in vara, SPER, SPER, SPER, fularsteaua2

Yoyoyoi16.05.2007 07:40

mintile si le-a pierdut de mult :D

de vandut jucatori buni nu cred ca se pune problema.

vali_gherman16.05.2007 07:48

Clar ca nu sunt de Steaua, Baciu,Coman, Saban(am stat sa ma gandesc un pic ca nu mai stiam cum il cheama de cand a jucat).

Dupa ce s-au anuntat sosirile lui Neaga si Gurita sunt tot mai sigur ca Iacob va pleca.Pacat ca tocmai revine.

Chiar sper sa nu fie un zvon ce-am citit pe Prosport de Emegara ca in fiecare pauza competitionala se vehicula venirea lui.

Salutare stelisti si ma bucur ca nu mai vad doar injuraturi pe blog.

Encipi16.05.2007 08:04

Mda...Corect!Sunt niste evenimente care parca se tot repeta.

De vreo 3 ani la tragerea la sorti a cazut sa jucam in scurt timp si cu javrele..si cu lebedele.

Cum ai zis si in articol..aceleasi promisiuni de transferuri bomba...insa doar fassuri.

Cand un jucator era cel mai cautat de pe piata..el a ajuns la rapid,Dinamo sau CFR Cluj..(nu conteaza daca a confirmat sau nu..) Plesan..Moti..Mazilu..Ct Lazar..Griffits..Vranikovic...Viorel Frunza..Lobont..etc.

E un final de campionat la fel ca ultimile 2...un tur bunicel...un inceput de retur catastrofal..si un final cu victorii pe linie.Desi s-a intamplat de 2 ori aceasta cadere in retur...cand era Zenga...si cu Oli anul trecut...anul asta nu s-a luat nici o masura...plus ca mai aveam si o groaza de accidentati.

In final...nu ramane decat marea umilinta administrata de Dinamo in Ghencea.Normal..ca in statistici o sa se vada mai putin diferenta de puncte..insa noi o stim...e umilitor sa termini pe 2..la peste 10 puncte de Dinamo.

Sper insa sa intram in Liga..si sa facem mai mult ca anul trecut.

Ma bucur ca intram in vacanta..poate se linistesc si apele...

NU imi place Becali...insa trebuie sa fim sinceri ca asta n-o sa plece de la Steaua oricat l-am injura.

Putini sau multi...omu a bagat banii lui de acasa.Nu zic astea ca sa-l sustin..insa poate in vacanta se mai linistesc apele..ca ar fi spre binele tuturor.Ciobanul si-a dat seama ca a gresit..si o sa vedeti ca n-o sa se mai afiseze asa cum a facut-o.

Tinand cont ca se apropie si anul electoral...eu unul inclin sa cred ca ne va face pe plac in ceea ce priveste ehipa...vor veni jucatori valorosi..si cred ca il va aduce si pe Lacatus antrenor.

David_Steaua200716.05.2007 10:20

Am inceput bine si am terminat in genunchi(nu neaparat dpdv al clasamentului).Sper ca sezonul urmator sa fie unul mai bun decat acesta.

ariell16.05.2007 10:21

Lacatus este un mare jucator in istoria Stelei, dar la ora actuala nu cred ca este antrenorul potrivit pentru obiectivele care se vor a se realiza la un club ca Steaua, departe de mine ideea ca sunt fan Olaroiu pentru ca nu am fost si nici nu o sa fiu, dar la ora actuala cred ca Stelei i-ar trebui un antrenor gen Rednic care daca e sa fim obiectivi a fost peste noi, si nu ma refer la meciul din tur cat la cel din retur, desi as prefera ideea unui antrenor strain, da ala costa si nu e tampit sa dea Jiji bani, ar fi in stare sa spuna ca s-ar supara antrenorii de la celelalte echipe din campionat, ca pare-mi-se asa spunea de jucatorii straini care ar putea veni la Steaua- costa mult si vor salarii mari.

In alta ordine de idei daca ar fi un antrenor strain, nu ar suporta ca Jiji sa se bage tot timpul peste echipa si tot nu ar face treaba.

Ne trebui un antrenor strain, bun si nu in ultimul rand liniste la echipa asta insemnand ca Jiji sa-si vada de treaba lui fara sa mai faca si primul 11, dar repet nu Lacatuse antrenorul care sa duca Steaua in sau dincolo de grupele CL pentru ca acolo se vad antrenorii si echipele cu adevarat bune.....

Fanatic_Steaua16.05.2007 11:42

Am citit aku 5 minute o declaratie de-a lui Jiji pe fanatik si zicea ca daca brugge da 1.5 milioane il da imediat pe Thereau. e nebun ciobanul.

Parerea mea este ca nu-l va da acum pe Elton ci la prima oferta e gata micutzul.

Ciobanul o sa ne duca in prapastie.

nu vreau sa am gura pocita.

FORZA Steaua!!!

JohnnyG16.05.2007 12:41

Nu-mi vine sa cred cat de prost poate sa fie ciobanu. Gigel Coman sta la echipa pentru ca este fluierat si Elton e pus pe lista de transferuri pentru ca este aplaudat. Trebuie sa facem ceva da nu stiu ce....... oare ce putem sa facem noi cei 10 milioane de suporteri stelisti ca sa-l tinem pe Elton la echipa. Intrati pe [...] sa vedeti ca oieru vrea 675 000 euro pe Elton

Fara reclame. Moderatorii

MooxuLeTz`16.05.2007 12:47
Am citit aku 5 minute o declaratie de-a lui Jiji pe fanatik si zicea ca daca brugge da 1.5 milioane il da imediat pe Thereau. e nebun ciobanul.

Parerea mea este ca nu-l va da acum pe Elton ci la prima oferta e gata micutzul.

Ciobanul o sa ne duca in prapastie.

nu vreau sa am gura pocita.

FORZA Steaua!!!

CEEA CE ZICEAM ACUM 6-7 zile in legatura cu Elton :(( e pe cale sa se .......produca :(( uitatzi stire mare cu declaratzia lu` Becali... ... pe gsp ... fata de Elton !!! trebuie sa-i deschidem ochii cumva..anume ca asta nu vede ce comoara are in curte si are si 21 ani ....!!!!!!!!!!!!! zice ca Dinamo il are in vizor pentru al transfera...nu va datzi seama o noua umilinta !! ....

foreminescu2417.05.2007 10:38

ce fel de finantator mai e si asta?! habar n-are ca rol lui e sa dea bani si uneori sa-si dea cu parerea. de unde!!!!! el vine si spune tot felul' de elucubratii, de genu' avem nevoie de..., pentru ca suntema asa.... 5 jucatori asa, etc. un idiot cu acte de latifundiar!!!! dau cu lol, ca altceva nu pot sa zic!!!si da, un coleg pe site a zis ceva foarte corect: daca il ignoram va muri un pic cate un pic, asta daca nu-i oferi placerea de a se vedea in centrul atentiei e terminat!!! asa ca daca va simti adversitate sa-iu zicem intelectuala, isi va lua intr-un final singur jucariile... baftalo :)!!!!