FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vâtca, asteptat in Ghencea (Prosport)!

fcsteaua.ro15.05.2007 23:46

INTELEGERE Gigi Becali se va întâlni saptamâna viitoare cu reprezentantii Otelului pentru a parafa transferul portarului.

Postul de portar reprezinta o prioritate pentru oficialii Stelei, mai ales ca Andrey va pleca sigur, iar Cernea nu si-a prelungit contractul.

Deja o prima runda de negocieri între Gigi Becali si Marius Stan, presedintele Otelului, care a avut loc imediat dupa meciul direct din Ghencea, a esuat, însa patronul Stelei vrea sa-si respecte cuvântul dat si ne-a declarat ca Vâtca este primul pe lista posibililor portari.

La primele discutii, Marius Stan a cerut 1.500.000 de euro pe Vâtca si Szekely, dar totul a cazut deoarece Becali nu a vrut sa-l mai transfere decât pe portar, oferind însa cu 50.000 de euro mai putin decât cei 500.000 ceruti de galateni. M

arius Stan ne-a spus ca antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, a discutat cu impresarul fotbalistului, Ion Codoban, pentru a-l asigura pe acesta ca si-l doreste pe Vâtca.

"Stiu ca Oli a discutat cu agentul jucatorului, iar noi suntem dispusi sa-i dam drumul pentru 500.000 de euro. Oricum, Vâtca este singurul care mai poate ajunge la Steaua de la Otelul", a spus Marius Stan.

La rândul sau, agentul jucatorului, aflat în Serbia, a confirmat tratativele. "Este adevarat ca am vorbit cu Oli, care m-a asigurat ca îl doreste pe Vâtca. Eu i-am transmis conditiile în care se poate face acest transfer, iar Oli le-a acceptat, la fel si domnul Becali. Urmeaza sa ne întâlnim saptamâna viitoare sa finalizam tranzactia", a declarat Ion Codoban.

Portarul Otelului a spus ca nu doreste sa rateze poate sansa carierei. "Ma simt bine la Galati, unde suporterii sunt extraordinari. Dar o asemenea sansa nu trebuie ratata, de aceea sper sa ma înteleaga", a declarat Vâtca.

Sunt om de cuvânt si eu am spus de la început ca mi-l doresc pe Andrei Vâtca. Eu nu am glumit cu Marius Stan când i-am spus acest lucru si acum îmi tin promisiunea.

Gigi Becali, finantator Steaua

Am vorbit cu Olaroiu, care m-a asigurat ca si-l doreste pe Vâtca. A acceptat conditiile pe care i le-am pus, iar saptamâna viitoare sper ca totul se va finaliza.

Ion Codoban, agent FIFA de jucatori

Kiti18416.05.2007 00:42

Vatca!

Dak Oli spune ca e bun...sa il vedem!Eu sunt de parere ca ar fii trebuit sa i se acorde sansa lui Andrey nu pentru ca e brazilian dar cred ca era un portar de valoare si a dovedit calitatile in meciul cu Otelul!Dar dak nu mai sunt ochi pentru Andrey cred ca Cernea va ramne in poarta si viitoru Vatca ii va fii rezerva.

David_Steaua200716.05.2007 04:47

E prafut portarul.L-am vazut in mai multe meciuri din campionat si a facut niste gafe gen Albut(de la Gloria,daca-l stiti).Oricum,e mult sub Cernea.N-ar aduce nici un plus!!

Forza Steaua!!

zloty16.05.2007 05:18

vatca??? acuma se aduc totzi portarii slabi ai campionatului?? sal lase pe Andrey ca e de viitor ,iar daca tot se decide sal dea pe Andrey sa se incerce folosirea lui Lungu ,sa avem si noi un produs al clubului in poarta , decat sa aduci totzi mediocri campionatului mai bine formezi un portar care traieste pentru acest club

Jony_stelist16.05.2007 06:02

dupa meciul cu rapid,nu stiu ce sa zic,dar mai bine astept sa vina la Steaua,am si eu o intrebare,Andrey dc nu mai este inclus in lot?????Nu zic sa joace...............

Jiji PLEACA din Ghencea!!!!!!!!!!!!

Yoyoyoi16.05.2007 06:32

Decat Vatca asta mai bine Haisan sau Bornescu. Sunt mai buni. Sau mai bine ramane Andrey ca nu cred ca nu-i mai bun decat Vatca asta...

Addy_G16.05.2007 07:01

Un portar care primeste 54 de goluri in 32 de meciuri e de Steaua ? Ce mai urmeaza ? Atacanti care inscriu odata la un an?Fundasi care stau doar pe linia portii ? Mijlocasi care se pun cu fundu jos la mijlocului terenului ?

r.ochirosii16.05.2007 07:36

Cornel Cernea cel mai bun portar al Stelei ! Gigi Bekli ar face cea mai mare greseala(ne-am obisnuit) sa nu ii prelungeasca contractul ;)fularsteaua2

predatorpulse716.05.2007 07:38

Si uite asa ne omoara ciobanul cu politica lui de aducere numai a romanilor la echipa.

Ce vrea ciobanul e imposibil de realizat,nici o echipa moderna nu joaca numai cu jucatori din tara respectiva,Jiji tot o da pe "da ce domne romanul meu nu poate". Da ciobane,romanul nu prea poate,cati romani joaca in campionate valoroase de afara? Ii numeri pe degete. Asta da valoarea fotbalistica a unei natiuni,asta si parcursul european al echipelor sale.

De la noi,in campionate puternice si la echipe bune joaca Mutu,Ogararu,Mitea(cam rezerva),Chivu,Contra,Codrea,Daniel Niculae si cei de la Cottbus. Iar la echipe care sunt peste medie sau chiar f bune in campionatul lor sunt Mutu,Chivu si Ogararu.

In schimb tarile din vest dau nspe jucatori in toata Europa,ca sa nu mai vorbesc de brazilieni care dau in toata lumea.

Romania da jucatori talentati dar asta cand talentul jucatorului reuseste sa depaseasca conditiile de pregatire precare,decat datorita organizarii infrastructurii. Cum spunea si Mirel ieri,cand era mai tanar,se antrenau pe bitum si apoi in puneau in iarba si apareau accidentarile pentru ca piciorul era obisnuit cu altfel de teren.

Si imi vine Jiji cu vatca,care a facut un singur meci mare,cu noi cand l-a luat Dica la tinta. Cu ce e mai bun decat Andrey? Andrey nu stiu daca a jucat 6 meciuri dar pentru ca a luat 4 cu Dinamo gata il dam afara. Carlos a gresit de cincspe ori mai mult ca baiatul asta si a stat un an intreg la Steaua. De ce nu-l luam pe popa Jiji,ca a luat 2 goluri in Ghencea care ne-au adus titlul,nu?

Scoala portarilor in Romania e la pamant,sunt f putini portari de valoare in tara,poate doar Lobont si Coman,plus alte cateva zeci de "sperante".

Trebuie luati portari din Italia sau Germania,cele mai bune scoli de portari din Europa.

Cu Andrey in poarta,pentru prima oara am simtit ca nu se iese gresit la centrari si nu mai aveam emotii la cornere,plus ca are degajare f buna si cu mana si cu piciorul si parea un baiat serios.

Fiind portar tanar,are probleme cu pozitionarea dar se va rezolva asta cand va avea mai multe meciuri in picioare. El a gresit la meciul cu Farul din cauza boului de Coman,la golul 3 cu Dinamo si la al doilea gol al rapidului(desi a fost fault la faza urmatoarea la foarfeca aia in capul lui Goian).In rest a luat goluri imparabile,ca sa nu mai zic ca ne-a dus in semifinalele cupei Romaniei. Cernea e portar bun dar e prea micut pentru ce se cere azi,merge in Romania dar e mai greu in cupele europene.

De ce nu i se da o sansa lui Lungu,am auzit ca e talentat baiatul plus ca este inalt.

Vatca nu are valoare de Steaua,poate ca ma insel dar din ce am vazut nu m-a impresionat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vali_gherman16.05.2007 07:39

Sa sti ca sunt de acord cu tine.Sunt si alti portari valorosi in campionat.N-am vazut nimic deosebit la Vatca.E ala de la Vaslui, Haisan, super portar.De ce nu-l oferteaza pe ala?

Yoyoyoi16.05.2007 07:44

Daca stam bine sa ne gandim Andrey mnerita sa ramana doar pentru a fi translatorul lui Elton. pentru ca Elton a fost foarte afectat de plecarea lui MM si daca mai pleaca si Andrey o sa fie zabatut si o sa se simta singur printre straini. Asa cu Andrey mai auzea si el limba materna, mai avea cu cine discuta.

forever_STEAUA16.05.2007 07:48
dupa meciul cu rapid,nu stiu ce sa zic,dar mai bine astept sa vina la Steaua,am si eu o intrebare,Andrey dc nu mai este inclus in lot?????Nu zic sa joace...............

Jiji PLEACA din Ghencea!!!!!!!!!!!!

Andrey e accidentat.

Andrey ar trebui sa ramana la Steaua, dar am impresia ca soarta acestia a fost decisa. Din tara l-as vedea la Steaua pe Haisan. Cam atat...

Ank_fan_badea_steaua16.05.2007 08:39
Un portar care primeste 54 de goluri in 32 de meciuri e de Steaua ? Ce mai urmeaza ? Atacanti care inscriu odata la un an?Fundasi care stau doar pe linia portii ? Mijlocasi care se pun cu fundu jos la mijlocului terenului ?

bn spus.......se aduk toti portarii inutili la Steaua.......yo cred ca tot Cernea e un portar foarte bun....si lui Andrey cred ca ar mai trebui sa i se mai acorde o sansa.......Forza Steaua!!!frz Vali Badea steagcruce2

4.2 Semnaturile trebuie sa aiba maxim 4 rinduri scrise cu font 2 sau maxim 8 rinduri cu font mai mic (randurile goale se numara de asemenea) si sa aiba pina la 90 de caractere pe linie.

Renunta la limbajul de mirc. Moderatorii

w3bmaster16.05.2007 09:26

Hmm Haisan e mult mai bun ca Vatca sa vedem problema noastra e fundasu dreapta si mijlocu portaru totusi Cernea e acolo

Sa vedem ce iese

forever_STEAUA16.05.2007 09:40

@w3bmaster

Cat de bun e Cernea, tot are nevoie de concurenta...

Cele mai mari probleme le avem la fundasi... G&G au nevoie de doua rezerve foarte bune, pe dreapta sufla vantu'...

fedora16.05.2007 10:57

Haisan e cel mai bun portar dupa Lobont, Coman, Popa si Bornescu.

Altfel spus - cel mai bun pe care il putem transfera.

Vatca e portarul care a primit cele mai multe goluri din Liga I si tocmai pe el il luam.

Amatorism pana la capat.

Si sa-l vedeti pe Andrey peste 3 ani aparand in CL la alta echipa...

Anna Marya16.05.2007 11:09

Vatca nu are valoare ca sa joace la Steaua, ar trebui sa mai stea vro 2 ani la Otelu ca sa fie mai bun ..iar Andrey ar trebui sa mai aiba o sansa ca si Carlos a gresit da a aparat poarta Stelei 1 an si a facut si lucruri bune... La Andrey ar trebui sa uitam de acele goluri luate cu rapidu si Dinamo ca pana la urma nu a gresit el la toate si fundasii sunt de vina, si pana la urma toata echipa. Eu l-as mai vrea pe Cernea in poarta ca a demonstrat ca e cel mai bun portar de la Steaua sau sa-l aduca pe Hamutowski inapoi ca si el era bun... Oricum sper sa raman Cernea in poarta Stelei si Andrey sa fie pastrat ca sa-si demonstreze si el calitatile ca am vazut un filumulet cu evolutiile lui si apara bine baiatu asta, sau cel putin la cealalta echipa. E greu si pana se acomodeaza cu echipa, nici macar nu stie sa vorbeasca romana, cum sa se inteleaga cu restul echipei???? In fine Forza Steaua. Sa ramana Cernea ca e cel mai bun. Vatca ramai unde vrei ca o sa-ti Para rau. Cernea o sa-i ia fata si lui si o sa-si doreasca sa fii ramas la Otelu. Forza Dica !!!!!!!!!!!!! Elton va pleca de la Steaua???????? Ca asa a zis la televizor, ca Jiji prefera sa ramana Oli si din vara si Elton va pleca..

Editat de Moderatori.

florin_b_*16.05.2007 11:38

Tocmai a afirmat Becali ca actele pentru transferul lui badoi la Steaua sunt deja semnate de Becali si Badoi..mai lipseste doar semnatura lui Copos...

Ma gandesc cat de prost tre sa fii sa spui asta in puvlic..daca e adevarat ca Badoi a fost de acord..trebuia sa taca..daca nu e si ma rau!!!

Sper sa nu se razgandeasca Copos dupa aceste declaratii...Badoi ar fi un transfer reusit..o concurenta pentru Banel..

Ce-ar fi sa spuna de pe acum si ceilalti jucatori..sa nu asteptam inca 2 luni!!!

AmuntBoy16.05.2007 11:46

1. Vatca - nu m-a impresionat , dar sa-l vedem la treaba

2. Haisan are 1m nu are stofa de portar

3. Cernea e bun dar doar de rezerva, e cam taran ....

4. Andrey a fost imprumutat , oierul nu mai vrea sa dea 300k sa-l tina (e de viitor dar are probleme cu iesirile)

5. Bornescu este unul din cei mai buni , dar joaca la Craiova si e greu sa cumperi de acolo

6. Albut gafeaza ca si Carlos, e slab ...

BTW: politica de kkt a ciobanului

Andrey are inaltime , deja a injvatat romaneste in 4 luni , si e de viitor dupa cum spune si Iordache costa 600k in total (300k imprumutul si 300k definitiv) si oierul ce face ...

Da 500k pe Vatca un portar fara inaltime , a luat cele mai multe goluri din campionat a luat 7 de la rapid din care vreo 4 sunt de portar , a facut meciuri bune doar cu Steaua in trecut

Niste incompetenti pe acolo

kristy 4 steaua16.05.2007 12:04

se inseala cei care spun ca vatca n-are valoare de Steaua pentru ca vatca este unul dintre cei mai mari portari din tara...are valoare de Steaua si este tanar, promitator...Becali dk vrei sa-ti mai speli din pakte adu-l pe vatca, si alti fotbalisti de valoare ca altfel...cred ca nu mai ai mult de stat aici...in Ghencea! steagsahmic

florin_b_*16.05.2007 14:07
se inseala cei care spun ca vatca n-are valoare de Steaua pentru ca vatca este unul dintre cei mai mari portari din tara...are valoare de Steaua si este tanar, promitator...Becali dk vrei sa-ti mai speli din pakte adu-l pe vatca, si alti fotbalisti de valoare ca altfel...cred ca nu mai ai mult de stat aici...in Ghencea! steagsahmic

Ideea e ca mai avem unul de valoare Andrey...nu poti sa cumperi jucatori si sa nu ii tii macar un an...asa cum a facut cu Carlos trebuie sa faca si cu Andrey!

Apropo..a zis GG ca dac ii ofera 1.5 milioane..il da pe Thereau..ca el vrea sa bata in 5-6 ani Chelsea si Barcelona cu o echipa de romani...taranul...

Za Best16.05.2007 15:00

Incredibil,imi vine sa turbez!Domane,ce naiba am facut de ni l-ai adus pe incultul asta de cioban in curte?Sa facem fratilor o petitie ceva,sa-l amenintam,altfel nu se mai poate!

costy_k1_G.16.05.2007 16:35

Nu prea am ochi buni pentru portari ca sa ii aleg dar nu cred ca Vatca e portar de adus la Steaua intradevar a avut cateva evolutii bune dar nu e mereu duminica dupa parerea mea Andrei are mai multe calitati ca Vatca si sa nu mai spun de Cernea care sunt peste cei 2 in momentul de fata.

costy_k1_G.16.05.2007 16:41
Incredibil,imi vine sa turbez!Domane,ce naiba am facut de ni l-ai adus pe incultul asta de cioban in curte?Sa facem fratilor o petitie ceva,sa-l amenintam,altfel nu se mai poate!

DA esti stelist si pui tricoul Barcelonei...si daca pleaca Jiji dai tu bani clubului...auzi ia cutitul ala din bucatarie si taeti venele ca Jiji nu va pleca cu amenintarile tale... ;)

capone16.05.2007 17:58

Cat de siguri sunteti voi cand spuneti ca daca pleaca Gigi nu mai are cine sa dea bani la Steaua??? Ganditi'va doar ca Steaua e cel mai mare si mai galonat club de fotbal de pe la noi, credeti ca nu sunt oameni care sa vrea sa investeasca aici??? credeti ca nu se mai gasesti dastia ca ciobanu care sa aiba nevoie de publicitate??? Eu sunt sigur ca se vor gasi investitori, cu mult mai multi bani decat ciobanu si care vor iubi si Steaua sau macar vor dori performanta.

steaua_ro