INTELEGERE Gigi Becali se va întâlni saptamâna viitoare cu reprezentantii Otelului pentru a parafa transferul portarului.
Postul de portar reprezinta o prioritate pentru oficialii Stelei, mai ales ca Andrey va pleca sigur, iar Cernea nu si-a prelungit contractul.
Deja o prima runda de negocieri între Gigi Becali si Marius Stan, presedintele Otelului, care a avut loc imediat dupa meciul direct din Ghencea, a esuat, însa patronul Stelei vrea sa-si respecte cuvântul dat si ne-a declarat ca Vâtca este primul pe lista posibililor portari.
La primele discutii, Marius Stan a cerut 1.500.000 de euro pe Vâtca si Szekely, dar totul a cazut deoarece Becali nu a vrut sa-l mai transfere decât pe portar, oferind însa cu 50.000 de euro mai putin decât cei 500.000 ceruti de galateni. M
arius Stan ne-a spus ca antrenorul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, a discutat cu impresarul fotbalistului, Ion Codoban, pentru a-l asigura pe acesta ca si-l doreste pe Vâtca.
"Stiu ca Oli a discutat cu agentul jucatorului, iar noi suntem dispusi sa-i dam drumul pentru 500.000 de euro. Oricum, Vâtca este singurul care mai poate ajunge la Steaua de la Otelul", a spus Marius Stan.
La rândul sau, agentul jucatorului, aflat în Serbia, a confirmat tratativele. "Este adevarat ca am vorbit cu Oli, care m-a asigurat ca îl doreste pe Vâtca. Eu i-am transmis conditiile în care se poate face acest transfer, iar Oli le-a acceptat, la fel si domnul Becali. Urmeaza sa ne întâlnim saptamâna viitoare sa finalizam tranzactia", a declarat Ion Codoban.
Portarul Otelului a spus ca nu doreste sa rateze poate sansa carierei. "Ma simt bine la Galati, unde suporterii sunt extraordinari. Dar o asemenea sansa nu trebuie ratata, de aceea sper sa ma înteleaga", a declarat Vâtca.
Sunt om de cuvânt si eu am spus de la început ca mi-l doresc pe Andrei Vâtca. Eu nu am glumit cu Marius Stan când i-am spus acest lucru si acum îmi tin promisiunea.
Gigi Becali, finantator Steaua
Am vorbit cu Olaroiu, care m-a asigurat ca si-l doreste pe Vâtca. A acceptat conditiile pe care i le-am pus, iar saptamâna viitoare sper ca totul se va finaliza.
Ion Codoban, agent FIFA de jucatori