Am vazut pe TV Sport , ca tricoul lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e posibil sa fie retras , stim ce a insemnat Laca pt noi , cum considerati aceasta decizie .
Am vazut pe TV Sport , ca tricoul lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e posibil sa fie retras , stim ce a insemnat Laca pt noi , cum considerati aceasta decizie .
O mare prostie.Amintirea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] jucator,poate fi cinstita si altfel.
sustin ideea retragerii tricoului si spun chiar sa se construiasca o statuie in fata stadionului asa cum are oblemenco la Craiova.
sunt perfect deacord cu gianini. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] reprezinta Steaua !
si eu sunt deacord cu gianini.Sa i se fac si o satuie...dar din ce material ???
lasati mai oameni buni omul sa-si traiasca viatza si apoi sa ii facem o statuie...Acest lucru este la fel de nasol ca numele Stadionului din Constantza, "Gheorghe Hagi". Cum ar fi sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca antrenor peste cativa ani la Steaua si cand intra pe poarta sa vada o statuie a lui iar pe soclu sa scrie "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - nascut la 5 aprilie 1964", asteptand astfel data zilei trecerii in nefiintza...
Poate sa fie o statuie dar dupa incetarea din viatza si in nici un caz cu datele vietii ci mai degraba cu "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - Sevilla 7 mai 1986"...
iar cu numarul 7 eu l-as da de anul viitor lui Cristea... El poate sa fie un al doilea [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].... Dar ce s-a retras numarul lui Hagi de la Nationala?
ai dreptate...ce va zice Laca cand va vedea statuia...dar eu cred ca nu-i o idee foarte rea sa i se retraga numarul...iar de chestia de a se retrage numarul lui Hagi de la nationala ;....se pare ca se crede ca nu va mai fi nimeni asa de bun ca el ca sa-i poarte numarul tricoului...o previziune despre viiztor:....prezentatorii prezinta un meci intre ro si germania...:
-Conroleaza bine jucatorul nostru cu numarul 12708,care cred ca este...
-Se pare ca s-a accidentat numarul 10991. :lol: :wink:
mai baieti! dar Marcel Raducanu, Dumitru, Iordanescu si cu voia voastra Gica Hagi!? pai daca am face la fiecare o festivitate de retragere am ramane fara numere de la 1 la 11. si cred ca toti ar merita.
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a preluat un numar si l-a lasat acolo de unde la luat.
si ca o parere foarte personala, nu tot ce vine de la americani e bun si de luat ca model. vezi nba
Eu sunt pt retragere . Nu trebuie sa uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] reprezinta ca performanta jumatate din ce a realizat Steaua(din acest punct de vedere nu se compara cu nici o alta mare glorie a Stelei).Iar daca nu i se va retrage tricoul acesta trebuie dat cuiva care merita nu unor jucatori de mana a doua .In momentul de fata Cristea imi aduce aminte de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] .
In momentul de fata Cristea imi aduce aminte de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] .
Asta chiar imi place...
De la anul Cristea sa aiba 7 pe spate....
sa vedem cat va mai evolua si Cristea ca sa poata sa poarte nr 7 la anul !