FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua se va infrati cu AC Milan (OLS)!

«12»
danielcristian15.05.2007 22:18
Nu vor sa facem si schimb de patroni? Sau macar sa plece Gigi unde-o vrea, nu i-ar sta rau lu` Berlusconi cu doua echipe, ambele castigatoare ale marii cupe!

Mars Gigi! Am vazut si minciunile din seara asta de la 0tv, spuse doar ca sa-i faca pe PROSTI sa-l sustina! A avut el impresia ca doar pustii de sub 30 de ani il injurau, de fapt era tot stadionu`, inclusiv oameni "in varsta" (peste 40 de ani) care nu mai puteau sa respire, dar tot nu luau pauza de la injuraturi. ---A zis ca nu va mai lasa persoanele sub 30 de ani sa-si faca abonamente---

Mars la Dinamo, oaie ce esti!

Penibil a fost ciobanul la otv!Mincinos si idiot,refuz sa cred ca mai exista oameni care il cred!Omul asta e un dictator,i-a luat banul mintile.Cel putin in legatura cu Steluta noastra,cred ca nu vom scapa usor de el,asta nu are nici cel mai mic respect fata de suporteri.Asta este, ne-am procopsit cu el,si nu mai scapam de el.Cel putin sa-i facem viata un infern cat sta pe capul nostru... mai ales ca s-a varat cu japca in familia noastra,fara sa fie invitat...

Kiti18416.05.2007 00:57

Mie nu imi surade asa mult ideea ca or sa le fie mai usor sa il ia pe Mirel sau pe Dorin pe Gheonea!ma ce este clar este ca in momentul de fata cu inca 1,2 jucatori de mijloc...Steaua ar avea o echipa prea mare...mai ales apararea si atacul!Ce mandru o fii ciobanix....

David_Steaua200716.05.2007 04:44

Ce infratire cu Milan domne??Poate un acord de afaceri intre Becali si Berlusconi!!Becali da branza,Berlusconi casu'(ca tot ii place la oier) si gata afacerea!!Daca aveam o conducere serioasa ma mai gandeam,da asa....de la o posta se vede ca e praf aruncat in ochii suporterilor ca sa-i mai linisteasca!!Sper sa nu cada prea multi de fraieri!1 :-(

Cu Steaua pana la moarte!1

Yoyoyoi16.05.2007 06:49

e posibil un schimb de experienta intre cele doua cluburi. Adica Milan ne da cativa jucatori, rezerve sau de la echipa a doua, ca sa fie rulati sa nu putrezeasca pe banca, iar noi putem face la fel cu unii jucatori de la noi. Asta asa sub forma de imprumut pe cel mult un sezon.

Dar nu avem ce ne astepta la nume mari, ca doar n-o sa vina Kaka. Se poate sa aiba loc si un amical intre cele doua echipe.

Una peste alta nu-i un lucru rau, chiar daca nu se concretizeaza nimic din ce-am zis eu mai sus.

w3bmaster16.05.2007 09:22

Iar abereaza Presa

Rahoolio16.05.2007 11:15

Berlusconi este un mafioso uns cu toate alifiile; in comparatie cu el Bekali este un gainar marunt. E buna infratirea cu Milanu': poate vine Kaka sa joace gratis in Ghencea. LOL! Sau macar Gattuso sa faca un meci de kick-boxing cu Zmarandescu. Eu zic ca-l bate! In rest, tot ce face bine Stelei este de laudat (mai putin gestul cu fularul dinamuishtilor).

Steaua IS GOD!

Tupac Amaru16.05.2007 13:15

Aceasta este noua ordine (veche!) mondiala si in fotbal! Iar acest sistem va garanta suprematia absoluta a tarilor occidentale in industria fotbalului modern!

Thu[N]der16.05.2007 16:18

Nush ce sa zic ... faza cu transferurile .. i cam na

costy_k1_G.16.05.2007 16:30

Pana nu vad cu ochii mei nu mai cred toate zvonurile... ;) si daca ar fi adevarat ar fi ceva extraordinar.

mihaiplt16.05.2007 19:46
deci tot ce mijca puzin la noi ca jucator, si prindem si noi puzina mandrie, se pisha beKAKAli pe ei si ii trimite rezerve la Milan. asta e ... o nazie de sclavi am fost si asta o sa ramanem. ...futtui morzii massiii de oier !!!!!!
dax4717.05.2007 11:28
Iar abereaza Presa

Indeed ! Presa de doi lei, mai curva decat centuristele.

onlySteaua17.05.2007 12:33

infratirea p@@ii !

as intelege galerii infratite, prietene...dar echipe infratite? cum ar suna? hai ba frate Milan, lasa-ma sa te bat meciu' asta ca oricum tu esti deja calificat! sau: nu ni-l imprumuti macar sezonul asta pe ancelotti ca si asa olita asta al nostru e de kkt?

astea-s niste glumite de prost gust.

«12»