FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A schimbat macazul (Prosport)!

fcsteaua.ro15.05.2007 00:19

REACTIE Dupa meciul cu FC National, finantatorul ros-albastrilor l-a laudat pe Cosmin Olaroiu si l-a ironizat pe Gica Hagi

Tehnicianul este din nou în gratiile lui Becali, desi în urma cu o luna era catalogat de acesta ca fiind "depasit de situatie".

Latifundiarul din Pipera si-a dezvaluit schimbarea de optica duminica seara, la finalul meciului câstigat categoric de stelisti în Cotroceni.

"Olaroiu, dupa mine, este cel mai bun antrenor din România la ora asta, si ma bazez pe rezultate când spun asta. A facut cineva din '90 pâna acum performantele lui Olaroiu, excluzându-l pe Mircea Lucescu, care acum antreneaza în strainatate? A jucat cineva din România o semifinala de Cupa UEFA? A jucat cineva în grupele Ligii Campionilor? Oli a luat un campionat, o Supercupa. Deci, vorbim pe fapte concrete", a spus Becali.

Finantatorul bucurestenilor nu vrea sa auda de varianta Hagi, cel despre care s-a spus ca din vara îl va înlocui pe Olaroiu. Gigi chiar "l-a întepat" pe fostul mare international, dupa ce "Regele" a declarat ca s-a simtit umilit ca Steaua lupta pentru locul doi.

"I-am propus lui Hagi, care e nasul meu, sa vina acum doi ani la Steaua, dar el nu a venit. Acum avem antrenor la echipa. Olaroiu e cel mai bun dintre toti si o sa plece când o sa vrea el. A spus Hagi ca locul doi e umilitor pentru Steaua? Ce vorbesti, domnule!? Nu stiu câti tehnicieni din România au obtinut locul doi", a declarat Becali cu trimitere evidenta la perioada petrecuta de Hagi la Timisoara, când i-a lasat pe banateni pe locul opt. Intrebat daca totusi l-a ofertat pe cel poreclit "Regele" sa preia echipa din vara, Gigi a dat un raspuns categoric: "Cum sa-i propun eu lui Hagi postul de antrenor, când Steaua are antrenor, si nu unul oarecare, ci cel mai mare din România".

nemilosul15.05.2007 06:18

se cam ingroasa treaba cu Olaroiu....daca si la anul o sa ramanem cu el,era Piturca a fost parfum

e clar ca ciobanul vrea o marioneta iar curva de olita ar sta si in cap numai sa nu il dea afara

nu stiu cum poti sa ai atat de putin demnitate sa vezi ca ai ajuns carpa unui cioban ca nici un suporter nu te agreaza si tu sa mergi in continuare in nesimtirea ta

acest antrenor manjeste tronul din Ghencea unde au stat nume pe care nici la fund nu merita sa ii stearga

danielcristian15.05.2007 06:38

Sper ca la vara,Oli sa aiba demnitatea sa-si dea demisia,altfel vom revedea si campionatul viitor meciuri precum cele de la Piatra-Neamt,Craiova,Bistrita,Boro,Vaslui,etc.Si il vom vedea din nou pe Gigel Coman pe teren,alaturi de alte panarame pe care Oli ii crede fotbalisti si pe care i-ar putea aduce la vara.Oli- lasa-ne,ai oportunitatea de a pleca cu capul sus (cat de cat)!

predatorpulse715.05.2007 08:07

Si eu sustin plecarea d-lui Olaroiu,m-am opus cand a venit la echipa pentru ca il stiam de la national,Oli este un antrenor bun dupa parerea mea,dar la echipe unde nu sunt pretentii. El este genul de antrenor care se descurca f bine la echipe micute pe care apoi sa le ridice,cel putin asa a fost la national.

Dar sa ne punem in locul lui. Esti antrenor la Steaua Bucuresti,cel mai mare club din Romania,ai un salariu f bun,ai perspective de viitor(un nou sezon si o posibila participare in CL) si un patron care declara ca te sustine. Voi ati pleca? Eu unul nu as pleca in locul lui.

Continui sa cred ca nu este antrenor de Steaua,prudenta lui excesiva este adanc inradacinata in stilul sau tactic,si impunand acest lucru la o echipa ofensiva ca Steaua a suparat totii suporterii.

Nici Jiji si nici Oli nu au inteles ca la Steaua locul 2 nu inseamna nimic,doar locul intai exista,insa adevarata suparare a suporterilor,in afara de iesirile grobiene ale lui Jiji,este ca echipa nu a jucat nimic acest sezon. Joc incet,plictistit,cu aceasi centrare spre Iacob sau Thereau sau vreun sprint al lui Badea. Nici o iesire din aparare cu mingea la picior,pressinguri am facut mai rar,mai mult ne-a preocupat sa nu luam gol,si stiti vorba aia de ce iti e frica nu scapi,asa ca nu mai avem cea mai buna aparare din campionat,din pacate,pana si apararea aia de 2 lei a pechinezilor(in care singurul jucator adevarat e Lobont) are mai putine goluri luate.

Noi,suporterii Stelei am mai fost pe 2,3,4,5 si a durut faptul ca nu am fost pe intai,dar atunci macar juca fotbal,se vedea ceva pe gazon cand veneai la stadion,pana si atmosfera era mai buna in tribune. In acest sezon,Steaua a avut maxim,cu indulgenta,vreo 5 meciuri demne de istoria ei,in care si-a dominat adversarul,a combinat inteligent si a castigat fara drept de apel.

Oricum,daca Oli va continua,ii doresc numai bine si il rog,pentru suporterii Stelei,lasa domne doar un inchizator si gata. Hai inteleg sa jucam cu 2 in deplasare,dar cu 2 inchizatori in Ghencea e aiurea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cariocas15.05.2007 08:20

de ce atata ura pentru Oli? sa nu uitam ca el a fost cel care a dus Steaua acolo unde ii este locul in Champions League si mai ales in semifinalele UEFA. atunci totul a fost bine.acum dupa ce tot sezonul a jucat cu juma de echipa a reusit sa ia locul 2. nu tre sa ne mandrim cu locul 2 dar in aceste circumstante e mai mult decat suficient. Gigi Becali a facut multe greseli dar el a dat viata echipei dupa plecarea vechilor sefi de la Steaua. dar unele greseli nu pot fi uitate.asta e.

predatorpulse715.05.2007 08:49

Eu unul n-am ura fata de Oli,am doar o dezamagire foare mare in legatura cu capacitatea sa de a antrena Steaua.

alice4steauaBUC15.05.2007 08:54
de ce atata ura pentru Oli? sa nu uitam ca el a fost cel care a dus Steaua acolo unde ii este locul in Champions League si mai ales in semifinalele UEFA. atunci totul a fost bine.acum dupa ce tot sezonul a jucat cu juma de echipa a reusit sa ia locul 2. nu tre sa ne mandrim cu locul 2 dar in aceste circumstante e mai mult decat suficient. Gigi Becali a facut multe greseli dar el a dat viata echipei dupa plecarea vechilor sefi de la Steaua. dar unele greseli nu pot fi uitate.asta e.

Nu el a dus Steaua in semifinalele UEFA anul trecut...el a scos-o din semifinale...Mie una nu mi se pare in nicio circumstanta locul 2 potrivit pentru o echipa precum Steaua, cel putin nu la o asa diferenta de dinamu...Un lucru e clar, Oli e un mediocru fara niciun pic de demnitate...inainte se spunea de MM ca il poopa'n fud pe Becali...uite ca nu a fost chiar asa...daca Oli nu pleaca in vara prevad perioade jalnice la Steaua...

Dulah15.05.2007 09:40

LOL ,Oli a dus Steaua in semifinale??? Acea echipa nu era Steaua lui Oli , nu Oli a facut acea echipa

Echipa lui Oli e cea care a pierdut semifinala ,e cea care se zbate in ultima vreme pentru locul 2 ,echipa lui Oli e cu Gigel Coman sau ov Petre ,echipa lui Oli e o echipa fricoasa . Steaua are nevoie de un antrenor strain cu alta mentalitate,un antrenor care baga in teren jucatorii care merita, nu pe "copii lui de suflet" . Oli nu are ce cauta la Steaua .Daca era un antrenor bun cu sigurantza ca nu i-ar mai fi vrut demisia 90% din suporteri.

Za Best15.05.2007 11:08

Exista o vorba:''Cand doi iti zic ca esti beat,te duci sa te culci''!Lui Zer0li,de multe ori i s-a spus sa-si dea demisia!Dar de unde atata demnitate...

makaan15.05.2007 11:50

Dumnezeule!!! Nu mai suport aceasta parodie!! Astia isi bat joc de noi si ne rad in fata ca niste jigodii...

Thu[N]der15.05.2007 13:55

Ba sa stiti canici Oli nui un antrenor rau ..

godfather8615.05.2007 14:05

Nu imi vine sa cred ce aud de la unii :"Nu Olaroiu a dus Steaua in semifinale" . Da ce draq il suna pe Protasov din Ucraina sa-i spuna tactica la meciurile cu Betis,cu rapidu(acolo unde intra-adevar a dat demonstratie de tactica in fata lui mucescu jr)????

Incredibil cate aberatii pot spune unii. Nu Olaroiu a calificat echipa in CL ?? Am fost eu antrenor recunosc. Secretul deconspirat.

La ce probleme de efectiv am avut sezonul asta e o minune ca am terminat pe doi. Ce e prima data cand Steaua termina pe 2???? Turul cu Protasov nu l-a terminat tot pe 2???

Cat despre cei care il fac in fel si chip pe Olaroiu(olita , ....) , ce sa zic. Probabil au fost din cei care l-au huduit la 2-0 cu National. Hahahaha. Nu am cuvinte pentru a-i caracteriza ca "suporteri".

forever_STEAUA15.05.2007 14:12

@godfather86

Daca tot te-ai legat de Protasov, te rog sa ne amintesti care a fost clasamentul pe retur in acelasi an...

eddie the 'ead16.05.2007 07:18

@godfather

ma mir ca nu ai adaugat si meciul cu Kievul, pentru ca si la asta, si la cele enumerate de tine, cu Betis si cu Rapid, "demonstratia de tactica" a insemnat ca aia sa ne calareasca, iar noua sa ne intre TOT... Da, rezultatul conteaza, dar de ce urla tot stadionul "Elton" ? Nu or fi toti idioti, cum insinuezi tu. Poate ca il vor pe brazilian pentru ca s-au saturat de acelasi joc tern si incolor.

Pe de alta parte, e greu de spus cit de bun antrenor e Olaroiu, la cite accidentari au fost in echipa, anul asta. Un lucru e sigur, cred eu: e fricos, influentabil, labil psihic (mai ceva decit Lucescu jr). Si nu stiu care a fost treaba cu plecarea lui MM, noul "contract" pe trei ani sau ce o fi discutat el cu Becali, dar nu are nici demnitate. Cum poti sa spui cu gura ta ca iti dai demisia, apoi sa revii? n-am nevoie de un asemenea om la echipa. Nu cred in motivatia cu "ramin alaturi de echipa in momentele grele". O cred mai degraba pe cea care spune ca Becali nu vrea sa-i plateasca clauza de reziliere. Dupa ce ca avem conducatorul pe care il avem, un asemenea individ ca antrenor mai lipsea. Ii urez succes in cariera, dar eu cred ca mai mult de atit nu e in stare. Sa dea Domnul sa ma insel, daca va ramina la echipa...

Rahoolio16.05.2007 11:02

Olaroiu, lingvistic vorbind, este un augmentativ al lui Olaru (sau Olariu). Te-ai astepta la un individ rau, in sensul bun al cuvintului, care musca din adversar. In realitate, numele sau este intr-o perfecta contradictie cu caracterul individului, individ ce pare sa semene 100% cu materialul moale care se invirte pe roata olar(oi)ului. Lutul e moale, maleabil, te murdareste pe miini, plus ca are culoarea altei materii preponderent maronii. Ma intreb si eu ca prostu' cind va veni antrenor la Steaua Marius Lacatus? Nu's de ce, da' parca merita! In rest, GG Bekali dauneaza grav performantei sportive...

Steaua IS GOD!

AndreyCor16.05.2007 16:25

in rasa matii de cioban tampit......suflai in fund lu olita.....lasa ca daca nul dai tu afara il facem noi sa plece...OLITA+Jiji=2RATATI IDIOTI!!!!

AndreyCor16.05.2007 16:27
Nu imi vine sa cred ce aud de la unii :"Nu Olaroiu a dus Steaua in semifinale" . Da ce draq il suna pe Protasov din Ucraina sa-i spuna tactica la meciurile cu Betis,cu rapidu(acolo unde intra-adevar a dat demonstratie de tactica in fata lui mucescu jr)????

Incredibil cate aberatii pot spune unii. Nu Olaroiu a calificat echipa in CL ?? Am fost eu antrenor recunosc. Secretul deconspirat.

La ce probleme de efectiv am avut sezonul asta e o minune ca am terminat pe doi. Ce e prima data cand Steaua termina pe 2???? Turul cu Protasov nu l-a terminat tot pe 2???

Cat despre cei care il fac in fel si chip pe Olaroiu(olita , ....) , ce sa zic. Probabil au fost din cei care l-au huduit la 2-0 cu National. Hahahaha. Nu am cuvinte pentru a-i caracteriza ca "suporteri".

mi se pare mie sau tu ai luat ceva verzisori cu iz de branza de oaie .......