REACTIE Dupa meciul cu FC National, finantatorul ros-albastrilor l-a laudat pe Cosmin Olaroiu si l-a ironizat pe Gica Hagi
Tehnicianul este din nou în gratiile lui Becali, desi în urma cu o luna era catalogat de acesta ca fiind "depasit de situatie".
Latifundiarul din Pipera si-a dezvaluit schimbarea de optica duminica seara, la finalul meciului câstigat categoric de stelisti în Cotroceni.
"Olaroiu, dupa mine, este cel mai bun antrenor din România la ora asta, si ma bazez pe rezultate când spun asta. A facut cineva din '90 pâna acum performantele lui Olaroiu, excluzându-l pe Mircea Lucescu, care acum antreneaza în strainatate? A jucat cineva din România o semifinala de Cupa UEFA? A jucat cineva în grupele Ligii Campionilor? Oli a luat un campionat, o Supercupa. Deci, vorbim pe fapte concrete", a spus Becali.
Finantatorul bucurestenilor nu vrea sa auda de varianta Hagi, cel despre care s-a spus ca din vara îl va înlocui pe Olaroiu. Gigi chiar "l-a întepat" pe fostul mare international, dupa ce "Regele" a declarat ca s-a simtit umilit ca Steaua lupta pentru locul doi.
"I-am propus lui Hagi, care e nasul meu, sa vina acum doi ani la Steaua, dar el nu a venit. Acum avem antrenor la echipa. Olaroiu e cel mai bun dintre toti si o sa plece când o sa vrea el. A spus Hagi ca locul doi e umilitor pentru Steaua? Ce vorbesti, domnule!? Nu stiu câti tehnicieni din România au obtinut locul doi", a declarat Becali cu trimitere evidenta la perioada petrecuta de Hagi la Timisoara, când i-a lasat pe banateni pe locul opt. Intrebat daca totusi l-a ofertat pe cel poreclit "Regele" sa preia echipa din vara, Gigi a dat un raspuns categoric: "Cum sa-i propun eu lui Hagi postul de antrenor, când Steaua are antrenor, si nu unul oarecare, ci cel mai mare din România".